Northug innrømmet fyllekjøring

 • Northugs promille er klar

  Politiet i Sør-Trøndelag skriver i en pressemelding at de nå har fått analyseresultatet av Petter Northugs blodprøve, og vet hva skistjernen hadde i promille. Politiet kommer ikke til å gi informasjon om resultatet.

  Northugs manager Are Langås vil heller ikke si om de kommer til å offentliggjøre resultatet.

  – Dette er en politisak, og vi har ingen kommentar utover det, sier han til NRK.no.

Siste nytt

 • LSK mister kapteinen sin

  LSK Kvinners kaptein, Anja Sønstevold, har signert for Fleury 91 i den franske toppligaen. Det skriver Romerikes Blad. Sønstevold blir dermed ikke å se i den gule trøya når Toppserien starter igjen 3. juli.

  cqPdfRs17Mw
  Foto: Fredrik Hagen
 • Vietnam: Fotball for fulle tribuner

  Fotball-ligaen i Vietnam startet opp fredag etter å ha vært stengt siden mars. Myndighetene tillatter fulle tribuner uten sosial distanse. På en kamp i Nam Dinh var det 30.000 tilskuere. Vietnam har bare hatt 328 smittede og ingen koronadødsfall.

  Fulle tribuner i Vietnam.
  Foto: Kham / Reuters
 • Verdensmester suspenderes

  Den regjerende verdensmesteren på 400 meter for kvinner, Salwa Eid Naser fra Bahrain, er midlertidig suspendert for brudd på meldeplikten. Det opplyser Athletics Inegrity Unit (AIU), friidrettens eget antidopingbyrå, på sin hjemmeside fredag ettermiddag. Hvis man bryter meldeplikten tre ganger i løpet av 12 måneder, er det et brudd på Wada-koden.

  Salwa Eid Naser
  Foto: AHMED JADALLAH

Sendeplan

Kl. Program Kanal