NRK Meny

NM i fotball kvinner 2017

Oppsummert

20.00: Kvartfinale i cupen: Stabæk - LSK Kvinner

Kommentatorer: Christian Nilssen og Tom Nordlie

Programleder: Carina Olset

 • Vålerenga møter Avaldsnes i finalen

  Tittelforsvarer Lillestrøm er utslått av NM i kvinnefotball. Vålerenga vant 1–0 hjemme i semifinalen lørdag. VIF ledet til pause etter mål av Stephanie Verdoia. I den andre semifinalen vant Avaldsnes 1-0 over Arna Bjørnar etter mål av Andreia Rosa.

  NM kvinner semifinale Vålerenga ? LSK Kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Avaldsnes til semifinale

  Avaldsnes stirret cupexiten i hvitøyet i rogalandsderbyet borte mot Klepp, men berget 1-1 på overtid i kvartfinalen. Gjestene gikk videre med seier i straffesparkkonkurransen. Avaldsnes møter Arna-Bjørnar på hjemmebane i semifinalen.

 • Avaldsnes videre til semifinale

  Det måtte straffesparkkonkurransen til for å kåre en vinner i kampen mellom Klepp og Avaldsnes. 1–1 var stillingen etter full tid, men til slutt trakk Avaldsnes det lengste strået. I neste runde av cupen venter Arna-Bjørnar.

 • VIF-LSK i cupsemifinalen

  Vålerenga og Lillestrøm møtes i kvinnens cupsemifinale. VIF har hjemmekamp. I den andre semifinalen får vinneren av Klepp/Avaldsnes besøk av Arna Bjørnar. Kampene går siste søndag i september.

  NM kvartfinalekamp i fotball kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Siste nytt

 • Atlético vant supercupen

  I den helspanske finalen i den europeiske supercupen var det Atlético Madrid som trakk det lengste strået mot byrival Real Madrid, og vant 4–2 etter ekstraomganger. Det stod 2–2 etter full tid, men mål fra Saúl Ñíguez og Koke ga Atlético seieren.

  Atletico Madrid
  Foto: Javier Soriano / AFP
 • Bjørn Helge Riise til Sogndal

  Bjørn Helge Riise forlot Aalesund tidligere onsdag kveld. Nå er han klar for Sogndal. – Bjørn Helge er veldig profesjonell, og hans erfaring og lederegneskaper vil være av stor verdi i vårt unge mannskap, sier sportslig leder i Sogndal, Håvard Flo.

  Bjørn Helge Riise
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • Hauger får skryt av Red Bull-sjef

  Formel 4-fører Dennis Hauger får rosende ord av Red Bull-sjef Helmut Marko. – Fram til nå har Dennis innfridd alle våre forventninger til det fulle, sier Marko i et intervju med Parc Fermé. Hauger signerte som juniorfører i Red Bull-systemet i fjor.

  Helmut Marko
  Foto: Leonhard Foeger / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal