Løfshus ønsker dopingpoliti i Norge

Avtroppende langrennssjef, Vidar Løfshus, tror det ville vært nyttig med en form for «dopingpoliti» i idrettsnorge. – Jeg vil ikke si at det er løsningen, men det kan være en del av løsningen. For meg er det jo snakk om kampen om ressurser som ellers i samfunnet og i antidopingarbeidet. Men å bruke politiet her litt som et element i skremselspropaganda, er også et viktig aspekt, sier Løfshus til NTB.

Verdenscup i Holmenkollen
Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Siste nytt

 • Inter ute av mesterligaen

  Inter tapte 2-1 mot Barcelona i siste runde av mesterligaens gruppespill, et resultat som ikke er godt nok til å ta seg videre til sluttspillet. Barcelona var allerede klare for avasenment før kveldens runde, og får med seg Borussia Dortmund etter at de slo Slavia Praha 2–1.

  nmQa7MwuKWs
  Foto: ALESSANDRO GAROFALO
 • Chelsea videre i mesterligaen

  Chelsea vant 2–1 mot Lille i sin siste kamp av mesterligaens gruppespill, og kaprer dermed andreplassen i deres gruppe. Den toppes av Valencia, som med 1-0-seier mot Ajax sendte nederlenderne ned på tredjeplass og ut av mesterligaen.

  Mw9sf4uUAYo
  Foto: DYLAN MARTINEZ
 • Napoli videre i mesterligaen

  Napoli slår følge med Liverpool videre fra gruppe E i Mesterligaen. Italienerne slo Genk med 4-0 etter hattrick av Milik før pause. Genks keeper Maarten Vandevoordt ble den yngste målvakten i en Mesterligakamp noensinne ,17 år og 287 dager gammel.

  Champions League - Group E - Napoli v Genk
  Foto: Ciro De Luca / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal