Hovland henger med

Viktor Hovland (23) avsluttet dagen med en bogey, men er ikke mer enn fem slag bak teten i PGA-turneringen i Charlotte i North Carolina.

Hovland, som ligger som nummer elleve på verdensrankingen, hadde fire bogeyer og tre birdier på dag nummer to i Charlotte.

Kristoffer Ventura klarte ikke den antatte cuten på to over par. Ventura havnet på fire over par etter at han brukte 74 slag på den første dagen, mens det ble 72 slag på dag to etter sju bogeyer og seks birdier.

fGSKSxJ6CRo
Foto: Jacob Kupferman / AP

Siste nytt

 • – Messi nær ny avtale med Barca

  Lionel Messi skal nærme seg en kontrakt på to nye sesonger med Barcelona. Ifølge den spanske radiokanalen Cope har Messi gitt klubben et ja.

  Det gjenstår bare en uke av Messis kontrakt, som går ut 30. juni, men ifølge Cope skal argentineren ha fortalt Barcelona at han kommer til å godta en kontraktsforlengelse på to år.

  Den spanske radiokanalen hevder at avtalen kan bli annonsert allerede torsdag, når argentineren fyller 34 år. (NTB)

  Lionel Messi
  Foto: Lluis Gene / AFP
 • Raja tordner mot Uefas regnbue-nei

  Kulturminister Abid Raja sier han er dypt skuffet over Det europeiske fotballforbundets beslutning om å stanse onsdagens planlagte regnbue-markering i EM.

  – Utdaterte holdninger. Gammeldags. Manglende mot. Og manglende forståelse av sin samtid, sier statsråden til NTB om Uefas valg om å stoppe Tysklands planer.

  Bakgrunn: Uefa stopper tysk markering

  Regnbuestadion
  Foto: Andreas Gebert / Reuters
 • Orbán avlyser tur til München

  Den ungarske statsministeren, Viktor Orbán, skulle egentlig sitte på tribunen under EM-kampen mellom Tyskland og Ungarn onsdag kveld.

  Det kommer han ikke til å gjøre likevel, ifølge det tyske nyhetsbyrået DPA. Storavisen Bild skriver det samme.

  Andre medier melder at det ikke har kommet noe offentlig informasjon om dette ennå, mens de tyske mediene spekulerer i om årsaken er de siste dagers diskusjoner rundt Uefas forbud mot å lyse opp Allianz Arena under kampen mellom Tyskland og Ungarn.

  De tyske mediene spekulerer i om årsaken er de siste dagers diskusjoner rundt UEFAs forbud mot å lyse opp Bayern Münchens hjemmebane i regnbuefarger.

  Hungary Portugal Euro 2020 Soccer. Viktor Orban
  Foto: Laszlo Balogh / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal