NRK Meny
Normal

Mourinho skjelte ut Everton-manager

Jose Mourinho likte ikke å måtte vente på å få snakke med journalistene etter at Everton hadde banket Chelsea 3-1 på Goodison Park lørdag.

Jose Mourinho

RASTE: Chelseas manager Jose Mourinho hadde kort lunte etter tapet for Everton

Foto: Ed Sykes / Reuters

Da Everton-manager Roberto Martnez, etter Mourinhos mening, brukte for lang tid på å snakke med reporterne, brøt Chelsea-sjefen inn i seansen. Han mente han hadde rett til å få snakke med journalistene først, som manager for gjestelaget. Mourinho ville rasket mulig tilbake til London etter det forsmedelige nederlaget.

Utålmodig

Roberto, be meg gå foran deg neste gang vi kommer i denne situasjonen. Vi har en lang reise foran oss, sa en rasende Mourinho til Martinez. Dette er ikke noe jeg kan kontrollere Jose. Journalistene gjør som de vil, svarte Everton-manageren. Han ble møtt en kraftig ed fra Mourinhos side.

Tok det med et smil

Deretter stormet Mourinho av gårde. Han var en mye triveligere og hyggelig kar da Chelsea slo oss 6-3 i fjor. Jeg vil vel si at jeg liker ham bedre slik han var da, sa Everton-manageren med et smil. Chelsea ligger nå som nummer fire fra bunnen i Premier League etter å ha gått på sesongens tredje serietap på fem kamper. Det er nok også en grunn til at Jose Mourinho ikke så grei å ha med å gjøre.

Kommende helg skal Chelsea møte London-nabo Arsenal, som slo Stoke 2-0 denne helgen.

Siste nytt

 • Tennisspiller fikk kjempebot

  Den tyske tennisproffen Mischa Zverev er ilagt en bot på 342.000 kroner for måten han gjennomførte sin kamp på i 1. runde av Australian Open. Boten er den største som er ilagt en tennisspiller i Grand Slam-sammenheng for et regelbrudd på banen.

  Australian Open Tennis Zverev Fine Mischa Zverev
  Foto: Dita Alangkara / AP
 • Avalanche med enorm seiersrekke

  NHL-klubben Colorado Avalanche er inne i en seiersrekke som ikke synes å ta slutt. Mandag ble det 4-2-seier mot Toronto Maple Leafs. Dermed står den amerikanske hockeystorheten med ti strake seire i NHL.

  HOCKEY-NHL-TOR-COL/
  Foto: Tom Szczerbowski / Reuters
 • Sjokktap for Liverpool

  Bunnlaget Swansea sørget for en aldri så liten sensasjon i Premier League da laget slo Liverpool 1-0 mandag. Alfie Mawson scoret målet for Swansea etter 40 minutters spill.

  Premier League - Swansea City vs Liverpool
  Foto: Matthew Childs / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Storslalåm, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 1. omgang kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang, kvinner
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang kvinner
Vinterstudio
Vinterstudio
Slalåm, menn
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang, menn
V-cup alpint: Slalåm 1. omgang menn
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn