NRK Meny
Normal

Nedtur for Nila og Ingrid

Det antatt beste norske kvinnelaget i sandvolleyball, duoen Nila Håkedal og Ingrid Tørlen, er ute av Grand Slam-turneringen i Stavanger etter tre tap i puljespillet.

Ingrid Tørlen i aksjon i Stavanger
Foto: FIVB.org

Nila Håkedal og Ingrid Tørlen hadde et lite håp om å komme videre til finalerundene, til tross for to tap onsdag. Men etter å ha blitt slått (21-13, 21-19) av Leila Barros og Ana Paula Connelly fra Brasil var det slutt for de norske jentene.

De to andre norske jenteduoene skal også i ilden torsdag. Best sjanse til avansement har Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes, som står med en seier og ett tap før de møter Tamsin Barnett og Natalie Cook fra Australia. Eydis Dalen og Kristine Wiig har to tap fra før og møter Sara Goller og Laura Ludwig fra Tyskland.

 

Siste nytt

 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Allsvenskan-spiller dopingtatt

  En Sirius-spiller har avlagt positiv dopingprøve i serieåpningen i Allsvenskan mot Hammarby, skriver Aftonbladet. Klubben fikk beskjed om den positive prøven onsdag formiddag, og torsdag ble spilleren utestengt med umiddelbar virkning.

Sendeplan

Kl. Program Kanal