Hopp til innhold
Høydepunkter og mål fra kampene i fjerde runde. Programleder: Emil Gukild.

NM i fotball menn 2019

Oppsummert

 • 22.15: Cupmagasinet med trekning av kvartfinalene i cupen.
 • Programleder: Emil Gukild.
 • Drømmescoringer da Haugesund vant

  Haugesund scoret to fantastiske mål da de gikk videre til semifinale i cupen. I kampen mot Mjøndalen fyrte Thore Pedersen av en volley fra 25 meter og opp i lengste kryss. Et drømmetreff av venstrebacken sendte Haugesund opp ledelsen.I andreomgang ble det litt oppstyr da dommeren frarøvet Mjøndalen en målsjanse. Dommeren dømte for offside da en Mjøndalen-spiller ble spilt igjenom av en Haugesund-spiller, som naturligvis ikke var veldig populært. Avgjørelsen ble nok ekstra tung og svelge da Haugesund gikk opp i 2-0 med en heading av Martin Samuelsen. Mjøndalen blåste liv i kampen da de reduserte etter Haugesund-keeperen ikke klarte å bokse vekk et innlegg. Haugesund brukte bare tre minutter før de svarte med nok en superscoring. Torbjørn Kallevåg klinket til med strak vrist og banket ballen opp i krysset fra 20 meter. Dermed vant Haugesund kvartfinale oppgjøret mot Mjøndalen 3-1.

  Torbjørn Kallevåg feirer scoring
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Ranheim videre til semifinale

  Nedrykkstruede Ranheim tok imot Fram Larvik i kvartfinale i cupen onsdag kveld. Andredivisjonsklubben fra Larvik var ikke ufarlige og hadde blant annet to skudd i metallet, men måtte se seg slått 3-0 av eliteserieklubben fra Trondheim. Michael Karlsen ga hjemmelaget ledelsen etter 41 minutter, før Mads Reginiussen doblet ledelsen to minutter senere på et frispark som gikk mellom beina på keeper. I andreomgang la Ola Solbakken på til 3-0, dermed er laget fra Trøndelag klare for semifinale i cupen. – Vi vinner komfortabelt, også har de så mange sjanser at de kunne gitt oss trøbbel. Men vi er ganske godt fornøyd med mye av det vi gjør i dag, sier Ranheim-trener Svein Maalen. Larvik-trener Roger Iversen var ikke altfor skuffet etter cupnederlaget. – Jeg synes vi skal være stolte det vi har gjort. Uavhengig om vi scorer eller ikke så ser folk på stadion og på tv at vi kan spille fotball. Vi viste på forhånd at vi måtte ha litt flaks og litt marginer, det hadde vi absolutt ikke i dag, sier Larvik-treneren.

  Ranheim klare for semifinale
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ruud videre til tredje runde i Montreal

  Tennisspiller Casper Ruud hadde tidvis trøbbel mot slovakiske Alex Molcan 2. runde i Montreal, men spilte seg opp og vant i strake sett.

  Kampen endte med 7-6 (7-3), 6-3. Ruud møter vinneren av Jenson Brooksby fra USA og spanske Roberto Bautista-Agut i neste runde av turneringen i Canada.

  Ruud er fjerdeseedet i turneringen. Daniil Medvedev er førsteseedet. (NTB)

  Switzerland Tennis
  Foto: Anthony Anex / AP
 • Ny seier for Vos i Tour of Scandinavia

  Den nederlandske stjernesyklisten Marianne Vos tok sin annen strake seier i Tour of Scandinavia. De norske syklistene klarte ikke å henge med i spurten.

  Svenske Emilia Fahlin yppet seg på oppløpet, men ble slått med noen fattige centimeter av den nederlandske veteranen.

  – En vanskelig og teknisk spurt. Emilia var rask i spurten. Flott å ta min annen strake seier, sa Vos ti TV 2.

  Susanne Andersen i det norske Uno-X-laget satt lenge i fronten av feltet, men på de avgjørende kilometerne klarte hun ikke forsvare sin posisjon og falt tilbake. (NTB)

  First stage of the women's Tour of Scandinavia
  Foto: RITZAU SCANPIX / Reuters
 • Kristoff med seier i belgisk ritt

  Alexander Kristoff måtte grave dypt da han tok sin 85. seier i karrieren. Han vant det belgiske rittet Circuit Franco Belge onsdag.

  Rittet var på 175,2 kilometer og gikk fra Tournai til La Louviere. Nordmannen stakk 15 kilometer fra mål og fikk med seg to konkurrenter: Jasper De Buyst og Dries Van Gestel.

  6,1 kilometer før mål var avstanden 15-16 sekunder til de jagende og ytterligere noen sekunder ned til hovedfeltet.

  2,7 kilometer fra mål kom belgieren Victor Campenaerts, og bare Van Gestel klarte henge med. Den norske veteranen med 84 seire i sin karriere klarte derimot å kjøre inn de to. De Buyst klarte også kjøre seg opp da det flatet ut inn mot mål.

  I spurten var det derimot ingen som klarte å stå imot nordmannen som tok sesongens fjerde seier.

  Det neste rittet for nordmannen blir EM i München søndag. (NTB)

  Tour of Norway
  Foto: Carina Johansen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 52 klipp
Sport
Spiller nå
Her stagediver Vetle Sjåstad Christiansen etter den fjerde Blink-seieren 00:55
Neste