LOGO OL

Freeski og snowboard

Oppsummert

Big Air-finale, menn

 • Kongepokal til Ruud

  Birk Ruud sikret seg kongepokalen for beste prestasjon totalt for NM slopestyle og NM bigair på Geilo lørdag. Øystein Bråten vant NM slopestyle og i kvinneklassen tok Johanne Killi en suveren seier.

  NM freeski
  Foto: Norges Skiforbund / NTB scanpix
 • Snowboardstjerne har fått kreft

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot har fått diagnosen hodgkins lymfom. Det er en type lymfekreft. 24-åringen mister resten av sesongen mens han får behandling. Parrot vant sølv i slopestyle i OL i fjor, og er femdobbel gullvinner i X-Games.

  Den canadiske snowboardstjernen Max Parrot
  Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
 • Kleveland mister resten av sesongen

  Marcus Kleveland mister resten av sesongen. Det skriver Kleveland selv på bildedelingstjenesten Instagram. I desember falt Kleveland på trening og knuste kneskålen.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Big Air Snowboard menn.
  Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
 • Kleveland vant kvalifiseringsheat

  Norske Marcus Kleveland var best i sitt kvalifiseringsheat i Big Air under verdenscupåpningen i snowboard lørdag. I utfordrende forhold med 15 plussgrader landet han en triple cork 1440 og fikk 89.25 poeng. Han var den eneste nordmannen som kvalifiserte seg til herrefinalen.

  Silje Norendal er Norges håp på kvinnesiden og hun tok seg til finale. 75,00 i siste run holdt til femteplass i kvalifiseringen.

  Finalene sendes på NRK2 fra 18.30 lørdag kveld.

  X Games Oslo 2018: Big Air
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Fryktelig start for Hovland

  Viktor Hovland har stort sett storspilt siden han ble proff, men i PGA-turneringen Zozo Championship i Japan fikk han en dårlig start torsdag. Nordmannen fikk en bogey på første hull, og på hull fem endte det med tre slag over par.

  Han fikk to bogyer til, før han sikret seg en birdie på siste hull. Dermed er Hovland fem over par etter første dag, på en delt 68.-plass.

  Bare sju spillere er bak ham, men heldigvis for 22-åringen er det ingen cut han må klare for å få fullføre, grunnet få deltakere. Tiger Woods leder, seks under par etter første dag.

  cAzcm8UeBj4
  Foto: Jared C. Tilton / AFP
 • Liverpool senka Genk

  Etter fire strake tap på bortebane i meisterligaen vart det siger for Liverpool, då dei slo Genk og Sander Berg 4–1 på bortebane. Oxlade-Chamberlain scora dei to første måla. Sadio Mané la på til 3-0, før Mohamed Salah setje inn 4–0. Genk reduserte til 1–4 like før full tid. Liverpool er dermed nummer to i si gruppe, bak Napoli med sju poeng.

  Champions League - Group E - KRC Genk v Liverpool
  Foto: Francois Lenoir / Reuters
 • Chelsea tok viktige poeng

  Michy Batshuayi sørget for tre poeng for Chelsea da de spilte borte mot Ajax i mesterligaen onsdag. London-laget vant 1-0 og tok tre meget viktige poeng i gruppespillet. De har nå seks poeng, like mange som Ajax som foreløpig leder gruppen.

  Champions League - Group H - Ajax Amsterdam v Chelsea
  Foto: Lee Smith / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal