Kim Ojo på vei til Belgia - igjen

Den nigerianske spissen har gjort seg upopulær både hos Branns sportslige ledelse og hos fansen. Men belgiske Genk er fortsatt hypp på 24-åringen.

Kim Ojo feirer scoring mot Sandnes Ulf

OJO HAR REIST: Bergensavisen hevder Kim Ojo er i Belgia for å forhandle om sin personlige kontrakt.

Foto: Hommedal, Marit / Scanpix

Kim Ojo er ifølge ba.no reist til Belgia for å forhandle om sin personlige kontrakt med klubben som han takket nei til så sent som i november. Nigerianeren har tidligere uttalt at han håper Gud vil føre ham til Inter Milan, men etter bråket den siste tiden virker det som om spissen er åpen for å prøve seg i en annen klubb mens han venter på å få telefon fra Italia.

Langet ut mot Walstad

24-åringen var ikke i troppen mot Vard Haugesund søndag, en kamp som for øvrig endte 0-0.

– Kim har fått fri og han er ikke i Bergen, sa sportslig administrator Rolf Magne Walstad til avisen, som melder at Ojo kan bli klar for Genk allerede i dag.

Walstad var mannen som Ojo utnevte til antikrist i Brann i forrige uke. Da Branns toppscorer de to siste årene var tilbake på trening mandag, lirte han blant annet av seg at han ikke kommer til å spille mer for Brann på grunn av Walstad, som han omtaler som «en dårlig person».

Fikk svar fra fansen

Uttalelsene kom etter at Ojo har vært på juleferie i hjemlandet og diskutert sin fremtid med sin personlige rådgiver, sin mor. Under gårsdagens kamp hadde Brann-fansen hengt opp en stor banner med sitt megetsigende svar til spissen: «Ingen é større enn klubben»

Fra før er Brann og Genk enige om en overgangssum på rundt en million euro for spissen, noe som tilsvarer rundt åtte millioner norske kroner.

Kim Ojos kontrakt med Brann går ut etter kommende sesong.

Siste nytt

 • Godset vant første treningskamp

  Strømsgodset slo Mjøndelen i den aller første treningskampen i norsk fotball etter koronapausen.

  Siden 12. mars har det ikke blitt spilt fotballkamper på norsk jord. I nabooppgjøret mot Mjøndalen, var det drammenserne som var best. De vant 2-1.

  Lørdag ettermiddag vant så Rosenborg 1-0 mot Bodø/Glimt i en annen treningskamp. Kristoffer Zachariassen scoret etter sju minutter.

  FK Haugesund slo Brann 3-0. Finske Benjamin Källman scoret to mål og Kevin Martin Krygård ett.

  Det spilles en rekke treningskamper i norsk fotball lørdag. Eliteserien starter opp den 16. juni.

  Treningskamp Strømsgodset - Mjøndalen
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
 • Blummenfelt vant mestermøte

  Kristian Blummenfelt vant femkilometeren i Perseløpet på Jessheim lørdag formiddag.

  Blummenfelt løp i heat med Casper Stornes, Gustav Iden og friidrettsløperne Marius Vedvik og Eivind Øygard.

  Feltet åpnet forrykende og lå an til en tid under den norske bestenoteringen på øvelsen på 13,28. Den rekorden er det Jakob Ingebrigtsen som har.

  Men det ble tøft på slutten. Blummenfelt vant på en tid rett i underkant av 14 minutter.

  Blummenfelt
  Foto: Graham Hughes / AP
 • La Liga starter 11. juni

  Det spanske idrettsdepartementet bekreftet fredag ettermiddag at La Liga starter opp igjen 11. juni med derbyet mellom Sevilla og Betis. Mellom fredag 12. juni og mandag 15. juni blir de andre kampene i runde 28 spilt, alle foran tomme tribuner. Elleve serierunder gjenstår å avvikle for Martin Ødegaard og de øvrige La Liga-spillerne. Barcelona ligger to poeng foran Real Madrid, mens Real Sociedad er nummer fire.

  _Yg7VIwtYTw
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort

Sendeplan

Kl. Program Kanal