NRK Meny

NM i fotball kvinner 2017

Oppsummert

20.00: Kvartfinale i cupen: Stabæk - LSK Kvinner

Kommentatorer: Christian Nilssen og Tom Nordlie

Programleder: Carina Olset

 • Vålerenga møter Avaldsnes i finalen

  Tittelforsvarer Lillestrøm er utslått av NM i kvinnefotball. Vålerenga vant 1–0 hjemme i semifinalen lørdag. VIF ledet til pause etter mål av Stephanie Verdoia. I den andre semifinalen vant Avaldsnes 1-0 over Arna Bjørnar etter mål av Andreia Rosa.

  NM kvinner semifinale Vålerenga ? LSK Kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Avaldsnes til semifinale

  Avaldsnes stirret cupexiten i hvitøyet i rogalandsderbyet borte mot Klepp, men berget 1-1 på overtid i kvartfinalen. Gjestene gikk videre med seier i straffesparkkonkurransen. Avaldsnes møter Arna-Bjørnar på hjemmebane i semifinalen.

 • Avaldsnes videre til semifinale

  Det måtte straffesparkkonkurransen til for å kåre en vinner i kampen mellom Klepp og Avaldsnes. 1–1 var stillingen etter full tid, men til slutt trakk Avaldsnes det lengste strået. I neste runde av cupen venter Arna-Bjørnar.

 • VIF-LSK i cupsemifinalen

  Vålerenga og Lillestrøm møtes i kvinnens cupsemifinale. VIF har hjemmekamp. I den andre semifinalen får vinneren av Klepp/Avaldsnes besøk av Arna Bjørnar. Kampene går siste søndag i september.

  NM kvartfinalekamp i fotball kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal