Legger ned "Tiger Woods-kirke"

"Tiger Woods-kirken" blir lagt ned etter bråket rundt golfstjernen den siste tiden.

Magasiner med Tiger Woods på forsiden
Foto: Jacobson / Scanpix/AP

John Ziegler som er pastor i "First Church of Tiger Woods" har bestemt seg for å legge ned kirken etter at Woods har innrømmet upassende oppførsel overfor sin familie.

Menigheten ble stiftet av den tidligere Woods-fans og radiopersonlighet Ziegler i 1996 for å hylle den "sanne messias". Blant annet innførte han "Tigers ti bud" og "Tigers bønn" som elementer i den noe spesielle religionen.

Golfstjernens mulige utroskap skal imidlertid ha fått Ziegler til å skifte mening om en av verdens største idrettsstjerner.

Les også:

Lå bevisstløs i seks minutter

Tiger Woods angrer bittert

"First Church of Tiger Woods" hjemmeside

'First Church of Tiger Woods' hjemmeside

Foto: http://tigerwoodsisgod.com/blog/

- Etter flere dagers betenkning har jeg bestemt meg for å legge ned "First Church of Tiger Woods", sier Ziegler på www.tigerwoodsisgod.com .

- Tiger fortjener ikke lengere å bli framstilt som en rollemodell eller helt, og han har helt klar ødelagt muligheten til å være en positiv kraft for landet vårt og resten av verden, sier han.

- Jeg er ganske sikker på at Tiger kommer tilbake på golfbanen og at det blir store øyeblikk der i framtiden, men for egen del er jeg ferdig med han, avslutter den tidligere pastoren.

Siste nytt

 • Bullen videre til kvartfinale i EM

  Grace Bullen tok seg videre til kvartfinale i 59-kilosklassen under bryte-EM i Warszawa onsdag. Bullen var i aksjon mot hjemmehåpet Jowita Maria Wrzesien i sin kvalifiseringskamp. Fredrikstad-bryteren vant til slutt 7-4. I kvartfinalen møter Bullen Anastasia Nichita fra Moldova. Iselin Solheim tapte knepent i 76-kilosklassen.

  Grace Bullen
  Foto: SZILARD KOSZTICSAK / EPA
 • Vant for sjuende år på rad

  I sin siste sesong som toppsyklist vant verdensmester Anna van der Breggen det prestisjetunge Fleche Wallone-rittet i Belgia for sjuende år på rad onsdag.

  Polske Kasia Niewiadoma ble nummer to. Italienske Elisa Longo Borghini fulgte på tredjeplass.

  Anna Van der Breggen
  Foto: Olivier Matthys / AP
 • Riises Storbritannia i OL-trekning

  Hege Riise skal lede Storbritannia kvinner i OL og hennes lag ble trukket ut mot Japan, Canada, Chile i gruppe E. Kampene skal spilles i Sapporo. Åpningskampen spilles mellom Japan og Canada, mens Storbritannia åpner mot Chile.

  Sverige som tapte finalen for Tyskland i 2016, åpner OL mot USA. Australia og New Zealand er også i gruppen.

  Hege Riise
  Foto: Stephane Mahe / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal