NRK Meny
Normal

Jonas Holøs på vei bort fra Växjö

Landslagsspilleren undersøker mulighetene for en retur til den amerikanske ishockeyligaen NHL.

Jonas Holøs

Jonas Holøs har reist på ferie til Dubai før den seks uker lange VM-oppkjøringen med landslaget starter.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Flere spillere er på vei bort fra den svenske ishockeyklubben Växjö Lakers, det bekrefter klubbens sportssjef Henrik Evertsson til Smålandsposten.

En av spillerne er norske Jonas Holøs som står uten kontrakt. Nordmannen har reist på ferie til Dubai med samboeren før han slutter seg til den norske landslagstroppen, som skal lade opp til VM.

– Jonas har ambisjoner om å spille i KHL eller NHL og har meddelt at han til å begynne med tenker å utforske sine muligheter der. Men man vet aldri hva som kan skje. Vi har bestemt at vi skal holde kontakten, sier Evertsson.

Holøs signerte i mai 2010 en kontrakt med NHL-klubben Colorado Avalanche, og ble den sjette nordmannen som spilte i NHL da han debuterte borte mot New York Islanders.

25-åringen valgte å signere for Växjö da han brøt kontrakten med Colorado i oktober 2011.

Siste nytt

 • Lance Armstrong inngår forlik

  Lance Armstrong inngår forlik på 5 millioner dollar for å unngå rettssak i mai, der han ville ha risikert å måtte betale 100 millioner dollar til myndighetene. Det melder amerikanske medier sent torsdag kveld norsk tid, skriver NTB.

  Lance Armstrong
  Foto: Thao Nguyen / AP
 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag