NFL-stjerne trues etter denne tiraden

Et seiersintervju med en svært hissig Richard Sherman på Seattle Seahawks vekker voldsom oppsikt i USA.

Seattle Seahawks' cornerback Richard Sherman var mildt sagt gira etter seieren over San Francisco 49ers natt til mandag. Under intervjuet med TV-kanalen Fox' Erin Andrews gikk det verst ut over 49ers' Michael Crabtree. (Bilder med tillatelse fra Viasat).

VIDEO: Se intervjuet med Richard Sherman etter at Seattle Seahawks var klare for Super Bowl (Video med tillatelse fra Viasat).

Michael Crabtree

Michael Crabtree (San Francisco 49ers) står ikke høyt i kurs hos Richard Sherman.

Foto: Kirby Lee / Reuters

Cornerbacken så nemlig rødt etter søndagens 23-17-seier over San Francisco.

En opprømt Sherman ble intervjuet av Fox Sports' medarbeider Erin Andrews, men selv om Seattle Seahawks med seieren var klar for Super Bowl, var det kun én ting han var opptatt av:

Motstandernes wide receiver Michael Crabtree.

– Ikke åpne munnen om den beste, da lukker jeg den virkelig raskt, brølte Sherman til sjokkerte TV-seere etter seieren over San Francisco 49ers.

– I'm the best corner in the world, sa han videre.

– Snakk aldri om meg

Årsaken til det voldsomme raseriet mot Crabtree er noe uklart, men Seattle Seahawks-spilleren har ved flere anledninger uttalt seg negativt om receiveren.

Sherman skal ifølge Washington Post også ha gjort kvelertakbevegelser under kampen, med klar adresse til Crabtree.

– Når man utfordrer meg med en ynkelig receiver som Crabtree, så får man et slikt resultat, sa han også i TV-intervjuet.

Intervjuet har uansett blitt en snakkis på sosiale medier i USA, der flere omtaler Sherman i svært sterke og hatske ordelag etter intervjuet, ifølge en gjennomgang som sportsnettstedet Deadspin har gjort.

Flere nettbrukere kommer også med dødstrusler. Etter kampen har ordkrigen mellom de spillerne også fortsatt på Twitter.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Har sagt noe «personlig»

I intervjuer etter kampen har Sherman forsøkt å utdype konflikten.

Ifølge spilleren skal Crabtree ha sagt noe «personlig» til ham da de trente utenom sesongen i Arizona.

– Han vet hva han sa, sa han.

– Jeg er en konkurransemann. Jeg liker ikke at folk sier negative ting om meg.

Siste nytt

 • Dyrhaug vraket fra landslaget

  Niklas Dyrhaug er ikke med i planene til Norges skilandslag fremover, bekrefter trønderen til VG. Han gir likevel ikke opp satsingen mot VM i Oberstdorf i februar neste år. 32-åringen gikk kun ett verdenscuprenn forrige sesong. Da ble han nummer 16.

  Niklas Dyrhaug på Beitostølen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Mener fotball-sesongen kan reddes

  De europeiske fotballigaene har ikke gitt opp å fullføre sesongene som er satt på vent av koronaviruset, fastslår Uefa-president Aleksander Ceferin. Han mener det er mulig å fullføre seriespillet dersom pandemien er under kontroll og man kan starte opp igjen senest i juni.

  – Vi kan starte opp igjen i midten av mai, i juni eller til og med sent i juni. Etter det vil sesongen trolig være tapt, sier Ceferin til den italienske avisen La Repubblica.

  UEFA Congress
  Foto: Yves Herman / Reuters
 • Må betale erstatning i voldtektssak

  Høyesterett har avvist anken fra tidligere Molde-spiller Babacar Sarr, som er dømt til å betale 150.000 kroner i erstatning til en kvinne i en voldtektssak.

  Kjennelsen gjelder kun erstatningsdelen av saken, skriver Nettavisen.

  Sarr ble i Romsdal tingrett frikjent for sovevoldtekt, men likevel dømt til å betale erstatning til den fornærmede kvinnen.

  Politiet mener at den daværende Molde-spilleren voldtok en kvinne mens hun sov i mai 2017. Frifinnelsen ble umiddelbart anket av påtalemyndigheten, men ankesaken er blitt utsatt tre ganger fordi Sarr ikke har møtt opp. (NTB)

  Eliteserien fotball 2018, Molde - Brann.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal