Hopp til innhold

Haug scoret for Roma i cupen

Sophie Román Haug (23) gjorde det siste målet i Romas 3-0-seier borte mot Arezzo i den italienske fotballcupen tirsdag.

Scoringen hennes kom fire minutter på overtid. Det var Haugs femte Roma-mål denne sesongen.

Hun spilte hele cupoppgjøret mot Serie B-motstand. Nylig var angriperen norsk målscorer i kvinnelandslagets 1-2-tap for Frankrike.

Tirsdagens kamp var Romas første av to i cupturneringens gruppespill. Den neste er mot Como i januar. Vinnerne av hver pulje går til kvartfinalene.

(©NTB)

Sophie Roman Haug
Foto: Rodrigo Freitas / NTB

Siste nytt

 • Skuffa Leknessund etter Tour de France-vraking: – Jeg følte jeg var klar

  Det norske Uno-X laget imponerte stort i sin debut i Tour de France i fjor. I dag tok de ut årets tour-lag.

  – Vi har kjørt utrolig bra i det siste, så det var en vanskelig prosess, sier sportsdirektør i Uno-X Gabriel Rasch på dagens pressekonferanse.

  Senest i går markerte laget seg da Søren Wærenskjold vant Belgia rundt. Han er blant de åtte som er tatt ut til Tour de France:

  Magnus Cort, Alexander Kristoff, Rasmus Tiller, Jonas Abrahamsen, Johannes Kulset, Odd Christian Eiking, Tobias Halland Johannessen og Søren Wærenskjold.

  En som ikke fikk plass er Andreas Leknessund, som begynte å sykle for laget på nyåret:

  – Det er et godt lag. Det er åtte mann som er klare til Tour de France. Så kan jeg si at det er dritkjedelig å ikke få en av de plassene selv, sier en ærlig tromsøværing til NRK.

  Leknessund fikk den tunge beskjeden i går.

  – Jeg har dessverre ikke prestert godt nok tidlig i sesongen til å få plass. Likevel hadde jeg troa på at det skulle ordne seg. Jeg følte jeg var klar. Jeg var like godt forberedt nå, som til løpa jeg har prestert i tidligere. Jeg er ikke i sjokk, men det er likevel en skuffelse, forteller han.

  Daglig leder i Uno-X Thor Hushovd forklarer vrakingen til NRK:

  – Det er leit at Andreas ikke er med til Tour de France, men han har dessverre ikke fått ut potensialet sitt. Da er idretten brutal. Det er en rytter som jeg nesten så på som soleklar, men dessverre har det mangla litt på nivået hans i år.

  Leknessund
  Foto: Massimo Paolone / AP
 • OL-uttatt seiler (18) døde i dykkerulykke

  18-åringen Jackson James Rice, som skulle representere Tonga i OL i Paris, døde i en fridykkerulykke i helgen.

  Det opplyser familien hans i sosiale medier mandag.

  Rice drev med fridykking fra en båt ved øya Ha'apai i Stillehavet da ulykken skjedde lørdag. 18-åringen besvimte i vannet, og han kunne ikke gjenopplives.

  «Jeg ble velsignet med den beste broren i hele verden, og det gjør vondt å meddele at han nå er borte», skriver hans søster Lily.

  «Han var utrolig på kitesurfing, og jeg vet at han hadde kommet hjem fra OL med en stor, skinnende medalje. Han hadde så mange utrolige venner over hele verden», legger hun til.

  Rice var født i USA, men skulle representere Tonga i OL. Han skulle deltatt i den nye seilklassen kiteboarding.

  (©NTB)

 • Caitlin Clark førte Fever til seier i «hatkampen» mot Sky: – Som det skal være

  Caitlin Clark flørtet med trippel-tosifret og leverte 23 poeng, ni assist og åtte returer da Indiana Fever slo Chicago Sky 91-83 i søndagens «hatkamp» i WNBA.

  Hun ble offer for en ny stygg foul, men beholdt roen og satte straffene.

  – Slik er basketball. Vi prøver alle å vinne, og det er som det skal være, sa Clark om behandlingen hun fikk fra Angel Reese, som slo etter ballen og traff henne hardt i hodet.

  (NTB)

  caitlin clark
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal