NRK Meny
Normal

Mourinho skjelte ut Everton-manager

Jose Mourinho likte ikke å måtte vente på å få snakke med journalistene etter at Everton hadde banket Chelsea 3-1 på Goodison Park lørdag.

Jose Mourinho

RASTE: Chelseas manager Jose Mourinho hadde kort lunte etter tapet for Everton

Foto: Ed Sykes / Reuters

Da Everton-manager Roberto Martnez, etter Mourinhos mening, brukte for lang tid på å snakke med reporterne, brøt Chelsea-sjefen inn i seansen. Han mente han hadde rett til å få snakke med journalistene først, som manager for gjestelaget. Mourinho ville rasket mulig tilbake til London etter det forsmedelige nederlaget.

Utålmodig

Roberto, be meg gå foran deg neste gang vi kommer i denne situasjonen. Vi har en lang reise foran oss, sa en rasende Mourinho til Martinez. Dette er ikke noe jeg kan kontrollere Jose. Journalistene gjør som de vil, svarte Everton-manageren. Han ble møtt en kraftig ed fra Mourinhos side.

Tok det med et smil

Deretter stormet Mourinho av gårde. Han var en mye triveligere og hyggelig kar da Chelsea slo oss 6-3 i fjor. Jeg vil vel si at jeg liker ham bedre slik han var da, sa Everton-manageren med et smil. Chelsea ligger nå som nummer fire fra bunnen i Premier League etter å ha gått på sesongens tredje serietap på fem kamper. Det er nok også en grunn til at Jose Mourinho ikke så grei å ha med å gjøre.

Kommende helg skal Chelsea møte London-nabo Arsenal, som slo Stoke 2-0 denne helgen.

Siste nytt

 • Ruud klatrer på verdensrankingen

  Casper Ruud blir belønnet for storspillet under Båstad-turneringen på den ferskeste verdensrankingen i tennis. Nordmannen klatrer seks trinn til 141.-plass. Ruud slo tidligere verdenstreer David Ferrer under turneringen i Sverige.

  Tennis, Australian Open.
  Foto: Lars Eide / NTB scanpix
 • Diomande målløs innbytter i stortap

  Adama Diomandé startet på benken, men kom inn etter pause da Los Angeles FC tapte hele 1–5 mot Minnesota i MLS natt til mandag. Før Dio rakk å entre banen ledet Minnesota 3–1. Diomande har vært strålende for LAFC, og står med 9 mål på 9 kamper for klubben.

  MLS Crew Los Angeles FC Soccer
  Foto: Mark J. Terrill / AP
 • Sveriges keeper på vei til Roma

  Etter hva Aftonbladet erfarer skal FC København ha blitt enig med Roma om et salg av den svenske målvakten Robin Olsen. Prislappen ligger på rundt 110 millioner kroner. Kjøpet skjer i lys av at Roma trenger ny keeper etter salget av Alisson Becker.

  svensk keeper
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport og musikk
Sport i dag
Sport i dag