Karrierebeste for Casper Ruud

Casper Ruud går ein plass fram og er nummer 45 på verdsrankingen i tennis. Det er berre seks plassar bak pappa Christians bestenotering, 39.-plass i 1995.

Casper Ruud skal denne veka spele i Buenos Aires, der han er rangert som nummer åtte. Han møter spanske Pablo Andujar i første runde der.

Australian Open Tennis
Foto: Andy Brownbill / Andy Brownbill

Siste nytt

 • Johansson med til Lahti

  Robert Johansson stod over forrige helgs renn i Romania, men er en av de seks hopperne landslagssjef Alexander Stöckl har tatt ut til helgens renn i Lahti. Halvor Egner Granerud, som fikk sjansen i Johanssons fravær, får ikke bli med til Finland.

  Robert Johansson under verdenscuprennet i Bad Mittendorf
  Foto: Kerstin Joensson / AP
 • VM i bordtennis utsatt

  Lag-VM i bordtennis føyer seg inn i den voksende rekken av idrettsarrangementer som er utsatt grunnet frykt for koronaviruset. Mesterskapet skulle blitt avholdt i Busan i Sør-Korea fra 22. til 29. mars, men vil nå heller bli forsøkt avviklet i slutten av juni, melder Det internasjonale bordtennisforbundet (ITTF). Blant dem som rammes av utsettelsen er det norske laget bestående av Ilka Doval, Rikke Skåttet, Rebekka Carlsen, Sonja Obradovic og Martine Toftaker.

  De japanske bordtennisspillerne Kasumi Ishikwa og Miu Hirano.
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal