Golf, US Open

 • Sterk prestasjon av Hovland

  Viktor Hovland held fram med å imponere og leverte bra i tredje runde i US Open. 21-åringen ligg på 27.-plass, likt med mellom annan golflegenda Tiger Woods. Dette gjere han til den nest beste amatøren som er att i turneringa. Måndag blir han proff.

  Viktor Hovland i aksjon under andre runde av U.S. Open
  Foto: Orlando Ramirez / Reuters
 • Hovland tok seg vidare

  Viktor Hovland er klar for meir spel i storturneringa i US Open etter at han gjekk to over par på fredag. Dette er hans siste turnering som amatør. Måndag er han profesjonell golfspelar. Andreas Halvorsen deltok og i turneringa, men fekk det tøft og er ute.

  Viktor Hovland under første runde av U.S. Open
  Foto: Harry How / AFP
 • Hovland med sterk start i US Open

  Viktor Hovland (21) kom på en delt 16.-plass i første runde av US Open etter å ha levert en sterk prestasjon. Han endte på to under par.

  Andreas Halvorsen ligger på 98. plass etter første dag. Han er tre slag over par.

  Justin Rose leder turneringen.

  U.S. Open - Round One
  Foto: Warren Little / AFP
 • Koepka vant US Open

  Amerikanske Brooks Koepka ble søndag den sjuende spilleren til å vinne golfturneringen US Open to år på rad. Koepka slo britiske Tommy Fleetwood med ett slag. Amerikaneren avsluttet med en 68-runde. Landsmannen Dustin Johnson tok 3.-plassen.

  SPO-GLF-MAJ-USG-U.S.-OPEN---FINAL-ROUND
  Foto: STREETER LECKA / AFP
 • US Open over for Reitan

  Kristoffer Reitan fikk ingen billig reise i annen runde av Major-turneringen US Open i golf. Fasiten til slutt ble 158 slag på 18 over par etter de to rundene. Det er ti slag bak cuten og de 67 spillerne som skal gå de to siste rundene

  Kristoffer Reitan
  Foto: Benjamin A. Ward / Norsk Golf

Siste nytt

 • Alpinsesongen over for Sejersted

  Under en MR-undersøkelse er det oppdaget en seneskade i brystmuskelen til Adrian Smiseth Sejersted. Sesongen er dermed over for landslagsalpinisten.

  Sejersted falt stygt under utfordelen av fredagens superkombinasjon i verdenscupen i Wengen. Han ble fløyet til sykehus i helikopter, men de første undersøkelsene tydet på at han hadde sluppet fra det uten alvorlige skader.

  Under grundigere undersøkelser fredag kveld ble skaden oppdaget.

  – Adrian har pådratt seg en seneskade i området der brystet er festet mot skulderen. Dette gjør at sesongen er over for ham. Adrian er selvfølgelig svært lei seg nå, forteller landslagslege Marc Jacob Strauss i en pressemelding.

  Han forklarer at en slik skade er forholdsvis grei å fikse, og han regner med en opptreningsperiode på tre til seks måneder.

  Adrian Smiseth Sejersted falt under fredagens kombinasjonsutfor i Wengen.
  Foto: Skjerdump / TV 2
 • Ny kamp uten seier for Mourinho

  Tottenham står med fire på rad uten seier i serien etter 0-0 mot Watford lørdag. Erik Lamela var svært nær å bli matchvinner ett minutt på overtid, men ballen ble reddet på streken.

  Watfords Troy Deeney bommet på straffe i 2. omgang.

  Jose mourinho
  Foto: Adrian Dennis / AFP
 • Frankrike utklasset konkurrentene

  Frankrike tok seieren foran Norge på skiskytterstafetten for herrene i Ruhpolding. Franskmennene var suverene og var i mål over minuttet før Norge. Vetle Sjåstad Christiansen gikk ankeretappen for Norge, men hadde ikke sjans til å ta igjen Frankrikes ankermann Quentin Fillon Maillet. – Det er deilig å se at det blir et ordentlig «bikkjeslagsmål» om gullet i VM, sa Christiansen etter målgang. Østerrike tok tredjeplassen.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal