NRK Meny
LOGO OL

Freeski og snowboard

Oppsummert

Big Air-finale, menn

 • Trenerskifte for snowboarderne

  Sondre Hylland gir seg som trener for snowboardlandslaget, mens Stian Sivertzen og Marius Håker overtar ansvaret. Sivertsen la opp som boardercrosskjører i 2017, og Håker har vært trener for juniorlandslaget, skriver Snowboardforbundet.

  Stian Sivertzen
  Foto: Gjermund Midtbø / NRK
 • Ankelskade plager norsk X Games-håp

  Freeski-kjører Johanne Killi (20) vred ankelen i starten av mars, og har ikke fått kjørt ski siden da. Killi har ett X Games-gull, et sølv og en bronse, og er blant Norges største gullhåp når X Games Fornebu starter 16. mai.

  – Jeg skal prøve å kjøre på Fornebu, men jeg har ikke kjørt ski siden starten av mars, så det har preget meg en del. Men jeg håper triksene sitter, sier Dombås-jenta til NRK.

  killi ankel
  Foto: Scanpix/Privat
 • Kleveland-skade verre enn forventet

  «Det viser seg at ankelen min er verre enn jeg trodde, en liten del av beinet er brukket og leddbåndet er revet av», skriver snowboardkjører Marcus Kleveland på sin Snapchat-konto. Dermed må han forvente to-tre uker på krykker. X Games på Fornebu er fra 18.-20. mai, og til NRK sier Kleveland at han tror han vil bli skadefri til den prestisjetunge konkurransen.

 • Olimstad og Norendal tok NM-gull

  Snøbrettduoen Markus Olimstad og Silje Norendal tok hver sin NM-tittel i big air i Trysil søndag. Med seieren fikk Olimstad plass i X-Games på Fornebu i mai.

  – Det var gøy å ta gullet i dag. Jeg tror det er den feteste dagen jeg har hatt på snøbrett denne sesongen, sier Olimstad.

 • Bergrem falt fra OL-medalje

  Torgeir Bergrem (26) var best av alle i finalen i snøbrett Big Air i sitt første run, men etter fall i både sitt andre- og tredje run, ble det ingen topplassering for mannen fra Harstad. Sebastian Toutant fra Canada vant OL-gullet.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Mol og Sørum til sin fjerde finale

  Anders Mol og Christian Sørum fortsetter sitt fantastiske spill og er nå klare for finalen i verdensseriefinalen i Tyskland etter at de slo ut nettopp Tyskland i semifinalen lørdag. De kom til verdensseriefinalen med tre strake turneringsseire.

  Sandvolleyball, verdenstour.
  Foto: Norges Volleyballforbund / NTB scanpix
 • Stjernen best i norgescupen

  Andreas Stjernen har valgt å trene for seg selv store deler av sommeren. Det er ingen grunn til bekymring. Sprova-hopperen vant lørdagens norgescuprenn i Granåsen. Ett poeng skilte ned til Joakim Aune. Fredrik Bjerkeengen ble nummer tre.

  Hopplandslaget
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Inter vil saksøke La Liga-sjefen

  Inter liker svært dårlig uttalelsene til La Liga-president Javier Tebas om Milano-klubbens forsøk på å kjøpe Luka Modric fra Real Madrid. – Inter bekrefter at klubben vil ta rettslige skritt mot Javier Tebas i forbindelse med uttalelsene han kom med til pressen i dag, heter det i en melding lagt ut på Inters nettsted.

  Estonia Super Cup Soccer
  Foto: Pavel Golovkin / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Speedcross, finaler
NM-veka: Speedcross
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
4-4-2 med Schau og Aune
NM-veka: Sandbryting, finaler
NM-veka: Sandbryting
NM-veka: Friidrett
NM-veka: NM i friidrett
NM-veka: Dans, breakdance og hiphop, finaler
NM-veka: Dans