Hopp til innhold

Godset-keeperen viste fingeren til egne fans

OSLO/DRAMMEN (NRK): Etter et svakt utspill tidlig i første omgang snudde Espen Bugge Pettersen seg mot Strømsgodsets ivrigste fans og viste fingeren.

Espen Bugge Pettersen

SINT: Espen Bugge Pettersen viste fingeren til Godset-fansen underveis i kampen mot Molde. FOTO: SKJERMDUMP MED TILLATELSE FRA MAX

Foto: Max

Laster innhold, vennligst vent..

Strømsgodset-målvakten, som var mye involvert tidlig i kampen, sleivet med et par utspill og klareringer.

Etter en av dem snudde Bugge Pettersen seg mot Strømsgodset-fansen bak mål og viste dem fingeren etter å ha fått det han selv omtaler som «møkk» slengt etter seg.

I pressesonen etter kampslutt snakket keeperen villig om episoden. «Det var helt rett», svarte Pettersen på Eurosports spørsmål på om det var en klok handling.

– Det var som du så på TV. Jeg reagerer mot noen av supporterne. Det er litt sånn som har bygget seg opp over tid. De siste tre-fire kampene har jeg vært tålmodig og tatt imot dritt. I dag kom det fra første spark på ballen. Det gidder jeg ikke. Da får de heller komme seg hjem, sier Pettersen til NRK.

Angrer ikke

Han angrer ikke på at han viste supporterne fingeren, og mener heller at de kan droppe å reise på Marienlyst om de ikke skal støtte laget.

– Nå er det møkk fra første spark. Så de ikke her for å støtte laget kan de pelle seg hjem, sier Pettersen til Eurosport.

Strømsgodset-trener Tor Ole Skullerud var ikke kjent med situasjonen og ville ikke kommentere den i pressesonen etter 1-1-kampen.

– Dette er den første klubben jeg har vært i hvor jeg har opplevd noe slikt. Jeg har selvfølgelig opplevd at hjemmesupporterne er misfornøyde, men ikke at de reagerer på en slik måte, sier Pettersen.

Eliteserien fotball 2017: Strømsgodset - Molde.

SCORET: Björn Bergmann Sigurdarson vippet inn kampens første mål i Drammen mandag kveld. FOTO: NTB SCANPIX

Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Thor Arne Hanssen er leder og talsmann i GodsetUnionen. Han liker svært dårlig Pettersens oppførsel og krever en unnskyldning.

– Han burde tåle at noen drittunger slenger litt med leppa. Dette er profesjonelle fotballspillere. Jeg syns også han overdriver da han sier det var fra første pipeblås. Det kom først da han slo upresset tilbakespill ut over sidelinja - noe han gjør veldig ofte. Da kan det renne over for noen. Mange her har ikke opplevd motgang, sier Hanssen til NRK.

Sigurdarson-mål

Sju minutter før pause var keeperen sjanseløs da Björn Bergmann Sigurdarson snappet opp en svak klarering, suste inn i feltet og vippet elegant inn ledermålet.

Vakkert var også 1-1-målet etter hvilen signert Eirik Ulland Andersen. Fra rundt 18 meter skrudde han ballen helt borte i hjørnet bak en sjanseløs Andreas Linde.

Strømsgodset trenger poeng for å komme seg vekk fra bunnstriden, og kom utrolig nær tre da Bassel Jradi satte ballen i undersiden av tverrliggeren tre minutter før slutt.

– Det var en jevn kamp som kunne vippet begge veier. Vi er fornøyd med å reise herfra med uavgjort, sier Molde-sjef Ole Gunnar Solskjær.

Laster Twitter-innhold

Siste nytt

  • Fire argentinske fotballspillere arrestert for voldtekt

    Fire profesjonelle fotballspillere i Argentina ble mandag pågrepet for å ha voldtatt en kvinnelig sportsjournalist på et hotellrom tidligere denne måneden. Den 24-år gamle kvinnen sier hun ble med på et hotellrom med en av dem, sovnet, og ble voldtatt, melder AFP.

    Toppklubben Velez Sarsfield har suspendert de fire og satt i gang en intern etterforskning.

  • Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamper – nå beklager han til lagkameratene

    Tidligere Brann-spiller Robert Taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for Finland i torsdagens EM-skjebnekamp mot Wales. Nå forklarer han seg.

    Taylor, som også har en fortid i Tromsø, spiller til daglig sammen med superstjernen Lionel Messi i Inter Miami.

    Kampen mot Wales er semifinale i omspillet i nasjonsligaen.

    – Jeg har stor tro på at Finland i disse svært viktige kampene trenger spillere som er hundre prosent i form, slik at vi forhåpentligvis kan sikre oss en plass i EM. Det hadde vært egoistisk av meg å ta denne muligheten fra en annen spiller, skriver Taylor på Instagram.

    – Fordi dette var en svært vanskelig avgjørelse å ta, tok det lengre tid enn forventet å komme fram til denne løsningen. Jeg vet at det har satt laget i en utfordrende situasjon, så jeg vil be om unnskyldning til lagkameratene og trenerne mine, legger han til. (NTB)

    Taylor
    Foto: AP
  • Konow med sammenlagtseier i verdencupen i telemark

    Kaja Bjørnstad Konow tok sammenlagtseieren i øvelsen klassisk distanse i verdenscupen i telemark mandag.

    Det var Konows første sammenlagtseier i verdenscupen.

    Den norske profilen tok annenplassen i mandagens avslutningsrenn i franske Pra Loup. Det holdt til å ta verdenscupkula hjem til Norge.

    Konow vant med 30 poeng ned til franske Augustine Carliez, og hadde 76 poeng til en annen fransk løper, Laly Chaucheprat, på tredjeplassen.

    Gøril Strøm Eriksen sørget for en god norsk dag mandag med tredjeplass i avslutningsrennet.

    På herresiden er Trym Nygaard Løken tilbake for fullt i verdenscupen. Han tok seieren i herrenes renn og var 1,9 sekunder foran franskmannen Elie Nabot.

    Jacob Alveberg kjørte inn til femteplass. (NTB)

    Kaja Bjørnstad Konow
    Foto: Stian Lysberg Solum / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal