Hareide har planen klar for å stoppe Tevez

Pirlo, Tevez, Llorente, Vidal. Det er bare noen av navnene Åge Hareides Malmö må stoppe i onsdagens kamp mot Juventus.

Hareide på pressekonferanse
Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Hvis Juventus slår Malmö i kveld er Hareide ute av mesterligaen. Hvis Malmö tar tre poeng i dag står de med seks poeng. Det er samme antall som Juventus før siste runde.

Omar Elabdellaouis Olympiakos står også med seks poeng før kveldens borteoppgjør mot Atletico. Taper Olympiakos i Madrid - og Malmö vinner - vil tre lag stå med seks poeng før siste gruppespillsrunde.

På motsatt banehalvdel står i dag en rekke verdensstjerner. Men Åge Hareide har planen klar.

– Vi må løpe

Malmö står med tre poeng på de første fire kampene. På de siste to må de skaffe seg ytterliggere fire poeng. I dag venter Juventus hjemme.

– Vi må spille med samme selvtillit som da vi spillte mot Atletico. Da var vi ekstremt gode, sa Åge Hareide på gårsdagens pressetreff.

Malmö tapte 0-2 for Atletico, men spillte en meget god kamp. Den kampen ble spillt 4.november, og siden har ikke Malmö spillt kamper.

– Jeg håper vi kan løpe like mye som forrige kamp. Juventus kan være ekstremt hurtige når de vinner ballen, sa Hareide i går.

Må stoppe superstjernene

Juventus har en stolt tradisjon i europeisk fotball. Klubben har vunnet Europas jeveste turnering to ganger. Dermed blir det en tøff kamp for Malmö.

– Italiernerne pleier å bli bedre og bedre utover høsten, konkluderer Hareide.

I kveld er superstjerner som Pogba, Tevez og Buffon på motsatt banehalvdel. Men Juventus har aldri slått et skandinavisk lag på bortebane i mesterligaen.

– Vi må klare å stoppe Tevez. Han er en spiller med ekstreme ferdigheter og vi må pakke han inn så godt vi kan. Vi har en plan.

Hva er planen?

– Det vil jeg ikke si, sier en smilende Hareide.

Også i bortemøtet mot Juventus hadde Hareide forberedt seg godt. Den gang ble det tap 2-0.

Sportsnyheter

kkW971HxHEc

Danmark videre i EM: – Noe av det største jeg har vært med på

Det ble en thrilleravslutning i EMs gruppe B mandag kveld. Lenge var det helt åpent hvilke lag som ville knipe andre-, tredje- og fjerdeplassen, men til slutt var det Danmark som kunne juble for sikkert avansement.

Slik reagerte Hareide da Eriksen falt om: – Hva f*** skjedde nå?

Alt lå til rette for en hyggelig kveld med dansk EM-fotball på skjermen. Det ble i stedet en av Åge Hareides verste dager.

Siste nytt

 • Belgisk seier ga svensk EM-jubel

  Belgias 2-0-seier over Finland i EM betyr at Sverige er klar for åttedelsfinale allerede før siste gruppekamp. Svenskene møter Polen i sin siste gruppekamp onsdag, men det oppgjøret blir ikke lenger et være eller ikke være i turneringen for «söta bror». Det sørget Østerrike og Belgia for mandag. Sverige blir nemlig dårligst nummer tre i gruppe E, og med fire poeng etter to kamper plasserer det blågule mannskapet seg uansett foran Ukraina og Finland på treertabellen.

  Sverige
  Foto: Anatoly Maltsev / AP
 • Finland med tynt håp

  Finland var avhengig av minst ett poeng for å være garantert plass i åttedelsfinalene, og hvittrøyene holdt lenge unna for det belgiske presset. Men etter flere sjanser, og én annullering, måtte Finland og keeper Lukas Hradecky kapitulere. Thomas Vermaelen headet i stanga, og Hradecky rakk ikke annet enn å bokse ballen inn i eget mål. Drøyt fem minutter senere satte Romelu Lukaku inn 2-0, og dermed henger det finske håpet i en tynn tråd.

 • Hegerberg får dansk spisskollega

  Den danske fotballprofilen Signe Bruun forlater Paris Saint-Germain og blir spisskollega med Ada Hegerberg i Lyon.

  Det melder Lyon på sine nettsider. Bruun har signert en toårskontrakt med sin nye arbeidsgiver. 23-åringen har spilt for PSG siden 2018.

  Lyon har vært den dominerende klubben i europeisk kvinnefotball i en årrekke. Sist sesong ble imidlertid Hegerberg og lagvenninnene vippet ned fra tronen i hjemlandet av nettopp PSG.

  I mesterligaen ble det exit i kvartfinalen, også det mot PSG.

  Signe Bruun spilte tidligere for Fortuna Hjørring i fire sesonger. Hun står med 13 landskamper.

  Sammen med Bruun har også den nederlandske midtbanespilleren Daniëlle van de Donk og den chilenske keeperen Christiane Endler. Van de Donk har signert en toårskontrakt, mens Endler har kontrakt til juni 2024.

  Spain Soccer Women's Champions League
  Foto: Clive Brunskill / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal