Høydepunkter og mål fra kampene i fjerde runde. Programleder: Emil Gukild.

NM i fotball menn 2019

Oppsummert

 • 22.15: Cupmagasinet med trekning av kvartfinalene i cupen.
 • Programleder: Emil Gukild.
 • Drømmescoringer da Haugesund vant

  Haugesund scoret to fantastiske mål da de gikk videre til semifinale i cupen. I kampen mot Mjøndalen fyrte Thore Pedersen av en volley fra 25 meter og opp i lengste kryss. Et drømmetreff av venstrebacken sendte Haugesund opp ledelsen.I andreomgang ble det litt oppstyr da dommeren frarøvet Mjøndalen en målsjanse. Dommeren dømte for offside da en Mjøndalen-spiller ble spilt igjenom av en Haugesund-spiller, som naturligvis ikke var veldig populært. Avgjørelsen ble nok ekstra tung og svelge da Haugesund gikk opp i 2-0 med en heading av Martin Samuelsen. Mjøndalen blåste liv i kampen da de reduserte etter Haugesund-keeperen ikke klarte å bokse vekk et innlegg. Haugesund brukte bare tre minutter før de svarte med nok en superscoring. Torbjørn Kallevåg klinket til med strak vrist og banket ballen opp i krysset fra 20 meter. Dermed vant Haugesund kvartfinale oppgjøret mot Mjøndalen 3-1.

  Torbjørn Kallevåg feirer scoring
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • Ranheim videre til semifinale

  Nedrykkstruede Ranheim tok imot Fram Larvik i kvartfinale i cupen onsdag kveld. Andredivisjonsklubben fra Larvik var ikke ufarlige og hadde blant annet to skudd i metallet, men måtte se seg slått 3-0 av eliteserieklubben fra Trondheim. Michael Karlsen ga hjemmelaget ledelsen etter 41 minutter, før Mads Reginiussen doblet ledelsen to minutter senere på et frispark som gikk mellom beina på keeper. I andreomgang la Ola Solbakken på til 3-0, dermed er laget fra Trøndelag klare for semifinale i cupen. – Vi vinner komfortabelt, også har de så mange sjanser at de kunne gitt oss trøbbel. Men vi er ganske godt fornøyd med mye av det vi gjør i dag, sier Ranheim-trener Svein Maalen. Larvik-trener Roger Iversen var ikke altfor skuffet etter cupnederlaget. – Jeg synes vi skal være stolte det vi har gjort. Uavhengig om vi scorer eller ikke så ser folk på stadion og på tv at vi kan spille fotball. Vi viste på forhånd at vi måtte ha litt flaks og litt marginer, det hadde vi absolutt ikke i dag, sier Larvik-treneren.

  Ranheim klare for semifinale
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Siste nytt

 • Uniteds-direktørens hus påtent

  Huset til Manchester Uniteds klubbdirektør Ed Woodward ble tirsdag kveld utsatt for hærverk av frustrerte supportere som krever hans avgang.

  En video publisert på sosiale medier viser en gruppe United-supportere kledd i hettegensere og finlandshetter som først prøver å ringe på intercomen ved porten til Woodwards hjem.

  Da han ikke svarte, sprayet de rød maling over porten, kastet en røykbombe i bakken og sendte røde bluss mot huset, skriver BBC.

  Verken Woodward eller hans familie skal ha vært hjemme.

  Manchester United bekreftet hærverket i en uttalelse like før midnatt. United legger til at de som står bak ugjerningen, blir utestengt på livstid.

  Ed Woodward
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Til semifinale for første gong

  Garbiñe Muguruza er klar for sin første semifinale i Australian Open etter 7-5, 6-3 over Anastasia Pavljutsjenkova.

  Den spanske 26-åringen er utanfor rangering i Australian Open, der ho aldri før har passert kvartfinalen. Men ho har tidlegare vunne French Open (2016) og Wimbledon (2017).

  I semifinalen møter ho Simona Halep, som knuste Anett Kontaveit med 6-1, 6-1 i løpet av berre 54 minutt.

  Halep tapte finalen i Australian Open for to år sidan. Ho vann French Open i 2018 og Wimbledon i fjor.

  Halep og Muguruza skal møtest i semifinalen natt til torsdag.

  Garbine Muguruza
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Nyland og Villa til Ligacup-finale

  Ørjan Nyland startet kampen for Aston Villa og tok virkelig sjansen med begge hender. Nordmannen leverte flere solide redninger og var en av banens beste i Ligacupens andre semifinale. Den første kampen mot Leicester endte 1-1, og det så lenge ut til at det ville bli resultatet tirsdag også. Men to minutter på overtid dukket Trézéguet opp og scoret 2-1-målet som sendte Villa til finalen.

  Carabao Cup - Semi Final - Second Leg - Aston Villa v Leicester City
  Foto: Andrew Yates / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal