NRK Meny
Normal

Legger press på Jacobsen

Både Janne Ahonen og Simon Amman tror Anders Jacobsen vil vinne gull i Sapporo. - De legger press på meg, sier Anders.

Anders Jacobsen
Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Han legger likevel til:

- De tenker nok mest på seg selv, og det gjør jeg også.

Selv om gutten fra Hønefoss ikke liker det, mener flere av de beste hopperne at Jacobsen kan gå av med seieren i storbakkerennet lørdag.

- Han vil selvsagt bli sterk igjen, sier finske Janne Ahonen til NRKSport.

Simon Amman er også en av Anders Jacobsens sterkeste konkurrenter i ski-VM. Han ligger på 4. plass i verdenscupen totalt.

- Han er sterk, og han er min sterkeste utfordrer, sier han om Jacobsen. Han er mannen vi må slå for å ta gull, tror han.

 

Siste nytt

 • Søtvik får sjansen i Ruka

  Sindre Ure Søtvik imponerte under NM i kombinert og er blant seks norske utøvere som får sjansen i helgens verdenscupåpning i Ruka. Kombinertgjengen reiste mandag til Finland for å forberede seg til de kommende konkurransene.

  søtvik
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Jacobsen takket nei til verdenscup

  Astrid Uhrenholdt Jacobsen (30) prioriterer Oslo, Skeikampen og Gålå framfor verdenscupåpningen i finske Ruka den kommende uken. Det er noen år siden Jacobsen presterte i verdenscupen i Ruka. Hun mener at det er klokest å prioritere annerledes nå.

  Sprint finaler.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Zucca involvert da Rangers vant

  Mats Zuccarello bidro med to assist da New York Rangers slo Ottawa Senators 3-0 natt til mandag. Etter tap i de to siste kampene kunne Rangers nå juble for seier. Første periode var målløs, men fire minutter ut i andre periode scoret Kevin Hayes.

  SPO-HKO-HKN-OTTAWA-SENATORS-V-NEW-YORK-RANGERS
  Foto: BRUCE BENNETT / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal