NRK Meny
Normal

Lund Svindal varmer opp i Miami

Aksel Lund Svindal får hjelp av seilernes støtteapparat i Miamis sol og varme for å bli skadefri.

Lund Svindal i aksjon i Sölden
Foto: Armando Trovati / Scanpix/AP

Den norske toppalpinisten skadet seg i sesongoppkjøringen, og fikk det derfor ikke til i verdenscupåpningen i Sölden for to og ei halv uke siden.

Han stiller ikke opp når v -cupen fortsetter med slalåm i Finland til helga. I stedet lader han opp i Miami, sammen med en gruppe som alpinistene vanligvis ikke har så mye samvær med.

- En av Olympiatoppens fysioterapeuter er i Miami sammen med seilerne, og han har tid til også å ta seg av Aksel, som får behandling flere ganger daglig, sier landslagssjef Marius Arnesen til NRK.

Nettradio: Aksel står over v-cupen i Finland

Arnesen sier at Lund Svindal tar sikte på å være klar til start når verdenscupen fortsetter med sesongens første fartsrenn i USA og Canada i månedsskiftet november/desember.

- Vi regner med at han er på ppass der når resten av laget kommer over rundt 20. november, sier Arnesen, som stoler på at oppladninga i Miami-sola er det Aksel trenger for å finne formen.

Siste nytt

 • Wolff Eikrem frigitt

  Magnus Wolff Eikrem er frigitt fra Seattle Sounders, etter kun en halv sesong i klubben. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

  Det ble 17 kamper og to mål for midtbanespilleren i MLS, der kun seks av kampene var fra start.

  Magnus Wolff Eikrem
  Foto: Ted S. Warren / AP
 • Son signerte forlenget med Spurs

  Tottenhams sørkoreanske stjerne Son Heung-min har signert en ny kontrakt med London-klubben som gjelder til sommeren 2023.

  26-åringen har scoret 47 mål på 140 kamper for Tottenham siden han ble hentet fra tyske Leverkusen sommeren 2015.

  South Korea Heung-Min Son
  Foto: Lee Jin-man / AP
 • Løkberg til Brann

  Brann har sikret seg Ranheim-profilen Kristoffer Løkberg. Det melder bergensklubben på sin hjemmeside. 26-åringen har imponert på Ranheims midtbane så langt i eliteserien, og vært ønsket i Brann en stund. – Det er litt vemodig, sa han til brann.no

  Eliteserien i fotball 2018. Ranheim møter Sarpsborg.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
X Games Minneapolis
X Games: Skateboard, street
X Games Minneapolis -- Menn BMX Street Finale | Dave Mirra's BMX Park beste triks
X Games Minneapolis -- Menn Motorcross Quaterpipe High Air Finale | Menn BMX Big Air Finale | Menn Motorcross Freestyle Finale