Målscorer Zucca i basketak med svenske

Først føk Mats Zuccarello og svenske Patric Hornquist i tottene på hverandre. Så la nordmannen på til 3-1 for New York Rangers.

Mats Zuccarello får to minutters utvisning etter en disputt med Patric Hornqvist.

AMPERT: Mats Zuccarello (t.h.) og Patric Hornquist ble begge utvist for roughing. Bildet brukes med tillatelse fra Viasat.

Kessel

DOBBEL: Phil Kessel (t.v.) har scoret begge målene til Penguins.

Foto: Gene J. Puskar / Ap

Den andre sluttspillkampen i best av sju-serien endte 4-2, og Rangers utlignet dermed til 1-1 i kamper mot Pittsburgh Penguins.

Og det var en innholdsrik kamp sett med norske øyne.

Tominuttere

Like før sluttsignalet i 1. periode klinsjet Zuccarello med Sverige-stjernen Hornquist, og duoen langet ut mot hverandre ved Rangers-målet.

Hjelmene falt av og begge leverte noen velvalgte gloser. Etter utblåsningen ga dommeren begge to minutters utvisning for roughing.

I den andre perioden, som altså startet fire mot fire, tok vertene etter hvert ledelsen ved Phil Kessel.

Sterkt comeback

Men Rangers skulle slå tilbake – fire ganger. Den tredje gangen ved Zuccarello, som dermed scoret sitt første mål i årets playoff.

Nordmannen ble for øvrig spilt fri etter en utsøkt pasning fra J.T. Miller.

Kessel noterte seg for nok en scoring og reduserte til 4-2 knappe seks minutter ut i tredje periode.

Men hjemmelaget kom aldri nærmere, og dermed tok Zuccarello og Rangers en viktig seier i Pittsburgh.

Siste nytt

 • Avlyser avstemning om VM-planene

  Det internasjonale fotballforbundet (Fifa) avlyser den planlagte avstemningen over planene for verdensmesterskap annethvert år i desember.

  Helt siden forslaget om VM annethvert år kom opp, har Fifa møtt stor motstand ute i verden.

  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) og Det søramerikanske fotballforbundet (Conmebol) er blant de skarpeste motstanderne. Det er også Den internasjonale olympiske komité (IOC).

  Nå har også Det asiatiske fotballforbundet (AFC) kastet seg på bølgen over motstandere som er på vei mot ledelsen i Fifa.

  På Fifas styremøte torsdag bekreftet Fifa-president Gianni Infantino at de skrinlegger avstemningen for forslaget i desember. Grunnen er motstanden forslaget har møtt.

  Football, FIFA World Cup Qualifier, Norway - San Marino
  Foto: FREDRIK VARFJELL / BILDBYRÅN NORWAY
 • Warholm mot Ingebrigtsen i kåring

  Både Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen har fortsatt muligheten til å bli kåret til årets mannlige friidrettsutøver i verden i 2021. Begge er blant de ti navnene på kandidatlista som Det internasjonale friidrettsforbundet (WA) publuiserte torsdag.

  Ved siden av de to norske gullvinnerne fra OL i Tokyo, er følgende åtte nominert: Eliud Kipchoge, Daniel Ståhl, Ryan Crouser, Pedro Pichardo, Damian Warner, Joshua Cheptegei, Armand Duplantis og Miltiadis Tentoglou.

  Karsten Warholm ble nylig kåret til årets mannlige friidrettsutøver i Europa og er på papiret også den største favoritten til å vinne den globale kåringe.

  Jakob Ingebrigtsen etter seieren og gull på 1500 m finalen på Olympic Stadium i OL i Tokyo 2020.
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Johnsen forlenget med Venezia

  Dennis Johnsen (23) har skrevet under en ny avtale med Venezia i italiensk Serie A. Trønderen har bundet seg fram til og med 2024/25-sesongen.

  Det opplyser Venezia på sine nettsider. Johnsen har startet alle lagets ligakamper siden opprykket i vår.

  23-åringen kom til klubben vederlagsfritt i august 2020. Venezia omtaler ham i dag som en av sine «mest konstante angrepstrusler».

  Johnsen debuterte nylig for Norges A-landslag i seieren mot Montenegro. Der spilte han en vel halvtime som innbytter og sto for den målgivende pasningen på 2-0-scoringen.

  Venezia ligger på 15.-plass med åtte poeng.

  (©NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tocco Alessandro / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal