Håndball eliteserien kvinner 21/22

 • Smitteutbrudd i Storhamar håndball

  Seks Storhamar-spillere har testet positivt for koronavirus. Håndballklubben jobber på spreng med å få utsatt kamper, skriver Hamar Arbeiderblad.

  – Det er ikke bra. Vi har to kamper denne uka, og med så mange smittede i laget må vi prøve å få utsatt begge. Vi har dialog med håndballforbundet i Norge og EHF (Det europeiske håndballforbundet), sier daglig leder Kamilla Sundmoen i Storhamar til HA.

  Storhamar skal i utgangspunktet møte Larvik onsdag og Herning-Ikast i europaligaen lørdag.

  Klubben venter på testsvar for flere spillere, og det er dermed ikke utenkelig at antallet smittede spillere kan øke. Regelverket i norsk håndball sier at kamper kan utsettes dersom et lag har åtte eller flere spillere ute på grunn av koronaviruset. (NTB)

  Eliteserien håndball damer mellom Vipers Kristiansand og Storhamar Håndball Elite.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Vipers overtok tabelltoppen

  Storhamar ankom Kristiansand som serieleder, men måtte returnere med 27-33-tap. Dermed overtok Vipers også tabelltoppen i kvinnenes eliteserie i håndball.

  Storhamar tapte i forrige uke semifinalen i NM med 15 mål for Vipers, men noe særlig håp om revansj eller spenning om utfallet var det aldri. Vipers avgjorde kampen med en solid 1. omgang da gjestene ble påført sitt første poengtap i eliteserien.

  DELO EHF CHAMPIONS LEAGUE Vipers Kristiansand -IK Sävehof (34-25)
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Komfortabelt for Storhamar

  Storhamar håndball elite hadde få problemer med å slå Fana på bortebane i kveldens eliteseriekamp. Selv om Fana ledet kampen et stykke ut i andreomgang, klarte de ikke å stå imot Storhamars sluttspurt. Hamarlaget vant til slutt 33–26. Storhamar topper tabellen etter sju spilte kamper, ett poeng foran Vipers Kristiansand og to poeng foran Sola og Molde.

Sportsnyheter

Ronaldo tydelig misfornøyd med å bli byttet ut: – Det er forkastelig

Manchester United slo Brentford komfortabelt, men det var Cristiano Ronaldo-bilder som skulle stjele mye oppmerksomhet da han virket tydelig misfornøyd med å bli byttet av.

Siste nytt

 • Islandsk landslagsspelar til RBK

  Den islandske landslagsspelaren Selma Sól Magnúsdóttir (23) har signert for Rosenborgs kvinnelag i fotball.

  Den 23-årige midtbanespelaren kjem frå frå Breidablik, som sjåast som et av Islands beste fotballag. Det melder Rosenborg på sin heimeside.

  Magnúsdóttir har fleire kampar for det islandske landslaget, og skal etter alt å dømme spele fotball-EM i sommar. I 2021 spela ho gruppespel i meisterloigaen.

  Selma Sol Magnusdottir
  Foto: JUNG YEON-JE / AFP
 • Murray ute av Australian Open

  Tennissuperstjerna Andy Murray (34) fekk det tøft mot japanske Taro Daniel i andre runde av Australian Open. Kampen enda 6-4, 6-4, 6-4 i favør japanaren.

  Murray var favoritt før oppgjeret, men hadde lite å stille opp med mot japanaren Taro Daniel torsdag. Skotten er rangert som den 113. beste spelaren i verda, medan Daniel er rangert som nummer 120.

  Japanaren vann dei to første setta, før skotten gjorde eit lite comeback i tredje sett. Men 28-årige Daniel vart for sterk, snudde kampen og vann til slutt 6-4, 6-4, 6-4 i sett etter to timar og 49 minutts spel.

  Murray kom inn i Australian Open ved wildcard, og har i fleire sesongar slite med mange skadar. 34-åringen har tidlegare spelt fem finalar i turneringa utan å vinne nokon av dei.

  Andy Murray
  Foto: JAMES GOURLEY / Reuters
 • Vil avlyse utsette hockeykampar

  Koronasmitte har utsett mange kampar i eliteserien i ishockey. Det må ende med avlysingar, meiner Vålerenga-trener Espen «Shampo» Knutsen.

  Onsdag var heile 17 VIF-spelarar uaktuelle for spel.

  Knutsen tvilar på det blir mogeleg å fullføre ein full serie på 45 rundar. Han foreslår å redusere talet til 36.

  Han peiker på at mange av spelarane har sivil jobb ved sida av hockeykarrieren.

  VIF har alle sine tre toppmålvakter ute med korona.

  – Vi har forsøkt å få låne målvakter frå andre klubbar, men ingen har lyst til å gi frå seg keeperartil eit lag med masse korona. Det forstår eg, seier Knutsen.

  Knutsen
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal