Hopp til innhold

Hauger nummer fire i Abu Dhabi-sprinten

Formel 2-fører Dennis Hauger kjørte inn til 4.-plass i sprintløpet i Abu Dhabi lørdag.

Nordmannen startet fra femte beste posisjon og klatret én plass på løpets siste runde.

Etter en heftig start ble feltet tidlig samlet igjen da sikkerhetsbilen måtte ut. Juan Manuel Correa ble tvunget til å bryte løpet. Danske Frederik Vesti stakk til slutt av med seieren og skapte ytterligere spenning i kampen om VM-tittelen.

Hauger, som skaffet seg fem poeng, er nummer åtte i VM når det gjenstår ett løp. I kampen om tittelen er det helt åpent mellom Théo Pourchaire (ART) og Vesti (Prema). Det skiller 17 poeng foran hovedløpet. Der stikker vinneren av med 25 poeng.

Pourchaire leverte en svak kvalifisering fredag og starter fra 14. posisjon. Dermed har Vesti muligheten til å ta seg forbi franskmannen om han leverer varene søndag.

Hauger starter fra sjetteposisjon i hovedløpet søndag. Tidligere i høst ble det klart at Hauger kjører Formel 2 for MP også neste sesong. (NTB)

Pressekonferanse med formel 2-fører Dennis Hauger
Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Siste nytt

 • Storbritannia vil ha friidretts-VM i 2029

  Britene ønsker å arrangere VM i friidrett i 2029, og London er den mest sannsynlige søkerbyen.

  Friidretts-VM ble sist arrangert i London i 2017, og sist helg var det VM innendørs i Glasgow.

  – Vi hadde elsket å få lov til å arrangere VM igjen i 2029, sier Jack Buckner, sjefen i det britiske friidrettsforbundet.

  I OL i 2012 og i VM i 2017 var det West Hams London stadion som ble brukt. Det kan nok skje igjen at det blir nye friidrettsmesterskap der. Stadion har en kapasitet på 60.000 tilskuere. (NTB)

  London Stadium
  Foto: NTB
 • Chelsea-stjernen Sam Kerr anklaget for rasisme – deltok i retten mandag

  Den australske Chelsea-spissen Sam Kerr er anklaget for å ha trakassert en politibetjent. Målmaskinen skal ha uttrykt seg rasistisk.

  Flere medier omtaler rasismesaken som involverer Kerr. Fotballforbundet i Australia bekrefter den også, ifølge nyhetsbyrået AFP.

  Kerr skal mandag ha forklart seg for en domstol i England. Chelsea-spissen deltok ifølge Sky Sports i rettsmøtet på videolink. Hun erklærte seg ikke skyldig.

  Kerr er anklaget for å ha brukt fornærmende eller truende ord mot en politimann under en hendelse i Twickenham i London 30. januar i år.

  Sky Sports skriver at Kerr nå må møte i retten neste år i sakens anledning. En fire dagers rettssak er berammet i februar 2025.

  Den australske spissen har spilt for Chelsea siden 2020. (NTB)

  Sam Kerr
  Foto: MATTHEW CHILDS / Reuters
 • PA: Presset Horner møtte Verstappens manager

  Red Bull-sjef Christian Horner skal mandag ha møtt Max Verstappens agent ansikt-til-ansikt i Dubai i et forsøk på å dempe spenningene rundt Formel 1-laget.

  Det er det britiske nyhetsbyrået PA som melder om samtalene som skal ha funnet sted i Midtøsten.

  Møtet mellom Horner og Verstappen-manager Raymond Vermeulen ble holdt kun 48 timer etter at Formel 1-stjernens far, Jos, uttalte at Red Bull vil «eksplodere» dersom Horner fortsetter som teamsjef.

  Ifølge PA opplysninger var verken Jos Verstappen eller sønnen til stede i Dubai mandag. Vermeulen representerte i stedet den regjerende verdensmesteren.

  Ifølge en kilde PA har vært i kontakt med skal samtalene ha «gått bra». Også flere andre ledere i Red Bull-systemet skal ha deltatt. (NTB)

  MuRbRxEufU4
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal