NRK Meny

Nederlandsk æresdivisjon 2015/16

 • Yttergård Jenssen til Groningen

  Ruben Yttergård Jenssen (28) har skrevet under på en treårskontrakt med nederlandske Groningen. Det avslører nordmannen på sin Twitter-konto. Dermed blir han lagkamerat med Alexander Sørloth. Yttergård Jenssen ga seg nylig i Kaiserslautern etter tre år i den tyske klubben.

  Ruben Yttergård Jensen
 • Slutt for de Boer i Ajax

  Ajax-trenaren Frank de Boer sluttar i jobben, etter å ha leia Ajax til fire nederlandske ligameisterskap sidan 2010, melder BBC. 45-åringens agent seier at Everton eller Valencia er klubbar de Boer kan tenke seg å bli manager i.

  Frank de Boer
  Foto: Peter Dejong / Ap
 • Kan bli kalt Johan Cruyff Arena

  Amsterdam Arena kan bli hetende Johan Cruyff Arena. Nederlandsk fotball ønsker å hedre den avdøde fotballegenden ved å skifte navn på anlegget. Cruyff tapte torsdag kampen mot kreften.

  Amsterdam Arena
  Foto: FRANCK FIFE / Afp
 • Ingen cupfinale for Henriksen

  Markus Henriksen scoret for begge lag og hadde en stor sjanse til å sende Alkmaar til cupfinale, men det var Feyenoord som greide å avgjøre torsdagens semifinale med 3-1. Henriksen scoret kampens to første mål, først et selvmål, deretter utliknet han.

 • Børven tilbake på fotballbanen

  Twente-spiller Torgeir Børven (24) spilte mandag sin første fotballkamp på 9,5 måneder. Den tidligere Odd- og Vålerenga-spissen har slitt med en alvorlig hofteskade og ble operert i våres.

  – Glad for å spille mine første minutter på 9,5 måneder, skriver Børven på Twitter.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal