NRK Meny

Ingen Thorkildsen til Tallinn

Andreas Thorkildsen deltar ikke i lag-EM 1. divisjon friidrett i estiske Tallinn til helgen.

Det gjør ikke heller ikke langdistanseløperne Sindre Buraas og Karoline Bjerkeli Grøvdal.

– Karoline Bjerkeli Grøvdal er i god trening, men foreløpig ikke konkurranseklar igjen. Når det gjelder Sindre Buraas og Andreas Thorkildsen viste resultatene på Bislett at det er noe som ikke fungerer slik det burde gjøre. Buraas kommer derfor til å trene lett den neste tiden, mens Thorkildsen er under utredning, sier sportssjef Ronny Nilsen.

Siste nytt

 • Vil overraske konkurrentene

  Landslagssjef Stig Kristiansen sier til NRK før start at laget har hatt «et veldig godt møte i går (lørdag)». Her ble oppgavene klarlagt, men landslagssjefen holder kortene tett til brystet. – Vi ønsker at det skal være en overraskelse. Vi lurer på hva de andre gjør, så det er det samme spillet. Vi har to kapteiner, og målet er å få dem billigst og lengst til finalen, gjerne med flere rundt seg, sier Kristiansen.

  Kristiansen
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Wenger spår drastiske endringer

  Arsenal-manager Arsène Wenger er overbevist om at spillereglene på overgangsmarkedet vil bli radikalt endret etter sommerens elleville pengebruk, skriver NTB. – Jeg tror det kommer til å skje noe politisk i løpet av de neste tolv månedene som vil regulere og begrense pengebruken, sier Wenger.

  Wenger
  Foto: BEN STANSALL / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel