Hopp til innhold

Ishockey-VM 2018

 • Nytt stortap for ishockeylandslaget

  Norge tapte gruppespillets nest siste VM-kamp 3-9 mot forhåndsfavoritt USA. Kristian Forsberg, Mathis Olimb og Ken André Olimb scorte for Norge. Siste kamp spilles mot Sør-Korea mandag.

  hockey-vm
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Holøs klar mot Canada

  Norges kaptein Jonas Holøs gikk skadet av isen i VM-tapet mot Finland og har vært usikker til kveldens kamp mot Canada. Nå er han likevel friskmeldt. – Jonas spiller i kveld, sier landslagslege Ole Fosse til NRK.

  VM i ishockey 2018
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Mer juling for Sør-Korea i VM

  Sør-Korea sliter voldsomt med nivået i elite-VM ishockey. Tirsdag var det Latvias tur til å leke seg til 5-0-seier over vinterens OL-verter. Etter tre kamper står Sør-Korea med 1-23 i målforskjell, melder NTB.

  Denmark Hockey Worlds
  Foto: Petr David Josek / AP
 • Fikk sparken midt i hockey-VM

  Etter tre stortap på tre kamper fikk det hviterussiske hockeyforbundet nok. De har dermed sparket hovedtrener Dave Lewis.

  Landet ligger sist i gruppe A med tre tap og 2–17 i målforskjell. Sergej Pusjkov tar over som trener, skriver NTB.

   Dave Lewis
  Foto: Grigory Dukor / Reuters
 • Storsiger til Finland

  Norges neste VM-motstandar Finland banka Latvia 8-1 i ishockey-VM søndag kveld. Periodesifra var 3-0, 2-0 og 3-1. Norge møter Finland tysdag.

Siste nytt

 • Golf-sjef: – Forstår om folk kaller meg en hykler

  PGA Tour-sjefen Jay Monahan skjønner at han blir kalt en hykler etter den kontroversielle avtalen om å slå golfturneringen sammen med LIV-touren.

  Det sier han i et intervju med den engelske avisen The Independent. Monahan forteller om et møte med flere av PGA-spillerne som han betegner som «intenst og opphetet».

  – Hver gang jeg har sagt noe, har jeg sagt det med den informasjonen jeg hadde på det tidspunktet. Jeg sa det som en som prøvde på å konkurrere på vegne av PGA-touren og våre spillere, sier Monahan til avisen.

  Golforganisasjonene PGA og LIV Golf offentliggjorde tirsdag til alles overraskelse at de har begravd stridsøksen. De har i stedet stiftet et felles selskap der de skal pleie felles kommersielle interesser og «forene golfen på global basis».

  Lukrative og omdiskuterte LIV er anklaget for å være et forsøk på sportsvasking fra saudiarabisk side, og nå blir PGA-touren anklaget for å ta imot skitne penger. (NTB)

  Saudi Tours Golf
  Foto: Seth Wenig / AP
 • Spansk motorsyklist døde under løp

  Den spanske motorsyklisten Raul Torras Martinez (46) døde tirsdag kveld under motorsykkelløpet Isle of Man TT.

  Det er BBC som melder om ulykken.

  46-åringen var den raskeste spanske føreren som deltok i årets løp, som er regnet som det farligste i verden.

  Martinez var en rutinert fører. Han debuterte i 2017 og hadde deltatt i til sammen 21 TT-løp.

  Ifølge BBC døde han under en bratt seksjon på den siste av tre omganger tirsdag. Nettopp tirsdag kjørte han sin raskeste omgang i TT-løpet på Isle of Man med en gjennomsnittsfart på 202 kilometer i timen. Hver enkelt omgang er 61 kilometer lang. (NTB)

 • Line Kloster på 2.-plass i B-heat i Spania

  Line Kloster ble nummer to i B-heatet på 400 meter under friidrettsstevnet i spanske Huelva tirsdag. Tiden 52,62 er et stykke bak hennes årsbestetid.

  Kloster har løpt på 52,15 denne sesongen.

  Laura Müller fra Tyskland vant B-heatet i Huelva på 52,24. Carmen Aviles fra Spania ble nummer tre med 52,73.

  Salwa Eid Naser fra Bahrain vant A-heatet med 49,78. Alle åtte i det heatet løp raskere enn Klosters tid, og de sju første løp under 52 sekunder. (NTB)

  r-J2F9SUpHk
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste