Høydepunkter og mål fra kampene i fjerde runde. Programleder: Emil Gukild.

NM i fotball menn 2019

Oppsummert

 • 22.15: Cupmagasinet med trekning av kvartfinalene i cupen.
 • Programleder: Emil Gukild.
 • Sliteseier for FKH

  FK Haugesund stanget lenge mot 1. divisjonslaget Strømmen på hjemmebane i 4. runde i cupen, men scoret to mål i andre ekstraomgang og avgjorde kampen.

  FKH-Strømmen
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
 • Brann utklasset av Ranheim

  Brann er ute av cupen etter å ha tapt hele 4–0 mot Ranheim på bortebane onsdag kveld. Magnus Blakstad (2), Mads Reginiussen og Ola Solbakken skåret målene for trønderne, som er nå er klare for kvartfinale i cupen.

  NM i fotball 4. runde 2019. Ranheim møter Brann.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Kongsvinger ute av cupen

  Kongsvinger tapte 0-3 hjemme mot Mjøndalen i 4. runde av norgesmesterskapet i fotball for herrer. Dermed er cupeventyret over for de røde og hvite, som var det siste gjenværende laget fra Innlandet i turneringen.

Siste nytt

 • Bodø/Glimt tok viktig poeng

  Nordlendingane klarte ikkje ta tilbake tabelltoppen, då laget spelte 1-1 borte mot Sarpsborg 08. Laget har dermed likt poeng med serieleiar Molde, men dårlegare målforskjell. Kristoffer Zachariassen sørga for 1-0 til heimelaget, men sju minutt før full tid utlikna Ulrik Saltnes for Glimt.

  Eliteserien i fotball 2019 Sarpsborg 08 - Bodø/Glimt
  Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
 • Neerland gir seg som Molde-direktør

  Øystein Neerland sluttar som sjef for Molde Fotball ved årsskiftet, melder klubben. 55-åringen har vore direktør i klubben sidan 2015. Som fotballspelar har han 120 kampar og 35 mål for klubben. Styret er i gang med å finne Neerland sin erstattar.

  Nerland
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Overtar det polske landslaget

  Storhamar-trenar Arne Senstad blir ny trenar for det polske kvinnelandslaget i handball. Det opplyser det polske handballforbundet. Han skal erstatte Leszek Krowicki som fekk sparken tidlegare i sommar grunna svake resultat.

  HÅNDBALL: Eliteserien kvinner. Rælingen Storhamar Marikollhallen. (11 - 34)
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal