NRK Meny
Normal

Landslagsspiller havnet i bilulykke på vei hjem fra operasjon

Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) hadde maks med uflaks på vei hjem fra en ankeloperasjon torsdag. Bilen han satt i krasjet i 80–90 km/t.

gøran johannessen

UHELDIG: Gøran Søgard Johannessen krasjet på vei hjem fra en ankeloperasjon.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Da Johannessen, som nylig sluttet seg til den tyske Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt, ble hentet etter en ankeloperasjon torsdag tok hjemturen plutselig en brå vending.

gøran johannesen

PÅ SYKEHUS: Gøran Søgard Johannessen er nå innlagt på sykehus til mandag med brukket nese, kutt og en liten hjernerystelse.

Foto: privat

– Jeg skulle hjem fra operasjon og ble hentet av en i klubben. Vi kom oss ut på veien, og en liten time gikk og så krasjet vi med en annen bil i 80–90 km/t, skriver Johannessen i en melding til NRK.

Landslagsspilleren er nå innlagt på sykehus i Tyskland med en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

– Jeg husker ikke så veldig mye, men brakk nesen og litt av hvert. Men det kunne jo vært verre, skriver han.

Johannessen forteller videre at han blir liggende på sykehus til mandag, før han får videre oppfølging av legeteamet i klubben.

– Glede ble snudd til elendighet

Johannessen la selv ut bilde på Instagram-kontoen sin, hvor han skrev følgende om hendelsen:

«Først av alt, vil jeg takke alle de flinke folkene på Hessing-Klinik for ankeloperasjonen min. Jeg setter stor pris på hjelpen deres, og hjelpen fra det medisinske teamet til Flensburg-Handewitt. Når det er sagt, ble gleden snudd til elendighet. Dessverre, på vei hjem til Flensburg, oppstod det en ulykke. For min del ble det en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Nå venter noen dager på sykehuset, før jeg kan dra hjem og starte rehabiliteringen. Kjør forsiktig »

Laster Instagram-innhold

Alle parter som var involvert i ulykken skal ha kommet fra hendelsen uten veldig alvorlige skader.

– Han i bilen min gikk det fint med, mens familien i den andre bilen hadde to brekte armer, skriver Johannessen.

Oppdaget ankelskade

Da Johannessen skulle starte sesongoppkjøringen i den tyske storklubben tidligere denne måneden oppdaget klubben at han hadde en ankelskade som måtte opereres.

johannessen

DEL AV ANKELEN: Under operasjonen måtte de skjære ut en del av ankelen til Gøran Søgard Johannessen.

Foto: privat

Ankeloperasjonen var på sin side vellykket og nå venter tre måneder med opptrening. Under operasjonen skar de ut en del av ankelen til Johannessen.

24-åringen kom fra Viking til den danske klubben GOG i 2016 og fikk sin landslagsdebut i 2015. Etter det har han notert seg for 41 landslagskamper.

I fjor ble det klart at Johannessen og lagkamerat Magnus Jøndal bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt sommeren 2018. I tillegg slutter den norske landslagskeeperen Torbjørn Bergerud seg til klubben fra sommeren.

Siste nytt

 • Kan bli slutt på OL-ishockey

  Ishockey for menn kan bli teke heilt ut av OL-programmet i Beijing i 2022, ifølgje presidenten i det internasjonale ishockeyforbundet René Fasel, melder sportbladet.se.

  Det er eitt av fire alternativ IIHF har lagt fram. Dei tre andre er å få med NHL-spelarane som tidlegare, ei turnering utan NHL-spelarar slik som sist vinter, og å arrangere OL som U23-turnering.

  Ishockey under OL
  Foto: KIM KYUNG-HOON / Reuters
 • Jim «The Anvil» Neidhart er død

  Den tidligere World Wrestling Entertainment-utøveren Jim «The Anvil» Neidhart (63) døde i går av hodeskader etter et fall i hjemmet sitt i Florida. Neidhart varaktiv i ringen fra 1985 til 1997.

 • Horn klar for Sarpsborg

  Jørgen Horn forlater svenske Elfsborg for å hjelpe Sarpsborg 08 til en framskutt plassering i Eliteserien i fotball. Horn har tidligere spilt for Strømsgodset, Fredrikstad, Viking og Vålerenga i Eliteserien.

  Jørgen Horn
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag