NRK Meny
Normal

– Handler om marginer, ikke psykologi

Magne Hoseth mener Molde har et psykisk overtak på RBK, men Kåre Ingebrigtsen mener det kun handler om små marginer.

Hoftun, Ingebrigtsen og Hansen

RBK-trenerne Kåre Ingebrigtsen (midten) og Erik Hoftun (t.v.) i samtale med Bjørn Hansen under lørdagens trening.

Foto: Jon Arne Hoff Johansen

RBK-trening

Det var god stemning på den siste RBK-treningen før søndagens kamp mot Molde. Her er det Alexander Søderlund (t.v.) i duell med Per Verner Rønning og Micke Dorsin.

Foto: Jon Arne Hoff Johansen

Rosenborg har ikke slått Molde siden juli 2012. Fem oppgjør i serie og cup, har endt med Molde seier i fire av tilfellene og en uavgjort.

– Da er det iallfall på tide med seier, sier den nye RBK-treneren Kåre Ingebrigtsen.

Rosenborg drar til Aker Stadion med selvtillit igjen etter seier 3–1 borte over Sligo Rovers i kvalifiseringen til Europa League.

– Vi har vel et litt psykisk overtak som Rosenborg hadde på sine ti år. De visste omtrent uansett hva vi gjorde så kom de til å slå oss. Det er kanskje det overtaket vi har på Rosenborg nå, sier Magne Hoseth til Romsdals Budstikke.

– Vi vet at vi kan slå dem, vi vet vi er sterke, og at vi kommer til å vinne, sier Hoseth.

– Molde tror kanskje de har et psykisk overtak. RBK vant alle kampene i 10 år. Nå har Molde vunnet noen ganger, men dette er ikke psykisk overtak, sier Ingebrigtsen.

– Når Molde og Rosenborg møtes handler det om små marginer. Molde har i det siste vært flinkest til å bikke marginene i sin favør. Nå får vi gjøre det motsatte denne gangen, sier RBK-treneren.

– Umulig uten seier

Hvis dere taper, er dere da sjanseløse i kampen om seriegullet?

– Det er vanskelig allerede nå, med tap er det bortimot umulig. Men dette er ikke vårt fokus. Vi skal dra til Molde for å vinne, så får vi telle opp etterpå. Vi har stor tro på at vi er nærmere Molde etter kampen søndag, sier RBK-trener Kåre Ingebrigtsen.

Kjernen

200 tilskuere fra Kjernen fulgte den siste treningen før kveldens storkamp

Foto: Jon Arne Hoff Johansen

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal