NRK Meny
Normal

Lund Svindal varmer opp i Miami

Aksel Lund Svindal får hjelp av seilernes støtteapparat i Miamis sol og varme for å bli skadefri.

Lund Svindal i aksjon i Sölden
Foto: Armando Trovati / Scanpix/AP

Den norske toppalpinisten skadet seg i sesongoppkjøringen, og fikk det derfor ikke til i verdenscupåpningen i Sölden for to og ei halv uke siden.

Han stiller ikke opp når v -cupen fortsetter med slalåm i Finland til helga. I stedet lader han opp i Miami, sammen med en gruppe som alpinistene vanligvis ikke har så mye samvær med.

- En av Olympiatoppens fysioterapeuter er i Miami sammen med seilerne, og han har tid til også å ta seg av Aksel, som får behandling flere ganger daglig, sier landslagssjef Marius Arnesen til NRK.

Nettradio: Aksel står over v-cupen i Finland

Arnesen sier at Lund Svindal tar sikte på å være klar til start når verdenscupen fortsetter med sesongens første fartsrenn i USA og Canada i månedsskiftet november/desember.

- Vi regner med at han er på ppass der når resten av laget kommer over rundt 20. november, sier Arnesen, som stoler på at oppladninga i Miami-sola er det Aksel trenger for å finne formen.

Siste nytt

 • Atlético herjet med Sevilla

  Atlético Madrid nekter å gi opp La Liga-drømmen. Antoine Griezmann gjorde hattrick da serietoeren vant hele 5-2 borte mot Sevilla. Vanligvis er Sevilla blant de tøffeste lagene å møte på bortebane.

  Griezmann
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Stabæks måltyv takket nei til Kina

  Stabæk fikk nylig et tilbud på over 20 millioner kroner for Ohi Omoijuanfo, men bæringene takket nei til budet fra kinesiske Henan Jianye, skriver Nettavisen. Spissen scoret 17 mål på 27 seriekamper forrige sesong.

  Eliteserien i fotball 2017. Lillestrøm - Stabæk. (2-2)
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
 • Vipers var overlegne mot Tertnes

  Serieleder Vipers legger press på rivalene etter en klar 33-22-seier hjemme mot Tertnes i eliteserien i håndball. Vipers ledet 18–8 til pause, og endte til slutt med ellevemålsseier for vertene. Kristine Lunde-Borgersen ble Vipers toppscorer.

  Vipers-Tertnes
  Foto: Geir Ingar Egeland

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Podkast
Sport i dag