Landslagsspiller havnet i bilulykke på vei hjem fra operasjon

Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) hadde maks med uflaks på vei hjem fra en ankeloperasjon torsdag. Bilen han satt i krasjet i 80–90 km/t.

gøran johannessen

UHELDIG: Gøran Søgard Johannessen krasjet på vei hjem fra en ankeloperasjon.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Da Johannessen, som nylig sluttet seg til den tyske Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt, ble hentet etter en ankeloperasjon torsdag tok hjemturen plutselig en brå vending.

gøran johannesen

PÅ SYKEHUS: Gøran Søgard Johannessen er nå innlagt på sykehus til mandag med brukket nese, kutt og en liten hjernerystelse.

Foto: privat

– Jeg skulle hjem fra operasjon og ble hentet av en i klubben. Vi kom oss ut på veien, og en liten time gikk og så krasjet vi med en annen bil i 80–90 km/t, skriver Johannessen i en melding til NRK.

Landslagsspilleren er nå innlagt på sykehus i Tyskland med en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

– Jeg husker ikke så veldig mye, men brakk nesen og litt av hvert. Men det kunne jo vært verre, skriver han.

Johannessen forteller videre at han blir liggende på sykehus til mandag, før han får videre oppfølging av legeteamet i klubben.

– Glede ble snudd til elendighet

Johannessen la selv ut bilde på Instagram-kontoen sin, hvor han skrev følgende om hendelsen:

«Først av alt, vil jeg takke alle de flinke folkene på Hessing-Klinik for ankeloperasjonen min. Jeg setter stor pris på hjelpen deres, og hjelpen fra det medisinske teamet til Flensburg-Handewitt. Når det er sagt, ble gleden snudd til elendighet. Dessverre, på vei hjem til Flensburg, oppstod det en ulykke. For min del ble det en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Nå venter noen dager på sykehuset, før jeg kan dra hjem og starte rehabiliteringen. Kjør forsiktig »

Alle parter som var involvert i ulykken skal ha kommet fra hendelsen uten veldig alvorlige skader.

– Han i bilen min gikk det fint med, mens familien i den andre bilen hadde to brekte armer, skriver Johannessen.

Oppdaget ankelskade

Da Johannessen skulle starte sesongoppkjøringen i den tyske storklubben tidligere denne måneden oppdaget klubben at han hadde en ankelskade som måtte opereres.

johannessen

DEL AV ANKELEN: Under operasjonen måtte de skjære ut en del av ankelen til Gøran Søgard Johannessen.

Foto: privat

Ankeloperasjonen var på sin side vellykket og nå venter tre måneder med opptrening. Under operasjonen skar de ut en del av ankelen til Johannessen.

24-åringen kom fra Viking til den danske klubben GOG i 2016 og fikk sin landslagsdebut i 2015. Etter det har han notert seg for 41 landslagskamper.

I fjor ble det klart at Johannessen og lagkamerat Magnus Jøndal bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt sommeren 2018. I tillegg slutter den norske landslagskeeperen Torbjørn Bergerud seg til klubben fra sommeren.

Siste nytt

 • Bernardo-volley i City-seier

  Et volleyskudd fra øverste hylle signert Bernardo Silva ble vinnermålet da Manchester City vant 2-1 over Aston Villa og holdt tritt med serieleder Chelsea.

  City dominerte bortekampen fra start og ledet 2-0 ved pause før Ollie Watkins skapte ny spenning med et reduseringsmål. En utligning maktet ikke Steven Gerrards menn å få inn, og dermed tok tettrioen i Premier League tre poeng hver.

  Chelsea vant i likhet med City 2-1 på bortebane (mot Watford), mens Liverpool seiret 4-1 i byderbyet mot Everton. Chelsea topper tabellen ett poeng foran City og to foran Liverpool.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Salah i toppform – 4-1 i byderbyet

  Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah leverte to mål da Liverpool banket Everton 4-1 i byderbyet onsdag.

  Med «kun» ett mål på de tre foregående kampene var Salah tilbake og scoret sitt 12. og 13. mål for sesongen. Han har fire mål ned til Jamie Vardy på toppscorerlista i Premier League for øyeblikket.

  Jordan Henderson og Diogo Jota satte de to andre Liverpool-scoringene, mens Demarai Gray satte Evertons ene.

  Både Chelsea og Manchester City gjorde jobben, så det betyr at de rødkledde stadig er to poeng bak Chelsea og på tredjeplass. Den nevnte trioen har nå sju poeng ned til neste lag (West Ham) på tabellen.

  Mohamed Salah
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • Watford skapte trøbbel for Chelsea

  Chelsea slet seg til 2-1-seier i Premier League-kampen mot Watford etter at oppgjøret ble midlertidig stanset på grunn av en hendelse på tribunen.

  Kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt på grunn av at en tilskuer fikk akutte helseproblemer. Spillerne ble sendt i garderoben. Etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen.

  Etter det sendte Mason Mount Chelsea i føringen, men Emmanuel Dennis utlignet like før pause. Hakim Ziyech ble matchvinner for Chelsea snaut 20 minutter før slutt i det som ble en kamp utenom det vanlige i Watford.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Mike Egerton / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal