Hopp til innhold

Siste nytt

 • Danmark sikret historisk VM-gull

  Det ble heseblesende håndball i VM-finalen mellom Danmark og Frankrike, som kun var to mål bak danskene med tre minutter igjen. Men så fjernet de røde all tvil med tre scoringer – og vant 34-29. Danskenes Rasmus Lauge scoret hele ti mål i finalen. Dermed er Danmark første nasjon til å vinne VM-tittelen tre ganger på rad.

  Danmark
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP
 • Kleveland og Røisland på pallen i X Games

  Brennhete Marcus Kleveland fulgte opp gullet i Big Air med sølv i slopestyle søndag. Samtdig tok lagkameraten Mons Røisland bronse. Kleveland tok ledelsen i sitt fjerde og siste forsøk, som var konkurransens nest siste, men i aller siste nedfart ble han slått av canadiske Mark McMorris, som ble belønnet med gullet. Kleveland står nå med tolv X Games-medaljer, hvo sju er gull, skriver NTB.

  Marcus Kleveland
  Foto: Hugh Carey / AP
 • Solbergs Sverige kollapset mot Spania i bronsekampen

  Glenn Solbergs svenske landslag maktet ikke å vinne bronsekampen mot Spania i håndball-VM. Laget ga fra seg en klar ledelse og tapte 36-39.

  Sverige hadde både VM-sølv fra 2021 og EM-gull i fjor å vise til før VM på hjemmebane. Likevel var det Spania som kunne trøste seg med bronsemedaljene.

  (NTB)

  Glenn Solberg
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Slik husker vi Pelé 01:30
Neste