– Jeg må vurdere om det er verdt risikoen

Manchester United-manager David Moyes åpner for en rask retur for Wayne Rooney. Han kan allerede være tilbake mot Crystal Palace lørdag.

Moyes1

Manchester United-manager David Moyes vurderer å bruke Wayne Rooney mot Crystal Palace.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Landslagspausen er over og de regjerende seriemesterne får besøk av Crystal Palace og Jonathan Parr til serierundens første kamp.

Parr

Jonathan Parr er tilbake fra skade hos Crystal Palace.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters
Britain Soccer Premier League

Fellaini får trolig United-debuten lørdag.

Foto: Jon Super / Ap

For United-manager David Moyes fortsetter jakten på hans første ligaseier noensinne på Old Trafford. Det håper han debutant Marouane Fellaini kan hjelpe laget til å klare.

– Jeg er veldig fornøyd. Han har blitt mer moden, han scorer mål. Det er en viktig ting han kan ta med til laget, sa Moyes på pressekonferanse fredag.

Kom for å vinne

Moyes har i løpet sin trenerkarriere i Everton (2002-2013) aldri vunnet på Uniteds hjemmebane - og heller ikke i seriestarten i United har skotten lykkes.

Laget har bare spilt èn hjemmekamp i serien så langt denne sesongen. Den endte 0-0 mot Chelsea.

– Jeg kom hit for å vinne trofeer. Jeg er nødt til å vise hva jeg er god for og holde fokus. Jeg vil hjelpe laget mitt og gi alt, sa Fellaini.

Rooney tilbake?

United-stjernen Wayne Rooney har vært ute med skade siden slutten av august etter en stygg hodesmell på trening. Rooney publiserte selv et bilde som viste et stort kutt i pannen.

Moyes vet ikke om Rooney vil være klar allerede lørdag formiddag.

– Det er noe vi ser på. Jeg må vurdere om risikoen er verdt det for vi vet aldri hva som kan skje. Han kan få en ny smell og såre kan sprekke på nytt. Skaden ser bedre ut, sier Moyes, ifølge The Guardian.

– Å sette en stor bandasje rundt det? Det er en mulighet for at vi kan gjøre det. Vi må se hva vi får til. Han er i god fysisk form, men har et kutt midt i ansiktet, sier Moyes.

Kampen mellom Manchester United og Crystal Palace kan du følge her.

Siste nytt

 • Økonomi-hjelp til handballfamiliar

  Norges Håndballforbund har sett av 5,25 millionar kroner til ei tilskotsordning som skal hjelpe spelarar og familiar som slit økonomisk under koronakrisa.

  – Hovudføremålet er at barn og unge som no lever i familiar som har fått ein annan økonomi, ikkje skal måtte slutte med idretten sin på grunn av lisenskostnaden, seier generalsekretær Erik Langerud til NTB.

  Tilskotsordninga skal vere eit bidrag til å forhindre eit potensielt fråfall. Ho opnar for at spelarar får dekt den lovpålagde lisensen for heile 2020/21-sesongen.

  Håndball
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Feira comeback med sigersmål

  Tampa Bay slo Dallas 5-2 i den tredje kampen i Stanley Cup-finalen, og leier 2-1 i kampar.

  Kaptein Steven Stamkos var tilbake etter eit halvt år ute med skade, og feira comebacket med å setje inn Tampa Bays andre mål.

  Neste kamp går fredag.

  Steven Stamkos
  Foto: Jason Franson / AP
 • Johansen spilte da Fulham avanserte

  Landslagskaptein Stefan Johansen var tilbake på Fulhams midtbane, da de vant 2-0 mot Sheffield Wednesday og sikret avansement i ligacupen.

  Johansen har slitt med spilletid for Fulham i Premier League, men spilte hele kampen mot Sheffield Wednesday.

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Paul Childs / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal