Landslagsspiller havnet i bilulykke på vei hjem fra operasjon

Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) hadde maks med uflaks på vei hjem fra en ankeloperasjon torsdag. Bilen han satt i krasjet i 80–90 km/t.

gøran johannessen

UHELDIG: Gøran Søgard Johannessen krasjet på vei hjem fra en ankeloperasjon.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Da Johannessen, som nylig sluttet seg til den tyske Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt, ble hentet etter en ankeloperasjon torsdag tok hjemturen plutselig en brå vending.

gøran johannesen

PÅ SYKEHUS: Gøran Søgard Johannessen er nå innlagt på sykehus til mandag med brukket nese, kutt og en liten hjernerystelse.

Foto: privat

– Jeg skulle hjem fra operasjon og ble hentet av en i klubben. Vi kom oss ut på veien, og en liten time gikk og så krasjet vi med en annen bil i 80–90 km/t, skriver Johannessen i en melding til NRK.

Landslagsspilleren er nå innlagt på sykehus i Tyskland med en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

– Jeg husker ikke så veldig mye, men brakk nesen og litt av hvert. Men det kunne jo vært verre, skriver han.

Johannessen forteller videre at han blir liggende på sykehus til mandag, før han får videre oppfølging av legeteamet i klubben.

– Glede ble snudd til elendighet

Johannessen la selv ut bilde på Instagram-kontoen sin, hvor han skrev følgende om hendelsen:

«Først av alt, vil jeg takke alle de flinke folkene på Hessing-Klinik for ankeloperasjonen min. Jeg setter stor pris på hjelpen deres, og hjelpen fra det medisinske teamet til Flensburg-Handewitt. Når det er sagt, ble gleden snudd til elendighet. Dessverre, på vei hjem til Flensburg, oppstod det en ulykke. For min del ble det en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Nå venter noen dager på sykehuset, før jeg kan dra hjem og starte rehabiliteringen. Kjør forsiktig »

Alle parter som var involvert i ulykken skal ha kommet fra hendelsen uten veldig alvorlige skader.

– Han i bilen min gikk det fint med, mens familien i den andre bilen hadde to brekte armer, skriver Johannessen.

Oppdaget ankelskade

Da Johannessen skulle starte sesongoppkjøringen i den tyske storklubben tidligere denne måneden oppdaget klubben at han hadde en ankelskade som måtte opereres.

johannessen

DEL AV ANKELEN: Under operasjonen måtte de skjære ut en del av ankelen til Gøran Søgard Johannessen.

Foto: privat

Ankeloperasjonen var på sin side vellykket og nå venter tre måneder med opptrening. Under operasjonen skar de ut en del av ankelen til Johannessen.

24-åringen kom fra Viking til den danske klubben GOG i 2016 og fikk sin landslagsdebut i 2015. Etter det har han notert seg for 41 landslagskamper.

I fjor ble det klart at Johannessen og lagkamerat Magnus Jøndal bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt sommeren 2018. I tillegg slutter den norske landslagskeeperen Torbjørn Bergerud seg til klubben fra sommeren.

Siste nytt

 • Elabdellaoui stod over trening

  Landslagstrener Lars Lagerbäck bekrefter at Omar Elabdellaoui stod over tirsdagens landslagstrening grunnet en smell i foten. Elabdellaoui og landslagets medisinske apparat er imidlertid ikke redd for at lørdagens kamp mot Spania står i fare.

  Landslagstrening
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • VG: Nystad vil bli landslagssjef

  Trond Nystad har søkt på stillingen som ny landslagssjef etter Vidar Løfshus. Det bekrefter han overfor VG. Nystad sa nylig opp jobben sin i det østerrikske langrennslandslaget, etter dopingskandalen som preget store deler av VM.

  trond Nystad
  Foto: NRK
 • Seks hoppere til Planica

  Kommende helg er det verdenscupavslutning (skiflyging) i Planica. Der er følgende hoppere tatt ut: Robert Johansson, Anders Fannemel, Johann André Forfang, Halvor Egner Granerud, Marius Lindvik og Robin Pedersen. Thomas Aasen Markeng blir i Norge.

  RawAir Vikersund. Verdenscup.
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal