NRK Meny
Normal

Legger press på Jacobsen

Både Janne Ahonen og Simon Amman tror Anders Jacobsen vil vinne gull i Sapporo. - De legger press på meg, sier Anders.

Anders Jacobsen
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Han legger likevel til:

- De tenker nok mest på seg selv, og det gjør jeg også.

Selv om gutten fra Hønefoss ikke liker det, mener flere av de beste hopperne at Jacobsen kan gå av med seieren i storbakkerennet lørdag.

- Han vil selvsagt bli sterk igjen, sier finske Janne Ahonen til NRKSport.

Simon Amman er også en av Anders Jacobsens sterkeste konkurrenter i ski-VM. Han ligger på 4. plass i verdenscupen totalt.

- Han er sterk, og han er min sterkeste utfordrer, sier han om Jacobsen. Han er mannen vi må slå for å ta gull, tror han.

 

Siste nytt

 • Vidal tiltalt for vold

  Bayern München-stjernen Arturo Vidal er tiltalt for kroppskrenkelse etter en voldsepisode på en nattklubb i byen i fjor høst. Statsadvokaten i München opplyser at strafferammen for det Vidal er tiltalt for er fengsel i inntil 10 år.

  Vidal
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Lyon vann meisterligafinalen

  Med Ada Hegerberg på scoringslista vann Lyon meisterligafinalen med 4-1 mot tyske Wolfsburg. Med sitt eine mål blei Hegerberg tidenes toppscorar i turneringa med 15 mål. Wolfsburgs Caroline Graham Hansen måtte gå av i pausen grunna ei skade.

  Ada
  Foto: Efrem Lukatsky / AP
 • Citroën sparket Kris Meek

  Citroën har sparket den britiske rallyføreren Kris Meek for uforsvarlig kjøring etter en rekke avkjøringer i VM-runder den siste tiden. Nordiren har kjørt ut for ofte på grunn av at han kjører med uforsvarlig høy risiko, meldes det i en uttalelse.

  Kris Meeke
  Foto: TT NEWS AGENCY / REUTERS

Sendeplan

Kl. Program Kanal