NRK Meny

Nederlandsk æresdivisjon 2015/16

 • Yttergård Jenssen til Groningen

  Ruben Yttergård Jenssen (28) har skrevet under på en treårskontrakt med nederlandske Groningen. Det avslører nordmannen på sin Twitter-konto. Dermed blir han lagkamerat med Alexander Sørloth. Yttergård Jenssen ga seg nylig i Kaiserslautern etter tre år i den tyske klubben.

  Ruben Yttergård Jensen
 • Slutt for de Boer i Ajax

  Ajax-trenaren Frank de Boer sluttar i jobben, etter å ha leia Ajax til fire nederlandske ligameisterskap sidan 2010, melder BBC. 45-åringens agent seier at Everton eller Valencia er klubbar de Boer kan tenke seg å bli manager i.

  Frank de Boer
  Foto: Peter Dejong / Ap
 • Kan bli kalt Johan Cruyff Arena

  Amsterdam Arena kan bli hetende Johan Cruyff Arena. Nederlandsk fotball ønsker å hedre den avdøde fotballegenden ved å skifte navn på anlegget. Cruyff tapte torsdag kampen mot kreften.

  Amsterdam Arena
  Foto: FRANCK FIFE / Afp
 • Ingen cupfinale for Henriksen

  Markus Henriksen scoret for begge lag og hadde en stor sjanse til å sende Alkmaar til cupfinale, men det var Feyenoord som greide å avgjøre torsdagens semifinale med 3-1. Henriksen scoret kampens to første mål, først et selvmål, deretter utliknet han.

 • Børven tilbake på fotballbanen

  Twente-spiller Torgeir Børven (24) spilte mandag sin første fotballkamp på 9,5 måneder. Den tidligere Odd- og Vålerenga-spissen har slitt med en alvorlig hofteskade og ble operert i våres.

  – Glad for å spille mine første minutter på 9,5 måneder, skriver Børven på Twitter.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Stake Leangen på andreplass

  Vegard Stake Laengen ble nummer to på fredagens etappe i sykkelrittet Volta a Catalunya. Han måtte se seieren gå til bruddkollega Jarlinson Pantano. Den norske UAE-rytteren var i brudd store deler av dagen. Med rundt 500 meter igjen stakk Pantano og fikk forspranget han trengte på Laengen, som trillet i mål like bak. Verdenstourrittet avsluttes søndag.

  Laengen
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Stoch leder

  Kamil Stoch leder etter første omgang i skiflyvningen i Planica. Robert Johansson hoppet 245 meter og ligger på andreplass, 4,9 poeng bak. Johann André Forfang ligger på tredjeplass. Andre omgang starter ca klokken 1610.

  Robert Johansson
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Solberg til Siofolk

  Silje Solberg ble i dag offisielt presentert som Siofolk-spiller. Den ungarske klubben har også bekreftet at de har ansatt Tor Oddvar Moen som trener. Klubben fortsetter å forsterke for å ta opp kampen mot Gyør i den ungarske ligaen.

  solberg
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Privatlandskamp fotball menn: Norge - Australia
VM kunstløp: Friløp kvinner