Her stikker hun VM-medaljen i lomma – Mysteriet er oppklart

Dama som tok en medalje og puttet den i lomma ble en snakkis på sosiale medier etter medaljeseremonien på søndag, men nå er hun identifisert.

Skjermbilde, medaljeseremoni

MEDALJEN: Se videoen der Marion Mayer-Vorfelder putter medaljen i lomma.

Under medaljeseremonien søndag sto en rekke store personligheter på podiet. Mens Russlands president, Vladimir Putin, delte ut medaljene, fanget TV-kameraene opp en dame som puttet en medalje i lomma.

Hun sto plassert midt mellom FIFA-president, Gianni Infantino, og Putin i et fryktelig regnvær, og stjal mye av oppmerksomheten da hun klart og tydelig tok en av gullmedaljene.

Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold
Laster Twitter-innhold

Det var mange spekulasjoner rundt hvorfor hun tok medaljen, andre mer humoristiske enn andre. En av teoriene var at Putin hadde bedt en assistent om å ta medaljen, så han kunne få en selv, men nå er «gjerningspersonen» identifisert. Personen det er snakk om, er FIFAs arrangementssjef, Marion Mayer-Vorfelder.

Vladimir Putin deler ut medalje til Luka Modric

PODIET: Gianni Infantino (t.v.), Vladimir Putin og Emmanuel Macron deler ut medaljer til blant annet Luka Modric. FIFAs arrangementssjef, Marion Mayer-Vorfelder står mellom Infantino og Putin

Foto: SPUTNIK / Reuters

Tyske Bild snappet opp klippet, og skal ha spurt både FIFA og Mayer-Vorfelder selv, men ingen av dem ønsket å svare på spørsmål om medaljen.

Ifølge SVT skal grunnen til at en av medaljene ble tatt til side, være at en person fra Frankrikes apparat ikke var til stede for å motta medaljen. Dermed tok hun ut en av medaljene, og ga den tilbake til franskmennene i etterkant av seremonien.

Sportsnyheter

Danmark videre i EM: – Noe av det største jeg har vært med på

Det ble en thrilleravslutning i EMs gruppe B mandag kveld. Lenge var det helt åpent hvilke lag som ville knipe andre-, tredje- og fjerdeplassen, men til slutt var det Danmark som kunne juble for sikkert avansement.

Siste nytt

 • Norge tapte gruppefinalen i para-VM

  Et allerede kvartfinaleklart Norge fikk det tøft mot Russland i siste gruppespillskamp i para-VM i ishockey i tsjekkiske Ostrava. Oppgjøret endte 1-18.

  Det norske laget hadde muligheten til å stikke av med seieren i gruppe B da de tirsdag møtte et sterkt russisk lag til gruppefinale. En svak norsk åpningsperiode ødela derimot sjansene for en enklere motstander i onsdagens kvartfinale. (NTB)

 • England-duo mister EM-kamp

  England må klare seg uten Mason Mount og Ben Chilwell i tirsdagens avsluttende gruppekamp i fotball-EM mot Tsjekkia.

  Det bekrefter Det engelske fotballforbundet tirsdag. Mount og Chilwell er isolerte etter at de har fått status som nærkontakter til sin koronasmittede Chelsea-lagkamerat Billy Gilmour.

  Chilwell og Mount blir sittende i isolasjon frem til kommende mandag.

  Britain England Euro 2020 Soccer
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Sprintdronning til Bislett Games

  Steinar Hoen kunne i dag stadfeste at den dobbelte olympiske meisteren på 100 meter Shelly-Ann Fraser-Pryce blir å sjå på Bislett Games i år.

  – I år kjem det som kan kallast verdas raskaste kvinne, Shelly-Ann Fraser-Pryce, til Bislett Games, seier Hoen til NRK.

  Dette er fyrste gongen Fraser-Pryce kjem til arrangementet.

  – Då vi hadde Usain Bolt med prioriterte vi 100 meter for menn, men i år har vi prioritert 100 meter for kvinner. Då er det ekstra morosamt i eit OL-år at vi har ein av OL-favorittane på plass, seier Hoen.

  -gMpLweFuiw
  Foto: JEWEL SAMAD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal