Nedtur for Nila og Ingrid

Det antatt beste norske kvinnelaget i sandvolleyball, duoen Nila Håkedal og Ingrid Tørlen, er ute av Grand Slam-turneringen i Stavanger etter tre tap i puljespillet.

Ingrid Tørlen i aksjon i Stavanger
Foto: FIVB.org

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen hadde et lite håp om å komme videre til finalerundene, til tross for to tap onsdag. Men etter å ha blitt slått (21-13, 21-19) av Leila Barros og Ana Paula Connelly fra Brasil var det slutt for de norske jentene.

De to andre norske jenteduoene skal også i ilden torsdag. Best sjanse til avansement har Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes, som står med en seier og ett tap før de møter Tamsin Barnett og Natalie Cook fra Australia. Eydis Dalen og Kristine Wiig har to tap fra før og møter Sara Goller og Laura Ludwig fra Tyskland.

 

Siste nytt

 • Ødegaard med to målgivende

  Martin Ødegaard serverte to målgivende i Vitesses 3-2 seier over Excelsior. Først var han nest sist på 2-0, deretter i det 67. minutt til Maikel Van der Werff som satte det tredje målet til Vitesse.

  Martin Ødegaard
  Foto: Robin Van Lonkhuijsen / AFP
 • Haaland scoret i debuten

  Fredag kveld fikk Erling Braut Haaland sin debut for Red Bull Salzburg, i en treningskamp mot Anif. 18-åringen slapp til i det 59. minutt, og 20 minutter senere fikk han satt sitt første mål. Hans norske lagkamerat Fredrik Gulbrandsen scoret to.

  Eliteserien fotball, menn: Strømsgodset - Molde (1-2)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Carlsen vant stjerneduell

  Magnus Carlsen møtte verdensfirer Shakhriyar Mamedyarov, i den sjette runden av sjakkturneringen Tata Steel. Onsdag brøt Carslen remis-rekken på 21 partier, og i dag vant han igjen. Etter 51 trekk måtte den albanske motstanderen gi tapt for nordmannen.

  FIDE SJAKK-VM
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal