– BMC er veldig interessert

Edvald Boasson Hagens manager bekrefter BMC-interesse, men sier at ingenting er avklart ennå.

Edvald
Foto: Lauten, Daniel Sannum / NTB scanpix

– BMC er veldig interessert i Edvald, og vi har hatt flere samtaler med dem. Det er mange store lag som ønsker han, sier Boasson Hagens manager Birger Hungerholdt til NRK.no.

Hungerholdt bekrefter at han har hatt samtaler med ledelsen i BMC, og at Thor Hushovds lag ønsker nok en nordmann på sitt lag.

– Vi har hatt flere samtaler, men foreløpig er ingenting avklart, sier Hungerholdt.

Hevder Edvald er klar

Sykkelskribenten Richard Moore hevder i The Cycling Podcast at Boasson Hagen allerede er klar for BMC.

– Slik jeg oppfatter det, er det enighet om en avtale som sender ham til BMC, sier Moore i et intervju gjengitt av procycling.no.

Overfor Procycling kan ikke Moore røpe så mye mer.

– Det er dessverre ikke så mye mer jeg vet om dette. Det var noe jeg fikk informasjon om i går. Jeg er ikke sikker på om en avtale er gjort, men jeg slik jeg forstår det, er BMC sikre på at han kommer til å velge dem, sier han.

Nordmannens manager avkrefter overfor NRK at en avtale allerede er i boks.

– Det er ikke sant, svarer Hungerholdt kontant.

Boasson Hagen og Hungerholdt

Birger Hungerholdt (t.h) bekrefter overfor NRK at BMC er interessert i Edvald Boasson Hagen.

Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Vil vente til etter Giroen

Boasson Hagen har kontrakt med Team Sky ut inneværende sesong, og overgangsvinduet i sykkel åpner først 1. august. Samtidig skal Boasson Hagen sykle Giro d'Italia som starter om en uke, og der vil fokus være på å prestere for Team Sky.

– Det kommer ikke til å bli noen avklaring før Giroen, og heller ikke forhandlinger underveis, avslutter Hungerholdt.

26-åringen har også som mål å sykle Tour de France, selv om Team Sky foreløpig ikke har bestemt seg for om de vil satse på han.

Siste nytt

 • Ruud sjanseløs mot Rublev

  Casper Ruud måtte se seg slåt av Andrej Rublev for annet år på rad i ATP 500-turneringen i Hamburg. Rublev, som er ranket som nummer 14 på ATP-lista, vant de to første settene 6-4, 6-2. Dermed sa det stopp for Ruud, som nå vender blikket mot Grand Slam-turneringen Roland-Garros kommende uke. Her møter han Yuichi Sugita i 1. runde, men kamptidspunkt er ikke bestemt.

  Casper Ruud
  Foto: CATHRIN MUELLER / Reuters
 • Virik på seierspallen i Ungarn

  Maria Virik (20) padlet inn til 3.-plass i A-finalen på K1 1000 meter under verdenscupen i ungarske Szeged.

  Bærum-padleren avsluttet finalen meget sterkt, men truet aldri Eszter Rendessy, som vant på hjemmebane på tiden 3.58,91.

  I herrenes A-finale på 1000-meteren ble det 7.-plass til Lars Magne Ullvang. Han endte 7,96 bak den portugisiske vinneren Fernando Pimenta.

  (NTB)

  NM-Veka 2020
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • TV 2: Henriksen vil tilbake til RBK

  Den klubbløse landslagsspilleren Markus Henriksen (28) har ifølge TV 2 bestemt seg for at han vil fortsette karrieren i gamleklubben Rosenborg.

  Kanalen skriver at Rosenborg ga Henriksen frist til klokken 22 fredag med å foreta sitt valg, og at midtbanemannen skal ha avvist andre klubber fordi han ønsket å returnere til RBK.

  Rosenborg-trener Åge Hareide medgir at han ønsker seg Henriksen i laget, men sier at han ikke er kjent med TV 2s opplysninger.

  – Jeg vet at «Micke» (Mikael Dorsin) har snakket med Markus i det siste, men jeg kommer nettopp fra trening og har ikke fått de siste oppdateringene, sier Hareide.

  (NTB)

  Fotball trening på Ullevaal stadion
  Foto: Vidar Ruud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal