Nordenstam satser mot OL-2012

Sara Nordenstam har sikret seg nye sponsorinntekter.

Sara Nordenstam
Foto: Poppe, Cornelius / SCANPIX

Svømmeren har inngått en avtale som skal gi henne nærmere en halv million kroner fram til lekene i London.

Det betyr at 25-åringen legger studier på vent for å satse for fullt på svømmingen, skriver Aftenposten.

- Det betyr utrolig mye at det er flere utenfor svømmesporten som har troen på meg, sier Nordenstam, som tok bronse på 200 meter bryst under OL i Beijing.

De som i første rekke har troen på Nordenstam, er Oslo Kongressenter, som går inn med et sekssifret beløp hvert år i fire år.

Nordenstam får også fra 1. januar penger fra Olympiatoppen. Da blir hun en "A-utøver". Det gir 150 000 kroner ved siden av alle de andre tilbudene som Olympiatoppen har.

Siste nytt

 • Villa gir seg etter endt sesong

  Den spanske spissveteranen David Villa (37) legger opp etter sesongen. 37-åringen med fortid i Barcelona, Atlético Madrid og Valencia vil avslutte sin karriere i japansk fotball og Vissel Kobe. – Jeg har bestemt meg for å avslutte min profesjonelle karriere, sa en tydelig rørt Villa.

  NYCFC Villa Soccer David Villa
  Foto: Seth Wenig / Ap
 • Salah dropper landslagssamling

  Liverpools gullkalv Mohamed Salah dropper landslagssamling med Egypt etter at han måtte hinke av banen i 3-1-nedsablingen av Manchester City. – Han trenger en periode med behandling for å komme tilbake, skriver Egypt i en uttalelse gjengitt hos BBC.

  2mXYQk1Erk4
  Foto: Phil Noble / Reuters
 • Zuccarellos Wild tapte bunnoppgjør

  Mats Zuccarellos Minnesota Wild fortsetter å slite. Tirsdag røk de 1-3 borte for Los Angeles Kings. Det ble ingen målpoeng på nordmannen. Minnesota Wild møtte Los Angeles Kings i et rent bunnoppgjør. Zuccarello har nå seks målpoeng på de sju siste kampene, men de to siste har nå endt uten poeng.

  Mats Zuccarello
  Foto: Chris Carlson / Chris Carlson

Sendeplan

Kl. Program Kanal