NM i fotball kvinner 2017

Oppsummert

20.00: Kvartfinale i cupen: Stabæk - LSK Kvinner

Kommentatorer: Christian Nilssen og Tom Nordlie

Programleder: Carina Olset

 • Vålerenga møter Avaldsnes i finalen

  Tittelforsvarer Lillestrøm er utslått av NM i kvinnefotball. Vålerenga vant 1–0 hjemme i semifinalen lørdag. VIF ledet til pause etter mål av Stephanie Verdoia. I den andre semifinalen vant Avaldsnes 1-0 over Arna Bjørnar etter mål av Andreia Rosa.

  NM kvinner semifinale Vålerenga ? LSK Kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Avaldsnes til semifinale

  Avaldsnes stirret cupexiten i hvitøyet i rogalandsderbyet borte mot Klepp, men berget 1-1 på overtid i kvartfinalen. Gjestene gikk videre med seier i straffesparkkonkurransen. Avaldsnes møter Arna-Bjørnar på hjemmebane i semifinalen.

 • Avaldsnes videre til semifinale

  Det måtte straffesparkkonkurransen til for å kåre en vinner i kampen mellom Klepp og Avaldsnes. 1–1 var stillingen etter full tid, men til slutt trakk Avaldsnes det lengste strået. I neste runde av cupen venter Arna-Bjørnar.

 • VIF-LSK i cupsemifinalen

  Vålerenga og Lillestrøm møtes i kvinnens cupsemifinale. VIF har hjemmekamp. I den andre semifinalen får vinneren av Klepp/Avaldsnes besøk av Arna Bjørnar. Kampene går siste søndag i september.

  NM kvartfinalekamp i fotball kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Siste nytt

 • Jansrud dropper verdenscupåpninga

  Kjetil Jansrud står over verdenscupåpninga i storslalåm i Sölden kommende helg, fordi han har piroritert fartsdisiplinene på trening. – Storslalåmformen ikke er helt der den skal være, sier landslagstrener Christian Mitter til NRK.

  SKI-ALPINE-WORLD-MEN-SUPER G
  Foto: ANDERS WIKLUND / AFP
 • Ustjugov skadet i rulleskiulykke

  Den russiske langrennsstjernen Sergej Ustjugov slo seg kraftig da han falt på rulleski i Val Senales mandag. Tirsdag er han på sykehus vor videre undersøkelser av en vond tommel, opplyser Russlands landslagstrener Markus Cramer til NRK.

  Sergej Ustjugov
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Arsenal tok sin tiende strake seier

  Anført av en svært leken Mesut Özil tok Arsenal sin sjuende strake seier i Premier League da Leicester ble slått 3-1 på hjemmebane mandag. Med tre nye poeng klatret Arsenal opp på fjerdeplass i ligaen med sine 21 poeng.

  Mesut Özil
  Foto: Bogdan Maran / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
Sport og musikk: oppdateringer fra Mesterligaen i fotball