Håndball eliteserien menn 21/22

 • Skarpsno tilbake som Haslum-trener

  Tom-Erik Skarpsno (40) blir hovedtrener for Haslum i mennenes eliteserie i håndball.

  40 år gamle Skarpsno tar over med umiddelbar virkning, og i en pressemelding heter det at han får med seg Erlend Mamelund og Ole Andreas Bjørndalen i trenerteamet.

  Skarpsno har vært daglig leder i klubben det siste året. Han har tidligere ledet klubben til gull i serien, cupgull og sluttspillseier en rekke ganger.

  Tom-Erik Skarpsno
  Foto: Audun Braastad / NTB
 • Ny spiller til DHK

  August Baskår Pedersen vender hjem fra dansk håndball og blir Drammen-spiller. Trener Kristian Kjelling kaller overgangen et lite kupp. Pedersen, som har en fortid i ØIF Arendal og Haslum, har signert en toårskontrakt med DHK..

Siste nytt

 • Knallsterk avslutning av Hovland

  Viktor Hovlands fire birdier på siste dag i Charlotte sikret ham den andre tredjeplassen på rad i PGA-touren.

  23-åringen fra Norge dro til med birdier på hull 4, 7, 14 og 15 i North Carolina. Det ga totalt 67 slag og fire under par på den siste dagen.

  Etter fire dagers spill ble fasiten totalt åtte slag under par totalt, og igjen var det en sistedag det luktet svidd av for Hovland. Han klatret tre plasser på avslutningsdagen.

  Hovland delte 3.-plassen med Keith Mitchell.

  Wells Fargo Golf
  Foto: Jacob Kupferman / AP
 • Neymar-mål holder liv i tittelhåp

  Neymars straffescoring like før pause sørget for 1-1 og ett viktig poeng for Pars Saint-Germain borte mot Rennes.

  PSG er tre poeng bak serieleder Lille med to serierunder igjen. De kan fortsatt bli seriemestere, men er avhengige av at Lille snubler.

  APTOPIX France Soccer League One
  Foto: David Vincent / AP
 • Selvkritisk etter 10,77

  Den nye sprintstjernen Sha'Carri Richardson vant 100-meteren i USATF Golden Games i Walnut, California på 10,77 etter å ha løpt på 10,74 i forsøket.

  Likevel var 21-åringen selvkritisk etter finalen, som gikk i en motvind på -1,2 meter i sekundet. Starten ble også avbrutt flere ganger.

  – Jeg hadde definitivt ventet en annen tid og en annen gjennomføring, sa hun umiddelbart etter løpet.

  Richardson har årsbeste i verden på 10,72, som gjør henne til den sjette raskeste gjennom tidene. Med to løp under 10,8 på én kveld i California, seiler hun opp som storfavoritt før OL i Tokyo. Og ambisjonene er skyhøye:

  – Hver gang jeg går på banen ønsker jeg å skrive historie. Hver gang jeg går på banen skal være utrolig. Alle får bare holde øynene åpne, sa Richardson.

  Sha'Carri Richardson
  Foto: ANDY LYONS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal