NRK Meny

NM i fotball kvinner 2017

Oppsummert

20.00: Kvartfinale i cupen: Stabæk - LSK Kvinner

Kommentatorer: Christian Nilssen og Tom Nordlie

Programleder: Carina Olset

 • Vålerenga møter Avaldsnes i finalen

  Tittelforsvarer Lillestrøm er utslått av NM i kvinnefotball. Vålerenga vant 1–0 hjemme i semifinalen lørdag. VIF ledet til pause etter mål av Stephanie Verdoia. I den andre semifinalen vant Avaldsnes 1-0 over Arna Bjørnar etter mål av Andreia Rosa.

  NM kvinner semifinale Vålerenga ? LSK Kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Avaldsnes til semifinale

  Avaldsnes stirret cupexiten i hvitøyet i rogalandsderbyet borte mot Klepp, men berget 1-1 på overtid i kvartfinalen. Gjestene gikk videre med seier i straffesparkkonkurransen. Avaldsnes møter Arna-Bjørnar på hjemmebane i semifinalen.

 • Avaldsnes videre til semifinale

  Det måtte straffesparkkonkurransen til for å kåre en vinner i kampen mellom Klepp og Avaldsnes. 1–1 var stillingen etter full tid, men til slutt trakk Avaldsnes det lengste strået. I neste runde av cupen venter Arna-Bjørnar.

 • VIF-LSK i cupsemifinalen

  Vålerenga og Lillestrøm møtes i kvinnens cupsemifinale. VIF har hjemmekamp. I den andre semifinalen får vinneren av Klepp/Avaldsnes besøk av Arna Bjørnar. Kampene går siste søndag i september.

  NM kvartfinalekamp i fotball kvinner
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Siste nytt

 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP
 • OUR klare for hockeyfinale

  De russiske hockeyherrene er klar for OL-finalen etter 3-0-seier over Tsjekkia i semifinalen. Nikita Gusev, Vladislav Gavrikov og Ilja Kovaltsjuk scoret målene for OUR.

  I finalen venter Canada eller Tyskland.

  Pyeongchang 2018 Winter Olympics
  Foto: Grigory Dukor / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal