NRK Meny
Normal

Håndballjentene frykter Ungarn

De norske håndball-jentene er skremt av Ungarn. Ungarerne har vært sterkere enn ventet i VM.

Tonje Larsen.
Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Norsk håndballseier mot Ungarn

Les også:

I kampen mot Romania viste ungarerne frem hvilke kvaliteter som bor i laget. Derfor frykter Norge en jevnere kamp enn de hadde håpet på, sier Tonje Larsen.

- De er jo langt tøffere enn de vi har møtt til nå. Vi så Romania spille mot Ungarn, og Romania stakk ifra i 1. omgang, som vi fikk se. Men så hørte vi i ettertid at Ungarn tapte med kun to mål, og det hadde jeg egentlig ikke trodd, sier Larsen til NRK.

Må legge respekten til side

Ungarn har to seiere og et tap så langt i VM. De er to poeng bak Norge som leder gruppe C. Norge har vunnet sine tre første kamper.

Resultater og tabeller fra håndball-VM

Landslagstrener Thorir Hergeirsson oppfordrer de norske jentene om å legge respekten til side i dagens kamp.

- Skal være rå

- Vi skal være rå på vårt spill, først og fremst. Vi skal være god i våre formasjoner og prinsipper. Det er viktig å demme opp og ta brodden av kontringene deres., sier han.

Renate Urne og keeper Terese Pedersen spiller ikke mot Ungarn i håndball-VM onsdag.

NRKSport.no følger kampen mot Ungarn fra kl 12.15

Siste nytt

 • Rooney sentral i Everton-seier

  Wayne Rooney var involvert i samtlige av Evertons mål i 3-1-seieren mot Swansea mandag. Først bommet han på straffen, som Calvert-Lewin satt i mål på returen. Så assisterte han Gylfi Sigurdsson, før han selv satte inn 3-1 fra krittmerket.

  Rooney
  Foto: Martin Rickett / AP
 • Avis: Gatlin i ny dopingskandale

  Ifølge britiske Telegraph er den tidligere dopingtatte sprinteren Justin Gatlin og det amerikanske støtteapparatet under etterforskning. Avisen skriver at medlemmer av støtteapparatet skal ha tilbudt stoffer i brudd med idrettens antidopingregler.

  gull
  Foto: Jewel Samad / AFP
 • Ny russisk bobfører OL-utestengt

  Den internasjonale olympiske komité (IOC) har utestengt bobfører Aleksej Voevoda fra OL på livstid for å være en del av Russlands statsstøttede dopingprogram, skriver NTB. Voevoda (37) tok gull i toer- og firerbob under Sotsji-OL i 2014.

  ol
  Foto: Alexander Zemlianichenko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal