NRK Meny
Normal

Ingebrigtsen: – En av Norges beste midtbanespillere

Anders Konradsen ble presentert som Rosenborg-spiller på Lerkendal søndag. Kåre Ingebrigtsen mener de har hentet en av Norges aller beste midtbanespillere.

Konradsen

LANDSLAGSSPELAR: Anders Konradsen kommer fra franske Rennes og har flere ganger vært i landslagsstroppen til Per Mathias Høgmo. I dag ble han klar for Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Vi får jo en av Norges beste midtbanespillere og en som er opplært i 4-3-3 og kan det, sier Kåre Ingebrigtsen.

Anders Konradsen blir ventelig RBKs siste kjøp i sommer. 25-åringen poserte i Rosenborg-drakt på banen til varm applaus fra hjemmefansen før søndagens møte med Vålerenga. Derfor kunne RBK-trenaren glede seg over mer enn tre poeng på Lerkendal i kveld.

Lite spilletid i Frankrike

– Da muligheten til å få en spiller som en Anders dukka opp da måtte vi bare hive oss rundt. Han styrker oss i kvalitet og i bredda på stallen. Nå kan kanskje Fredrik Midtsjø og Mike Jensen få noen minutt av banen. Vi er litt for få i forhold til alle kampene vi spiller.

Bodø-gutten selv er godt fornøyd med å ta turen tilbake til norsk eliteserie etter flere år i franske Ligue 1.

– Jeg er kjempeglad for at dette gikk i orden, og gleder meg til å komme i gang, sier midtbanespilleren til Adresseavisen.

Konradsen kommer fra franske Rennes, hvor han har fått lite spilletid den siste tiden. Den tidligere Bodø/Glimt- og Strømsgodset-spilleren kan brukes i flere roller på midtbanen.

Anders Konradsen har tidligere spilt under Ingebrigtsen i Glimt.

Siste nytt

 • Chelsea nærmer seg Tottenham

  Chelsea slo Burnley 2-1 på bortebane, og med tre poeng knappet de inn på Tottenham og den viktige fjerdeplassen. Med fire kamper igjen har Chelsea fem poeng opp til byrivalen. Kampen mellom Leicester og Southampton endte 0-0.

  FBL-ENG-PR-BURNLEY-CHELSEA
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Glimt enkelt videre

  Bodø/Glimt ble aldri truet av Melbo i torsdagens cupkamp. Trond Olsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter 23 minutter. Jens Petter Hauges to mål og Philip Zinckernagel sikret 4-1-seier. Rosenborg slo Trygg/Lade 4-2.

  Eliteserien fotball: Brann - Bodø / Glimt.
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Duell mellom Klæbo og Northug

  Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter en sterkt startfelt under bysprinten i Mosjøen neste lørdag. Også langrennsløpere som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl og Katrine Harsem er påmeldt.

  NM ski del 2 Alta
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal