NRK Meny
Normal

Mike Jensen klar for Rosenborg

Mike Jensen (24) er klar for Rosenborg. Han ble presentert under en pressekonferanse på Lerkendal onsdag kveld.

Mike Jensen

Sportsdirektør i Rosenborg, Erik Hoftun, presenterte onsdag danske Mike Jensen på Lerkendal.

Foto: Henrik Sundgård / NRK

Dansken har signert en fireårskontrakt med klubben.

Han har vært kontraktløs etter å ha spilt for Brøndby i mange år. Han har trent med det danske 1.-divisjonslaget Hvidovre den siste tiden.

– Jeg gleder meg veldig til å begynne.

Mike Jensen har én A-landslagskamp for Danmark, men har spilt på forskjellige ungdomslandslag siden har var 16 år gammel.

– Jobber hardt

Dansken er midtbanespiller og skal ha vraket flere kontraktstilbud til fordel for RBK. Han beskriver seg selv som en hardtarbeidende spiller.

– Jeg er energisk og jobber hardt. Samtidig har jeg en vinnerskalle, sier dansken.

Han blir den tredje danske spilleren Rosenborg signerer i år. Fra før har Rosenborg signert Nicki Bille Nilsen og Tobias Mikkelsen. Jensen har tro på RBK-gull.

– Jeg forventer at Rosenborg ligger i toppen. Vi er et topplag og vi har et stort forventningspress. Samtidig håper jeg at jeg får spille mye og at Rosenborg kan ta seriegull.

Nå ønsker han å overbevise Rosenborg sin fans.

– Jeg skal jobbe knallhardt. Jeg skal vise hvor mye jeg vil vinne og det skal jeg håper jeg fansen vil merke. Jeg er kjempeglad for denne overgangen, sier Mike Jensen.

Lovord fra sjefen

Trener i Rosenborg, Per Joar Hansen, er full av lovord om sin nye signering.

– Vi får en veldig rutinert spiller. I en ung alder har han vært med på mye, både som kaptein på ungdomslandslaget til Danmark og i Brøndby. Han er trygg og god med ballen, og jeg er glad vi fikk han.

«Perry» innrømmer at spilleren har vært på radaren til Rosenborg i lang tid.

– Han har vært på blokka til Rosenborg i tre år. Nå følte vi det var rett tidspunkt å hente han.

Siste nytt

  • Ønsker å trene med Johaug

    Astrid Uhrenholdt Jacobsen håper «med hver eneste celle i kroppen» at Therese Johaug fortsetter til tross for at lagvenninnen mister OL neste år. – Heldigvis kan hun trene med hvem hun vil på privaten. Jeg har i alle fall et ønske om å bidra der. Jeg tror det blir viktig å ha noen ting felles, sier Jacobsen til NRK.

    Lagvenninnene støtter Johaug

Sendeplan

Kl. Program Kanal