Hopp til innhold

Landslagsspiller havnet i bilulykke på vei hjem fra operasjon

Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) hadde maks med uflaks på vei hjem fra en ankeloperasjon torsdag. Bilen han satt i krasjet i 80–90 km/t.

gøran johannessen

UHELDIG: Gøran Søgard Johannessen krasjet på vei hjem fra en ankeloperasjon.

Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Da Johannessen, som nylig sluttet seg til den tyske Bundesliga-klubben Flensburg-Handewitt, ble hentet etter en ankeloperasjon torsdag tok hjemturen plutselig en brå vending.

gøran johannesen

PÅ SYKEHUS: Gøran Søgard Johannessen er nå innlagt på sykehus til mandag med brukket nese, kutt og en liten hjernerystelse.

Foto: privat

– Jeg skulle hjem fra operasjon og ble hentet av en i klubben. Vi kom oss ut på veien, og en liten time gikk og så krasjet vi med en annen bil i 80–90 km/t, skriver Johannessen i en melding til NRK.

Landslagsspilleren er nå innlagt på sykehus i Tyskland med en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

– Jeg husker ikke så veldig mye, men brakk nesen og litt av hvert. Men det kunne jo vært verre, skriver han.

Johannessen forteller videre at han blir liggende på sykehus til mandag, før han får videre oppfølging av legeteamet i klubben.

– Glede ble snudd til elendighet

Johannessen la selv ut bilde på Instagram-kontoen sin, hvor han skrev følgende om hendelsen:

«Først av alt, vil jeg takke alle de flinke folkene på Hessing-Klinik for ankeloperasjonen min. Jeg setter stor pris på hjelpen deres, og hjelpen fra det medisinske teamet til Flensburg-Handewitt. Når det er sagt, ble gleden snudd til elendighet. Dessverre, på vei hjem til Flensburg, oppstod det en ulykke. For min del ble det en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse. Nå venter noen dager på sykehuset, før jeg kan dra hjem og starte rehabiliteringen. Kjør forsiktig »

Alle parter som var involvert i ulykken skal ha kommet fra hendelsen uten veldig alvorlige skader.

– Han i bilen min gikk det fint med, mens familien i den andre bilen hadde to brekte armer, skriver Johannessen.

Oppdaget ankelskade

Da Johannessen skulle starte sesongoppkjøringen i den tyske storklubben tidligere denne måneden oppdaget klubben at han hadde en ankelskade som måtte opereres.

johannessen

DEL AV ANKELEN: Under operasjonen måtte de skjære ut en del av ankelen til Gøran Søgard Johannessen.

Foto: privat

Ankeloperasjonen var på sin side vellykket og nå venter tre måneder med opptrening. Under operasjonen skar de ut en del av ankelen til Johannessen.

24-åringen kom fra Viking til den danske klubben GOG i 2016 og fikk sin landslagsdebut i 2015. Etter det har han notert seg for 41 landslagskamper.

I fjor ble det klart at Johannessen og lagkamerat Magnus Jøndal bytter ut danske GOG med det tyske storlaget Flensburg-Handewitt sommeren 2018. I tillegg slutter den norske landslagskeeperen Torbjørn Bergerud seg til klubben fra sommeren.

Siste nytt

 • Stabæks daglige leder gir seg etter nedrykket.

  Jon Tunold gir seg som daglig leder i Stabæk to dager etter nedrykket fra Eliteserien. Beslutningen skal ha blitt tatt for flere uker siden.

  Tunolds avgang bekreftes av klubben på egne nettsider.

  Der heter det at Tunold har sagt opp sin stilling og takket ja til en stilling i et tannlegefirma. Han trer over i næringslivet ved utgangen av februar.

  – Det er vemodig å slutte i en jobb som på mange måter har definert livet mitt de siste åtte årene. Det er ekstra tungt å forlate klubben når nedrykket var et faktum. Jeg skulle veldig gjerne overlatt stafettpinnen til en ny leder i øverste divisjon, sier Tunold selv om situasjonen.

  – Uansett ble beslutningen min tatt for noen uker siden da Colosseum Tannlege ba meg bli med i en prosess for en spennende stilling i et selskap med store vekstambisjoner, legger han til.

  Tunold har vært daglig leder i klubben over to perioder og takker denne gang av etter åtte år i sjefsstolen. (NTB)

  Jon Tunold snakker med pressen.
  Foto: NTB
 • Ferdig som manager i Sheffield United – sesongens første Premier League-sparking

  Paul Heckingbottom (46) er sparket som manager i Premier League-klubben Sheffield United.

  Klubbeier Prince Abullah bekrefter beslutningen i et eksklusivt intervju med Talksport tirsdag. Han opplyser samtidig at Chris Wilder hentes tilbake som manager.

  – Ja, jeg har tatt denne beslutningen, sier klubbeieren.

  Wilder ledet Sheffield United fra 2016 til 2021. Nå får han jobben med å redde klubben fra nedrykk.

  Paul Heckingbottom ledet klubben tilbake til øverste nivå i engelsk fotball, men får altså ikke bli med videre etter en tung høst. Avgjørelsen err tatt i kjølvannet av helgens 0-5-tap borte mot bunnrival Burnley.

  Sparkingen er den første i Premier League denne sesongen.

  Sheffield United har stått tomhendt igjen i 11 av sine 14 første kamper i PL-comebacket. Ingen har sluppet inn mer enn lagets 39 mål, og det gir et snitt på 2,78 baklengs per oppgjør. Fem poeng og jumboplass på tabellen er fasiten hittil.

  Heckingbottom ble ansatt i Sheffield United sommeren 2020. Han ble hentet dit som U23-trener, men fikk året etter midlertidig ansvaret for hovedlaget. Senere fikk han jobben permanent.

  Sist sesong ledet han laget til en sikker 2.-plass i mesterskapsserien. (NTB)

  Paul Heckingbottom ser bestemt ut på fotballbanen.
  Foto: Reuters
 • Manchester United bannlyser flere medier

  Manchester Evening News kunne tirsdag morgen informere om at de ikke får lov til å komme på pressekonferansen til Manchester-trener Erik ten Hag i forkant av Cheslea-kampen som spilles onsdag kveld.

  Grunnen skal være måten de har dekket klubben sin dårlige start på sesongen.

  Ifølge lokalavisen skal de være én av tre medieaktører som ikke er velkommen på pressekonferansen. Det oppgis ikke hvem de to andre er. Daily Mail skriver at det gjelder i alt fire navngitte journalister.

  En uttalelse fra United lyder som følger: «Vi har tatt grep mot flere nyhetsorganisasjoner, ikke for å publisere historier vi ikke liker, men for å ha gjort det uten å kontakte oss først for å gi oss muligheten til å kommentere, utfordre eller kontekstualisere».

  Dette er et prinsipp klubben ønsker å forsvare.

  Kommunikasjonsdirektør Andrew Ward skal ha gitt de aktuelle aktørene beskjeden om at de ikke er ønsket til stede.

  Ifølge Manchester Evening News ble også en annen avis i forrige måned utesetengt. Da var det en artikkel om at Ten Hag var på tynn is som ble avgjørende.

  Manchester-trener Erik ten Hag slår ut med armene.
  Foto: Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal