Hopp til innhold

Knudsen fra LSK til russisk fotball

Lillestrøm og den russiske toppklubben Rostov er enige om en overgang for Magnus Knudsen, skriver den norske klubben på sine nettsider.

– Vi hadde ingen planer om å selge Magnus Knudsen, men da Rostov tok kontakt etter at de var på Åråsen tidligere i år, så skjedde ting ganske fort. Etter noen dager med forhandlinger ble vi enige om en pris som LSK er veldig godt fornøyd med, sier sportssjef Simon Mesfin.

– Hvis du ser på hva klubben sitter igjen med netto, så er det et av de beste salgene i klubbens historie, sier han.

Knudsen kom i sommer tilbake til Lillestrøm etter et lån i Ull/Kisa. Han startet ti av de elleve siste kampene i høst.

– Det er litt uvirkelig. Men det er sinnssykt gøy, og en stor mulighet for meg til å ta det neste steget. Et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sier Magnus Knudsen.

Magnus Knudsen
Foto: Annika Byrde / NTB

Siste nytt

 • Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

  Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC.

  De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia.

  Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF. Usyk overtok de tre sistnevnte fra briten Anthony Joshua i 2021, mens Fury har hatt WBC-beltet siden han slo amerikanske Deontay Wilder for fire år siden.

  Forrige gang en tungvektsbokser ble kåret til ubestridt mester var da Lennox Lewis beseiret Evander Holyfield i 1999.

  Opprinnelig skulle Usyk og Fury gjøre opp om tittelen allerede i februar, men kampen ble utstt da Fury pådro seg et kutt under trening, skriver NTB.

  Saudi Arabia Boxing Fury Usyk
  Foto: Nick Potts / AP
 • Hovland med i seierskampen i PGA-mesterskapet

  Viktor Hovland spilte en solid runde fem under par under lørdagens 18 hull i majorturneringen PGA Championship.

  Dermed er nordmannen med i seierskampen før siste dag.

  Med dagens runde er Hovland på en foreløpig delt tredjeplass. Han er totalt 13 slag under par, mens lederne, Xander Schauffele og Colon Morikawa er 14 slag under par.

  Nordmannen kom til Louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. Han har gjenopptatt samarbeidet med Joe Mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor.

  Hovland har vunnet en del store turneringer i sin karriere, men har aldri vunnet en major. Det kan han gjøre når turneringen avsluttes søndag.

  PGA Championship Golf, Viktor Hovland
  Foto: Matt York / AP
 • Kloster sesongåpnet med sisteplass

  Line Kloster var også på plass under Continental Gold Tour-stevnet i Los Angeles, og stilte på 400 meter hekk. Der endte hun sist med tiden 57,53 - noe som er langt bak både personlig rekord og EM- og OL-krav.

  Amerikanske Anna Cockrell vant med tiden 53,75.

  Line Kloster
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal