NRK Meny
Normal

Ingebrigtsen: – En av Norges beste midtbanespillere

Anders Konradsen ble presentert som Rosenborg-spiller på Lerkendal søndag. Kåre Ingebrigtsen mener de har hentet en av Norges aller beste midtbanespillere.

Konradsen

LANDSLAGSSPELAR: Anders Konradsen kommer fra franske Rennes og har flere ganger vært i landslagsstroppen til Per Mathias Høgmo. I dag ble han klar for Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Vi får jo en av Norges beste midtbanespillere og en som er opplært i 4-3-3 og kan det, sier Kåre Ingebrigtsen.

Anders Konradsen blir ventelig RBKs siste kjøp i sommer. 25-åringen poserte i Rosenborg-drakt på banen til varm applaus fra hjemmefansen før søndagens møte med Vålerenga. Derfor kunne RBK-trenaren glede seg over mer enn tre poeng på Lerkendal i kveld.

Lite spilletid i Frankrike

– Da muligheten til å få en spiller som en Anders dukka opp da måtte vi bare hive oss rundt. Han styrker oss i kvalitet og i bredda på stallen. Nå kan kanskje Fredrik Midtsjø og Mike Jensen få noen minutt av banen. Vi er litt for få i forhold til alle kampene vi spiller.

Bodø-gutten selv er godt fornøyd med å ta turen tilbake til norsk eliteserie etter flere år i franske Ligue 1.

– Jeg er kjempeglad for at dette gikk i orden, og gleder meg til å komme i gang, sier midtbanespilleren til Adresseavisen.

Konradsen kommer fra franske Rennes, hvor han har fått lite spilletid den siste tiden. Den tidligere Bodø/Glimt- og Strømsgodset-spilleren kan brukes i flere roller på midtbanen.

Anders Konradsen har tidligere spilt under Ingebrigtsen i Glimt.

Siste nytt

 • Norge starter med Lunde i mål

  Thorir Hergeirsson velger å starte med Katrine Lunde i mål i åttedelsfinalen mot Spania mandag, melder TV 2. Dermed er Lunde tilbake i mål fra start etter at det var Kari Aalvik Grimsbø som fikk sjansen mot Sverige. Vinneren av kampen mellom Norge og Spania møter enten Russland eller Sør-Korea i kvartfinalen.

  Katrine Lunde
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Tre nye russiske CAS-ankesaker

  De tre siste russiske utøverne som ikke hadde påklaget utestengelsen fra OL, leverte anke til Idrettens Voldgiftsrett (CAS) mandag. De tre var skiskytteren Olga Zaitseva og langrennsløperne Julija Tsjekaleva og Anastasia Dotsenko.

  Olga Zaitseva
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Nordstad Moen til Bislett Games

  Sondre Nordstad Moen skal løpe 10 000-meter på Bislett Games neste sommer, opplyser arrangøren mandag. Da blir målet å slå Are Nakkims norske rekord på 27.32,52 fra 1990. Det er første gang siden 1997 at det arrangeres 10 000-meter under Bislett-lekene.

  Sondre Nordstad Moen
  Foto: Anders Mjaaland / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge
VM håndball kvinner: 1/8-finale Spania - Norge