McIlroy nærmer seg ny majortittel

Nordirske Rory McIlroy er 18 hull fra majortittel nummer to denne sesongen, men jages av flere spillere før søndagens sisterunde. McIlroy leder med ett slag på 13 under par etter en tredjerunde på fire slag under natt til søndag. McIlroy vant British Open tidligere i sommer.

Siste nytt

 • Nordmann surra bort dansk pokal

  Den årlege vandrepokalen som i 64 år er blitt gitt til beste spelar i den danske cupfinalen, var borte då finalen blei spela onsdag. Norske Gustav Wikheim er «syndaren», skriv Ekstrabladet.

  Wikheim fekk pokalen i fjor, då han spela for Midtjylland. Han tenkte ikkje på at det var ein vandrepokal.

  Derfor blei pokalen pakka godt ned då Wikheim seinare gjekk til ein klubb i Saudi-Arabia, og kunne ikkje finne pokalen igjen.

  – Eg flytta dit og kjærasten til Norge. Pokalen ligg nok på botnen av ei kasse i eitt av flyttelassa, seier Wikheim til avisa.

  Dermed måtte det kjøpast inn ny pokal til årets finale, der Sønderjyske slo Aalborg 2-0.

  Gustav Wikheim
  Foto: Scanpix Denmark / Reuters
 • West Ham hjalp Solskjær

  West Ham påførte London-rival Chelsea et smertelig 3-2-tap onsdag kveld. Det er meget gode nyheter for Manchester United og Ole Gunnar Solskjær i jakten på en fjerdeplass i ligaen og plass i mesterligaen. United ligger nå bare to poeng bak Chelsea.

  YoVnd67jwFs
  Foto: MICHAEL REGAN / Reuters
 • Årsbeste i verden av Mezngi

  Sondre Nordstad Moen klarte ikke å følge Zerei Kbrom Mezngi på siste runden av en 10.000 meter i Bergen onsdag. Løpene er de to raskeste i verden i år.

  Stavangers Mezngi vant løpet på 28.23, mens Moen kom inn sekundet bak.

  Nordstad Moen står med den norske rekorden på øvelsen. Tiden 27.24,78 satte han i Kristiansand i august i fjor.

  Zerei Kbrom Mezngi
  Foto: Vidar Ruud

Sendeplan

Kl. Program Kanal