NRK Meny
Normal

Hedin debuterte med seier

Kristian Kjelling gjorde comeback mot Estland - i Robert Hedins debut som trener.

Kristian Kjelling

Kristian Kjelling gjorde comeback på landslaget.

Foto: Scanpix

Norge dominerte hele kampen, og ga aldri fra seg ledelsen i EM-kvalifiseringskampen.

Norge vant til slutt 33-25.

Hedins menn fikk en perfekt åpning på den første omgangen. Spillet satt som et skudd, og før det var gått kvarteret hadde det norske laget i realiteten avgjort kampen.

Stillingen ved pause var 20-8 til Norge etter at keeper Steinar Ege i en periode så å si hadde stengt målet.

- Den første omgangen var strålende. Det var ikke så bra i andre, og det ble ikke så enkelt å komme inn i det igjen, uttalte Robert Hedin til TV 2 Zebra etter sin første landskamp for Norge.

- Det var en formidabel første omgang, og det var jo en solid ledelse vi hadde sikret oss til pause, sa keeper Steinar Ege til TV 2 etter kampen.

Kjelling gjorde comeback

Ege innrømmet at det var litt mer labert etter pause, men hadde ikke så lyst til å snakke om det.

Bjarte Myrhol og Håvard Tvedten ble norske toppscorere med seks mål hver. Kristian Kjelling, som gjorde sitt landslagscomeback i denne kampen, scoret to mål.

- Island holder verdensklasse

Nå venter Island på hjemmebane i Drammenshallen lørdag, og det kommer til å bli betraktelig tøffere enn kampen mot Estland.

- Island holder verdensklasse, og for å kjempe mot dem holder det ikke med bare en god omgang, mener Hedin.

- Du har rett i at det blir mye tøffere mot Island, men klarer vi å prestere to omganger lik førsteomgangen vår her i Estland, så kan det gå bra, la han til.

Siste nytt

 • Canada slått av Tyskland

  Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.

  Tyskland hockey
  Foto: Jung Yeon-je / AFP
 • Kristoff nummer åtte etter velt

  Alexander Kristoff fikk en tung fredag i Abu Dhabi Tour. Syklisten endte på åttendeplass på den 3. etappen av rittet etter at han endte i asfalten 45 kilometer før målgang. Tyske Phil Bauhaus knep seieren. Kristoffer Halvorsen ble nummer 13, mens Sven Erik Bystrøm trillet inn som nummer 38.

  Alexander Kristoff
  Foto: Giuseppe Cacace / AFP
 • OUR klare for hockeyfinale

  De russiske hockeyherrene er klar for OL-finalen etter 3-0-seier over Tsjekkia i semifinalen. Nikita Gusev, Vladislav Gavrikov og Ilja Kovaltsjuk scoret målene for OUR.

  I finalen venter Canada eller Tyskland.

  Pyeongchang 2018 Winter Olympics
  Foto: Grigory Dukor / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal