NRK Meny
Normal

Hareide har planen klar for å stoppe Tevez

Pirlo, Tevez, Llorente, Vidal. Det er bare noen av navnene Åge Hareides Malmö må stoppe i onsdagens kamp mot Juventus.

Hareide på pressekonferanse
Foto: Andreas Hillergren / TT / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Hvis Juventus slår Malmö i kveld er Hareide ute av mesterligaen. Hvis Malmö tar tre poeng i dag står de med seks poeng. Det er samme antall som Juventus før siste runde.

Omar Elabdellaouis Olympiakos står også med seks poeng før kveldens borteoppgjør mot Atletico. Taper Olympiakos i Madrid - og Malmö vinner - vil tre lag stå med seks poeng før siste gruppespillsrunde.

På motsatt banehalvdel står i dag en rekke verdensstjerner. Men Åge Hareide har planen klar.

– Vi må løpe

Malmö står med tre poeng på de første fire kampene. På de siste to må de skaffe seg ytterliggere fire poeng. I dag venter Juventus hjemme.

– Vi må spille med samme selvtillit som da vi spillte mot Atletico. Da var vi ekstremt gode, sa Åge Hareide på gårsdagens pressetreff.

Malmö tapte 0-2 for Atletico, men spillte en meget god kamp. Den kampen ble spillt 4.november, og siden har ikke Malmö spillt kamper.

– Jeg håper vi kan løpe like mye som forrige kamp. Juventus kan være ekstremt hurtige når de vinner ballen, sa Hareide i går.

Må stoppe superstjernene

Juventus har en stolt tradisjon i europeisk fotball. Klubben har vunnet Europas jeveste turnering to ganger. Dermed blir det en tøff kamp for Malmö.

– Italiernerne pleier å bli bedre og bedre utover høsten, konkluderer Hareide.

I kveld er superstjerner som Pogba, Tevez og Buffon på motsatt banehalvdel. Men Juventus har aldri slått et skandinavisk lag på bortebane i mesterligaen.

– Vi må klare å stoppe Tevez. Han er en spiller med ekstreme ferdigheter og vi må pakke han inn så godt vi kan. Vi har en plan.

Hva er planen?

– Det vil jeg ikke si, sier en smilende Hareide.

Også i bortemøtet mot Juventus hadde Hareide forberedt seg godt. Den gang ble det tap 2-0.

Siste nytt

 • Johansen-scoring i Fulham-tap

  Norges landslagskaptein, Stefan Johansen, scoret sitt fjerde seriemål for sesongen da Fulham tapte 1–2 mot Aston Villa i engelsk mesterskapsserie lørdag.

  Stefan Johansen
  Foto: Alan Walter / Reuters
 • AaFK reddet poeng på overtid

  Aalesund utlignet til 1-1 på overtid mot Kristiansund lørdag. Dermed sikret de seg et viktig poeng i nedrykksstriden. Like før slutt stormet Kristiansunds Torgil Gjertsen mot AaFK-målet som var åpent, men sentret i stedet for å skyte og det ble bom.

  Aalesund - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal