Hopp til innhold

Ohi Omoijuanfo kronet sesongen med cupgull

Det ble både serie- og cupgull for Ohi Omoijuanfo i sin første sesong for Røde Stjerne. Cupgullet ble sikret med 2-1-seier over erkerival Partizan Beograd.

Nordmannen har titt og ofte funnet nettmaskene for den serbiske storklubben, men torsdag var det Aleksandar Katai som noterte seg for scoringer. En dobbel fra 31-åringen sikret Røde Stjerne sin 26. cuptittel.

Cupgullet avslutter noen strålende dager for Omoijuanfo og Røde Stjerne. Søndag ble ligagullet sikret med 3-1-seier over Vozdovac.

Omoijuanfo startet cupfinalen og ble byttet ut etter en snau time spilt. Like etterpå utlignet Slobodan Urosevic for Partizan, men Katai avgjorde kampen drøyt ti minutter senere.

Den norske spissen ble Røde Stjerne-spiller ved nyttår etter at kontrakten hans med Molde utløp. (NTB)

Ohi
Foto: ANDY BUCHANAN / AFP

Sportsnyheter

Guttormsen millimeter unna skrekkulykke før første VM

Først satte han personlig rekord. I neste forsøk klarte Simen Guttormsen bare så vidt å unngå at lista gikk rett i øyet hans.

Siste nytt

 • Vipers signerte russisk stjerne

  Anna Vjakhireva (27) har skrevet under for håndballklubben Vipers Kristiansand. Hun har flere OL- og VM-medaljer i bagasjen med det russiske landslaget.

  Vipers bekrefter signeringen i en pressemelding, skriver TV 2.

  Backen har inngått en ettårskontrakt med de regjerende mesterligavinnerne. Ifølge TV 2 kommer Vjakhireva fra ungarske FTC Hungaria.

  Vjakhireva var med å vinne OL i Rio i 2016 før hun tok sølv med det russiske laget i fjorårets Tokyo-leker.

  – Dette er en spiller i den absolutte verdensklasse. Det er et scoop for oss, sier Vipers-trener Ole Gustav Gjekstad til kanalen.

  Gjekstad forteller at de måtte sjekke om det var mulig å hente en russisk spiller til klubben.

  – Vi har gjort en ganske grundig sondering politisk både blant håndballforbundet og blant våre sponsorer, og også litt ellers. Vi er bare blitt møtt med positive tilbakemeldinger. Det er litt annerledes når en spiller forlater Russland, sier han.

  Møbelringen cup 2016: Norge - Russland.
  Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
 • Tidligere Barcelona-trener fikk ny jobb

  Ernesto Valverde (58) er ansatt som ny trener for Athletic Bilbao. Han har med det fått sin første fotballjobb siden Barcelona-exiten i 2020.

  Det melder Athletic Bilbao på Twitter. Han tar over etter Marcelino, som i slutten av mai bestemte seg for å forlate klubben.

  Valverde går løs på sin tredje trenerperiode i Bilbao. Han ledet baskerlaget fra 2003 til 2005 og senere mellom 2013 og 2017.

  Ernesto Valverde
  Foto: Joan Monfort / AP
 • Morata og Dybala forlater Juventus

  Juventus rydder opp i angrepsrekken foran kommende sesong. Álvaro Morata og Paulo Dybala er begge ferdigspilt i klubben.

  Det bekrefter Juventus på sine nettsider. Morata har tilbrakt de siste to årene på lån i Torino-klubben og sendes tilbake til Atlético Madrid, mens Dybala og Federico Bernardeschi er fristilt nå som de står uten kontrakt.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste