Hopp til innhold

Glimt slapp med skrekken etter kjempetabbe

Fem minutter før fulltid på stillingen 2-1 til Glimt, utnyttet KBK en kjempetabbe i Glimtforsvaret. Habib Gueye snappet opp ballen fra en ukonsentrert Brede Moe. Gueye utlignet enkelt for andre gang i kampen.

Det holdt likevel ikke til poeng for KBK. Jens Petter Hauge scoret sitt første seriemål etter returen til Bodø/Glimt, mens Kasper Høgh punktere kampen på overtid da han la på til 4-2.

Bodø/Glimt har vært det laget som har scoret først i alle sine kamper hittil i Eliteserien denne sesongen. I solsteika i Kristiansund skjedde samme igjen.

Kristiansund viste muskler mot serielederen, men mot tampen av første omgang mista de ballen etter et hjørnespark. Det utnyttet Glimt og leverte en mesterlig kontring som danske Albert Grønbæk fikk æren av å banke i mål.

Bodø/Glimt har hatt full kontroll på dagens motstander i Eliteserien. De gule har vunnet de ni siste oppgjørene mot KBK, som rykket opp til Eliteserien i fjor.

KBK har hatt en liten forbannelse over seg. I de fire forgående oppgjørene lagene imellom seg, har hjemmelaget ikke funnet veien til nettmaskene, men på det femte forsøket skulle den endelig sitte.

Etter å ha skapt flere store sjanser, så rullet Kristiansund opp et fint angrep hvor Ruben Atle driblet seg forbi flere Glimt-spillere. Til slutt havnet ballen hos Habib Gueye som utlignet og brøyt forbannelsen.

Og de burde ha gått opp i ledelsen etter å brent flere gigantiske sjanser på stillingen 1–1.

Men;

Mot spillets gang var Albert Grønbæk der igjen og satte inn ledermålet.

Til slutt vant Glimt 4-2 og er fortsatt ubeseiret i Eliteserien denne sesongen.

Bodø/Glimt feirer mot KBK
Foto: NTB

Sportsnyheter

Martin Ødegaard og Phil Foden.

England kan gå i den norske fellen

Stjerner i angrep gir England tro på EM-gull, men det er svært usikkert om de fungerer som lag.

Person med øks skutt av politiet i EM-publikumssone i Hamburg

En mann bevæpna med øks skal ha blitt skutt i en storstilt politiaksjon i Hamburg søndag ettermiddag.

Gareth Southgate

Skifta klesstil over natta – grunnen vekker oppsikt

Gareth Southgate går ned til den minste detalj for å kunne leie England til historisk EM-gull. Landslagssjefen meiner sjølv antrekket tel, medan klesdesignar fnyser av stilendringa.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal