Hopp til innhold

Nytt hattrick for Kuyt

Dirk Kuyt gjorde hattrick for andre helg på rad og hjalp Feyenoord til 3-1-seier over Alkmaar i nederlandsk æresdivisjon søndag.

Dermed er laget oppe på samme poengsom som serieleder Ajax.

Kuyt har scoret ti mål på like mange seriekamper og topper dermed måljegerlisten.

Dirk Kuyt
Foto: BAS CZERWINSKI / Ap

Siste nytt

  • Atalanta stoppet Bayer Leverkusens seiersrekke i europaligafinalen

    Nesten en hel sesong og 51 kamper har den tyske klubben gått ubeseiret, men finalen i europaligaen tok det slutt. Italienske Atalanta ble for sterke.

    Den store helten ble Ademola Lookman, Nigerianeren fant nettmaskene hele tre ganger i 3–0 seieren mot de nylige tyske seriemesterne. Dermed kunne Atalanta feire sin første tittel på 61 år.

    Atalanta er ikke bortskjemte med å innkassere trofeer. På klubbhuset er det kun et cupgull fra 1963 som førstelaget stolt kan vise frem. Nå suppleres den med hittil deres største seier i Bergamo-klubbens 116 år lange eksistens.

    Atalanta dominerte kampen fra første spark og utnyttet slapt forsvarsspill til å skaffe seg to måls ledelse før det var spilt en halv time.

    Atalantas europaligaseier gir laget plass i høstens mesterliga. Det åpner for at også lag nummer seks i Serie A, trolig Roma, får mesterligaplass.

    Europa League
    Foto: AP
  • Kolstad tok første stikk i sluttspillfinalen – slo Elverum 30-28

    Kolstad fikk sterk motstand av Elverum i første finale i håndballsluttspillet, men ledet hele kampen på vei mot seier 30-28 i Trondheim Spektrum.

    Det ligger mesterligaplass i potten i sluttspillfinalen, som avgjøres i best av tre kamper. Kolstad har grepet om CL-billetten etter første kamp.

    Magnus Abelvik Rød (8 mål) og keeper Torbjørn Bergerud (14 redninger) var toneangivende i onsdagens kamp.

    Rød har meldt seg uaktuell til OL etter at han brakk foten under EM i januar. På tribunen satt landslagssjef Jonas Wille og så Rød herje. Han scoret på sine åtte første avslutninger i kampen.

    – Jeg var langt nede mentalt i januar og har ikke spilt så mye den siste tiden, men i dag var det bra. Jeg fikk en god start og fikk til spillet mitt. Det er deilig å levere i en viktig match, sa Rød til TV 2.

    – Han er vanskelig å stoppe. En verdensklassespiller, sa Bergerud om lagkameraten.

    Med tomålsseier kan Kolstad avgjøre finalen lørdag. Da møtes lagene i Elverum, mens en eventuell 3. og avgjørende kamp spilles onsdag 29. mai i Trondheim. (NTB)

    Eliteserien i Håndball 2023/2024: Elverum - Kolstad
    Foto: Fredrik Varfjell / NTB
  • Ingvaldsen med årsbeste

    Håvard Bentdal Ingvaldsen løp inn til årsbeste i Marseille med tiden 45.45 på 400 mester.

    Løpet i Frankrike holdt til en annenplass.

    I fjorårets VM sjokkerte han verden da han løp inn til tiden 44,39 i forsøksheatet. Det var nordisk rekorde og kun seks hundredeler unna den europeiske rekorden.

    Nå venter både EM og OL i sommer.

    – Jeg kjenner meg veldig bra, bedre enn i fjor, sa han til NRK tidligere i år.

    Håvard Bentdal Ingvaldsen under Nordenkampen i Bærum Idrettspark
    Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal