LOGO OL

Freeski og snowboard

Oppsummert

Big Air-finale, menn

 • Snowboardstjerne har fått kreft

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot har fått diagnosen hodgkins lymfom. Det er en type lymfekreft. 24-åringen mister resten av sesongen mens han får behandling. Parrot vant sølv i slopestyle i OL i fjor, og er femdobbel gullvinner i X-Games.

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Kleveland mister resten av sesongen

  Marcus Kleveland mister resten av sesongen. Det skriver Kleveland selv på bildedelingstjenesten Instagram. I desember falt Kleveland på trening og knuste kneskålen.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air Snowboard menn.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kleveland vant kvalifiseringsheat

  Norske Marcus Kleveland var best i sitt kvalifiseringsheat i Big Air under verdenscupåpningen i snowboard lørdag. I utfordrende forhold med 15 plussgrader landet han en triple cork 1440 og fikk 89.25 poeng. Han var den eneste nordmannen som kvalifiserte seg til herrefinalen.

  Silje Norendal er Norges håp på kvinnesiden og hun tok seg til finale. 75,00 i siste run holdt til femteplass i kvalifiseringen.

  Finalene sendes på NRK2 fra 18.30 lørdag kveld.

  X Games Oslo 2018: Big Air
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Røisland tilbake med tredjeplass

  Mons Røisland fikk et trist OL med skade på trening. Lørdag var snowboarderen tilbake og tok en sterk 3.-plass i big air i verdenscupåpningen på New Zealand.

  Han ble kun slått av amerikanske Chris Corning og Japans vidunderbarn Takeru Otsuka (17).

  Mons Røisland
  Foto: Lars Thomas Nordby / NRK

Siste nytt

 • Mathis Bolly klar for Molde

  Den hurtige 28-åringen gjør comeback i norsk fotball og skal spille for Molde den kommende sesongen. Den tidligere Lillestrøm-spilleren har vært klubbløs siden kontrakten hans med tyske Greuther Fürth gikk ut i fjor sommer.

  Bolly.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Argentinsk motstander for Ruud

  Casper Ruud skal møte argentinske Carlos Berloq i sin 1.-rundekamp i ATP-turneringen i Rio de Janeiro. Kampen starter klokken 17 norsk tid tirsdag.

  ruud
  Foto: Daniel Bockwoldt / AFP
 • Klinsmann fikk 29 millioner

  Tyske Jürgen Klinsmann fikk et sluttvederlag på 29 millioner kroner etter at han fikk sparken som amerikansk landslagssjef, viser tall fra amerikanske skattemyndigheter. Det var i november 2016 at Klinsmann måtte gå etter at USA tapte for Costa Rica i VM-kvalifiseringen.

  Jürgen Klinsmann
  Foto: STRINGER / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal