Hopp til innhold

Kombinert: Gyda Westvold Hansen i ledelse etter langrennet

Gyda Westvold Hansen var best i langrennet over 5 kilometer fellesstart og vant spurtoppgjøret mot lagvenninnen Ida Marie Hagen i estiske Otepää.

Dermed har Hansen det beste utgangspunktet foran hopprennet i normalbakken (HS97) senere lørdag. Det skilte 0,7 sekunder mellom de to. Hansen har vunnet alle verdenscuprennene denne sesongen.

Ema Volavsek fra Slovenia er beste utenlandske løper på tredjeplass. Hun var 10,9 sekunder bak.

Hopprennet starter 16.00, melder NTB.

Gyda Westvold Hansen
Foto: BARBARA GINDL / AFP

Siste nytt

 • Storhamar fikk pålegg fra forbundet etter billettreduksjon

  Mandag formiddag skrev Storhamar på Twitter at de reduserte tilskuerkapasiteten til kveldens kamp mellom Storhamar og Vålerenga, den femte kampen i semifinaleserien mellom de to ishockeylagene.

  Det innebar en reduksjon av antall bortesupportere til 275, noe som fikk flere Vålerenga-fans til å reagere.

  Noen timer senere kom også beskjeden om at bortelaget hadde fått justert antall billetter til 325 etter pålegg fra ishockeyforbundet.

  Et bortelag har i utgangspunktet krav på fem prosent av billettene til en kamp. Ifølge Hamar kommune har Storhamars hjemmebane, CC Amfi, en tilskuerkapasitet på 6100 sitteplasser.

  – Vi har fått beskjed om at det skal regnes av hallens mulige kapasitet - ikke hvor mange billetter vi legger ut for salg. Vi mener at hallen ikke er tilrettelagt for å kunne etterkomme de arrangementskrav forbundet stiller til bortesupporterfelt når vi pålegges å slippe inn over 300+ fordi det er ståtribuner og ikke seter. Vi forholder oss til pålegget og har lagt ut flere billetter, sier styreleder i Storhamar, Njål Gjøvåg Berge.

  Storhamar møter Vålerenga i Hamar OL-amfi
  Foto: Mette Finborud Børresen / NRK
 • Chelsea med milliardunderskudd for 21-22-sesongen

  Den engelske fotballstorheten Chelsea leverer et dundrende underskudd på nesten 1,5 milliarder kroner.

  Regnskapstallene gjelder for regnskapsåret 2021-22 (juni-juni) og ble offentliggjort mandag.

  Klubben mener at hovedgrunnen til det voldsomme underskuddet skyldes sanksjoner som rammet klubben da Roman Abramovitsj var eier. Abramovitsj havnet på Storbritannias sanksjonsliste etter at Russland angrep Ukraina i februar i fjor.

  For et år siden la russeren Chelsea ut for salg. Noen få måneder etter havnet klubben i hendene på et konsortium med amerikaneren Todd Boehly i spissen.

  Etter at han kom inn i bildet har Chelsea brukt kjempesummer både på spillere og manager.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Amerikansk toppløper legger opp

  Amerikanske Hailey Swirbul avslutter langrennskarrieren, bare 24 år gammel. På instagram skriver hun at søndagens klassiske fellesstart i Lahti var hennes siste renn i verdenscupen. Hun ble nummer 26.

  – Det skremmer meg å frivillig gå bort fra noe som som er en så stor del av min identitet, men jeg vet i hjertet at jeg er klar til å prioritere andre verdier i livet, skriver Swirbul.

  Hun har én pallplass på 55 individuelle starter i verdenscupen. Hun har vært på det amerikanske stafettlaget i de tre siste internasjonale mesterskapene.

  _nJJH6stwXQ
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste