NRK Meny
Normal

Ikke topp 20

Mona Løseth fikk det tøft i super-G-rennet.

Mona Løseth
Foto: Nisse Schmidt / Scanpix

Mona Løseth startet Vancouver-OL med en 13. plass i kombinasjonen . Like bra gikk det ikke i super-G-rennet lørdag der hun endte på 21. plass, 3,83 sekunder bak den østerriske vinneren Andrea Fischbacher.

Video: Se kjøringen til Løseth her!

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Gull til Østerrike

Med seieren i super-G tok Fischbacher Østerrikes første alpin-gull i Vancouver-OL - et etterlengtet gull for den alpinfrelste nasjonen.

Slovenske Tina Maze tok en overrasknede sølvmedalje og henviste forhåndsfavoritten, amerikanske Lindsay Vonn, til bronsen.

Pärson skuffet

Svenske Anja Pärson har opplevd mye i dette OL. Først falt hun antageligvis fra en medalje i utforrennet, men så kom hun sterkt tilbake og tok bronse i kombinasjonen.

Hun ble av mange regnet som en av favorittene i lørdagens super-G-renn, men dessverre for den svenske jenta fikk hun det ikke til å stemme nedover bakken i Whistler Creekside og endte på en meget skuffende 11. plass.

PS! Hele 15 stykker kjørte ut i rennet, men ingen ble alvorlig skadet.

Andrea FISCHBACHER

GULL: Andrea Fischbacher tok sitt og Østerrikes første OL-gull i Vancouver da hun vant kvinnenes super-G.

Foto: Alessandro Trovati / Scanpix/AP

Siste nytt

 • Hauger mester i Tyskland

  Motorsport-talentet Dennis Hauger (14) vant søndag det tyske mesterskapet i gokart. Han er den yngste vinneren gjennom tidene i mesterskapet som er går for å være det tøffeste og største i verden med fører fra et 20-talls nasjoner. Hauger er nå ferdig med gokart og tar steget opp til formelbil neste år.

  Dennis Hauger
  Foto: CRG
 • Rooney-scoring i nytt Everton-tap

  Wayne Rooney scoret søndag karrierens 12. Premier League-mål mot Arsenal, men Everton ble likevel sendt under nedrykksstreken med 2-5-tap på Goodison Park. Arsenal er på sin side oppe på 16 poeng, ni poeng bak serieleder Manchester City.

  Wayne Rooney
  Foto: Oli Scarff / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal