Johnsen forlenget med Venezia

Dennis Johnsen (23) har skrevet under en ny avtale med Venezia i italiensk Serie A. Trønderen har bundet seg fram til og med 2024/25-sesongen.

Det opplyser Venezia på sine nettsider. Johnsen har startet alle lagets ligakamper siden opprykket i vår.

23-åringen kom til klubben vederlagsfritt i august 2020. Venezia omtaler ham i dag som en av sine «mest konstante angrepstrusler».

Johnsen debuterte nylig for Norges A-landslag i seieren mot Montenegro. Der spilte han en vel halvtime som innbytter og sto for den målgivende pasningen på 2-0-scoringen.

Venezia ligger på 15.-plass med åtte poeng.

(©NTB)

Italy Soccer Serie A
Foto: Tocco Alessandro / AP

Sportsnyheter

Stod imot Nepo-angrep: – Ypperlig resultat for Carlsen

Lørdagens parti kunne nesten umulig leve opp til fredagens thriller, men et nervepirrende parti endte i remis i Dubai.

Siste nytt

 • Berget og Malmö seriemestere igjen

  Jo Inge Berget og hans Malmö FF ble seriemestere i Sverige for andre år på rad, til tross for bare 0-0 mot Halmstad lørdag. Ved serieslutt hadde de like mange poeng som AIK, men sikret ligagullet på målforskjell. Berget spilte hele kampen for Malmö.

  Malmö ble seriemestere.
  Foto: Fredrik Sandberg/TT / NTB
 • Vant stafetten etter sterk skyting

  De norske skiskytterherrene klarte seg med bare fire ekstraskudd, og tok en klar seier på sesongens første stafett. Sivert Bakken, Tarjei Bø, Johannes Thingnes Bø og Vetle Sjåstad Christiansen var 11,2 sekunder foran Frankrike i mål, mens Russland ble nummer tre.

  – Fire ekstraskudd bare. Det er veldig godt gjennomført på standplass, men jeg er litt mer skuffa over den fysiske langrennsformen til gutta. Det har vært tettere, og tidligere har de dominert, oppsummerer Ola Lunde.

  Biathlon, IBU World Cup, day 8, Men's 4 x 7,5 km Relay
  Foto: MAXIM THORE / BILDBYRÅN
 • Koronarammede Østerrike-spillere

  Østerrikes VM-lag i håndball er ytterligere redusert etter nok en positiv koronaprøve. Mesterskapet kan bli et mareritt.

  Disse spillerne er uaktuelle mot Argentina lørdag: Petra Blazek, Sonja Frey, Stefanie Kaiser, Nina Neidhart og Josefine Huber.

  Sistnevnte ble koronatestet lørdag morgen, og resultatet var nedslående. Det betyr at Østerrike bare stiller med elleve spillere mor argentinerne.

  Østerrikernes trener, Herbert Müller, er også koronasmittet. Han er i hjemlandet i isolasjon.

  Alle de fem spillerne har avlagt positiv PCR-prøve etter at de ankom Spania.

  Det er uklart når noen av disse kan melde seg til tjeneste igjen. Det østerrikske håndballforbundet er i dialog med VM-arrangøren for å finne løsninger. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal