NRK Meny
Normal

«Mix» endelig klar for Rosenborg

Så er han endelig klar for Rosenborg. Etter lang ventetid signerte Mikkel Diskerud kontrakt med klubben.

Rosenborg Diskerud

Mikkel Diskerud er etter lang tid klar for RBK. Han har signert en kontrakt på to år med klubben.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Mikkel Diskerud signerer en toårs-kontrakt med Rosenborg, og avslutter dermed alle spekulasjoner om hvor han skal spille i 2013. Det melder RBK på sine hjemmesider.

Jeg føler meg veldig trygg på Trondheim og jeg vet at vi har mange som støtter oss. Jeg er sikker på at det er klokt valg av meg og av Rosenborg.

Trives i Trondheim

Diskerud har vært borte i to måneder med USA sitt landslag, samt ferie. Nå er han innstilt på en lengre tilværelse i Trondheim der han trives godt.

– Alle har vært positive og hyggelig. Jeg trives også på skolen, så jeg ser frem mot fortsettelsen.

Nye spillere og trenere har kommet inn mens spilleren har vært borte. Han er fornøyd med det som har skjedd på Brakka mens han har vært over dammen. Nå hinter han også om hva målsettingen for sesongen er.

Vi skal komme til Ullevall i år for å spille cupfinale. Det er målet. Og denne gangen skal vi holde Molde bak oss på tabellen, sier Mikkel Diskerud til RBK.no

– To år eller ingenting

Erik Hoftun

Erik Hoftun er glad for å ha signerte Mikkel Diskerud.

Foto: Kallestad, Gorm / NTB Scanpix

Sportsdirektør i Rosenborg, Erik Hoftun, er også glad for at klubben har fått signaturen til Diskerud. Samtidig forteller Hoftun at RBK var innstilt på å skaffe seg en lengre kontrakt med spilleren.

– Vi ønsket en lengre kontrakt med Mix, men det var to år eller ingenting, og da var valget enkelt for oss, sier sportslig leder Erik Hoftun til RBK.no.

Hoftun er klar på at Diskerud er en god signering for trønderne.

– Mix gjorde en god figur for oss i høst, og er en spiller vi ville ha med videre. Han kan spille både indreløper og sentralt på midten, og vil bli en nyttig spiller for oss denne sesongen, sier Hoftun.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM-kveld
VM-kveld sykkel-VM