Midtsjø om fremtiden: – Vil prøve deg hvis du får sjansen

TRONDHEIM (NRK): Fredrik Midtsjø (23) har ikke et klart svar på om han fortsetter i Rosenborg eller ikke.

Midtsjø

ETTERTRAKTET: Rosenborg-spiller Fredrik Midtsjø.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Noen timer før mesterligaexiten for Celtic bekreftet AZ Alkmaar at nederlenderne har hatt 23-åringen i kikkerten over lengre tid.

Klubben var også til stede på Lerkendal onsdag kveld.

– Jeg har ikke hatt noe fokus på det. Det har handlet om Rosenborg og kampen i dag (onsdag). Det er klart det er artig at folk legger merke til deg og at du gjør en bra jobb, men det har ikke vært fokuset mitt, sier Midtsjø til NRK.

– Må vurdere hele tiden

Midtbanespilleren understreker at han ikke vet hvor konkret interessen er fra den nederlandske klubben, men AZ skal være villige til å bla opp 20 millioner kroner, ifølge Trønder-Avisa.

Tidligere lagkamerat og kompis Jonas Svensson dro til AZ i januar.

– Jeg har ikke fått tenkt så mye på det. Jeg får ta det når det eventuelt kommer noe. Jeg trives veldig bra i Rosenborg, men så vil du jo prøve deg utenlands hvis du får sjansen. Det er noe du må vurdere hele tiden, sier Midtsjø.

Celtic

AVGJØRELSEN: Her feirer Celtic-spillerne etter James Forrest sitt drømmetreff på Lerkendal.

Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

– Har noe å gjøre i Europa

På spørsmål om Celtic-kampen kan ha vært hans siste opptreden for Rosenborg, svarer 23-åringen:

– Som sagt, det er sikkert bare spekulasjoner og rykter, så jeg har hatt fokus på RBK og kampen i dag. Vi får ta det derfra.

Rosenborg møter Kristiansund i Eliteserien allerede lørdag. Fredag trekkes motstanderen i europaligaplayoffen.

– Vi får håpe at vi får en god trekning. Vi tar med oss en OK følelse fra de to kampene. Vi ser at vi har noe å gjøre i Europa. Vi er til tider på høyde med dem og tør å spille. Vi ser frem mot de kampene, sier Midtsjø.

Siste nytt

 • Tyskland vant – Forfang disket

  Norge var lenge med å kjempe om en pallplass i lagkonkurransen fra polske Zakopane, så ble Johann André Forfang disket. Etter trøbbel med dressen, fikk ikke Forfang hoppet sitt andre hopp, og den norske pallsjansen var ødelagt. Tyskland vant foran Østerrike og Polen.

  Forfang
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Bjørnstad utenfor pallen

  Espen Bjørnstad klarte ikke å kopiere gårsdagens andreplass i kombinert i estiske Otepää. Han endte på fjerdeplass, men var med i tetkampen hele tiden. Franz-Josef Rehrl fra Østerrike vant, som i går. Jarl-Magnus Riiber ble nummer seks.

  World cup Nordiske grener Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Sterk norsk stafettinnsats

  Frankrike vant dagens skiskytterstafett fra tyske Ruhpolding. Tiril Eckhoff gikk en sterk tredje etappe, og tok sekunder på Frankrike i tet, men luka var for stor. Norge ble med det nummer to. Tyskland tok tredjeplassen.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball menn: Danmark - Ungarn