NRK Meny

Nederlandsk æresdivisjon 2015/16

 • Yttergård Jenssen til Groningen

  Ruben Yttergård Jenssen (28) har skrevet under på en treårskontrakt med nederlandske Groningen. Det avslører nordmannen på sin Twitter-konto. Dermed blir han lagkamerat med Alexander Sørloth. Yttergård Jenssen ga seg nylig i Kaiserslautern etter tre år i den tyske klubben.

  Ruben Yttergård Jensen
 • Slutt for de Boer i Ajax

  Ajax-trenaren Frank de Boer sluttar i jobben, etter å ha leia Ajax til fire nederlandske ligameisterskap sidan 2010, melder BBC. 45-åringens agent seier at Everton eller Valencia er klubbar de Boer kan tenke seg å bli manager i.

  Frank de Boer
  Foto: Peter Dejong / Ap
 • Kan bli kalt Johan Cruyff Arena

  Amsterdam Arena kan bli hetende Johan Cruyff Arena. Nederlandsk fotball ønsker å hedre den avdøde fotballegenden ved å skifte navn på anlegget. Cruyff tapte torsdag kampen mot kreften.

  Amsterdam Arena
  Foto: FRANCK FIFE / Afp
 • Ingen cupfinale for Henriksen

  Markus Henriksen scoret for begge lag og hadde en stor sjanse til å sende Alkmaar til cupfinale, men det var Feyenoord som greide å avgjøre torsdagens semifinale med 3-1. Henriksen scoret kampens to første mål, først et selvmål, deretter utliknet han.

 • Børven tilbake på fotballbanen

  Twente-spiller Torgeir Børven (24) spilte mandag sin første fotballkamp på 9,5 måneder. Den tidligere Odd- og Vålerenga-spissen har slitt med en alvorlig hofteskade og ble operert i våres.

  – Glad for å spille mine første minutter på 9,5 måneder, skriver Børven på Twitter.

  Laster Twitter-innhold

Siste nytt

 • Nedturen fortsetter for Everton

  Everton sliter både i mesterligaen og i europaligaen. Torsdag gikk laget på et stygt 1-5-tap hjemme for italienske Atalanta. Det var Evertons fjerde tap. Laget har sanket bare ett poeng i turneringen. Det kom i 2-2-kampen mot Apollon Limassol.

  Britain Soccer Europa League
  Foto: Peter Byrne / AP
 • Finaleplassen røk for Ulsrud

  Torsdagens semifinale endte med norsk 3-8-tap for Sverige for Thomas Ulsrud og hans curlingmannskap i EM. Tidligere på dagen hadde Ulsrud & co. sikret seg en plass i OL ved å bli blant de fire beste. Nå blir det spill om bronsen mot Sveits fredag.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix
 • Torsdagens utfortrening også avlyst

  Torsdagens planlagte gjennomkjøring av utforløypa i Lake Louise måtte avlyses. Arrangøren vil spare på traseen til helgens øvelser. Også onsdag ble utfortreningen avlyst fordi snøen som falt tidligere i uken hadde gjort traseen for bløt.

  jansrud
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup langrenn: Klassisk sprint
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup langrenn: Klassisk sprint, kvinner og menn
V-cup langrenn: Klassisk sprint
V-cup kombinert: Hopp
V-cup kombinert: Hopp
V-cup kombinert: Hopp
V-cup kombinert: Langrenn
V-cup kombinert: 5 km langrenn
V-cup kombinert: 5 km langrenn