NRK Meny
Normal

Vil Kongsvinger beholde ledelsen?

Tom Nordlies menn leder 1. divisjon før den 7. runden. Torsdag kommer sterke Tromsdalen til Gjemselund.

Kongsvinger
Foto: Erichsen, Jarl Fr. / SCANPIX

Du kan se og følge alle kampene i 1. divisjon torsdag fra kl 18.00 på nrksport.no.

Kongsvinger - Tromsdalen direkte

Bryne - Løv-Ham direkte

Hønefoss - Mjøndalen direkte

Notodden - Stavanger direkte

Nybergsund/Trysil - Alta direkte

Sarpsborg 08 - Haugesund direkte

Sogndal - Moss direkte

Disse kampene spilles torsdag kl 18.00:

Kongsvinger - Tromsdalen

Kongsvinger

Kongsvinger sikter mot opprykk.

Foto: Erichsen, Jarl Fr. / SCANPIX

Kongsvinger har fått en knallstart på sesongen, og leder noe overraskende 1. divisjon etter seks runder. Fem seiere og ett tap så langt har sikret 15 poeng. Fortsetter Kongsvinger den imponerende formen kan de bli å se i eliteserien for første gang siden 1999, da Kongsvinger rykket ned etter 16 sesonger på øverste nivå. Men det er ingen enkel motstander som venter for KIL. Tromsdalen tar den lange turen fra nord og jakter nye poeng. Nyopprykkede Tromsdalen har imponert så langt og holder fjerdeplassen på tabellen med kun ett tap.

Kongsvinger - Tromsdalen direkte

Følg Kongsvinger - Tromsdalen

Bryne - Løv-Ham

Kai Ove Stokkeland, Bryne FK
Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix

Bryne har fått en katastrofal start på sesongen. Jærbuingene ligger sist på tabellen med beskjedne tre poeng. Tirsdag fikk Rolf Teigen sparken som trener og sørvestlendingene bør snart begynne å plukke poeng. Løv-Ham som ligger på sjetteplass venter på andre siden av banen. Bergenserne med de grønne og hvite draktene feide Sarpsborg 08 av banen sist og vant 4-1.

Bryne - Løv-Ham direkte

Følg Bryne - Løv-Ham

Hønefoss - Mjøndalen

Hønefoss i angrep i 2.omgang.
Foto: NRK

Det er duket for lokaloppgjør i Buskerud når Hønefoss møter Mjøndalen. Hønefoss kjemper i toppen. Hjemmelaget ligger på tredjeplass med elleve poeng. Nyopprykkede Mjøndalen har solgt seg dyrt og ligger midt på tabellen med åtte poeng.

Hønefoss - Mjøndalen direkte

Følg Hønefoss - Mjøndalen

Notodden - Stavanger

Notodden - Haugesund
Foto: Sven Håkon Kulbeck / NRK

To lag jevne lag møtes i Telemark. Notodden tapte sist borte mot Hønefoss og ligger tiendeplass. Stavanger delte poengene med Sogndal hjemme sist og ligger under streken med seks poeng. Men det er jevnt i 1. divisjon og rogalendingene har kun fire poeng opp til Haugesund som holder den siste kvalifiserigsplassen.

Notodden - Stavanger direkte

Følg Notodden - Stavanger

Nybergsund/Trysil - Alta

Nybergsunds Hai Lam
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Nybergsund/Trysil fortsetter å imponere. Forrige runde slo de storebror i hedmark, Ham-Kam, med 3-1 på Briskeby. Dermed ligger tryslingene på andreplass med 13 poeng, to poeng bak serieleder KIL. Alta jakter desperat på poeng. 1. divisjons nordligste lag imponerte i den tredjerunden da de slo Moss 0-5 på Melløs. Men det trengs mer enn små blaff til for at Alta skal redde plassen. Fire poeng og nestsiste plass er fasit foreløpig.

Nybergsund/Trysil - Alta direkte

Følg Nybergsund/Trysil - Alta

Sarpsborg 08 - Haugesund

Sarpsborg
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Sarpsborg tapte sist borte mot Løv-Ham. Særpingene sliter i bunnen og er tredjesist på tabellen. Haugesund vant på 2-0 hjemme mot Bryne som er i fritt fall. Rogalendingene holder den siste kvalikplassen fem poeng bak serieleder Kongsvinger.

Sarpsborg 08 - Haugesund direkte

Følg Sarpsborg 08 - Haugesund

Sogndal - Moss

Rune Bolseth
Foto: Steinar Lote / NRK

På Fosshaugane møtes to lag som var forventet i toppen, men hverken Sogndal eller Moss har imponert foreløpig. Sogndal skuffet sist med poengdeling borte mot Stavanger. Moss tapte 2-3 hjemme for Kongsvinger. Sogndølingene ligger best an på en 7. plass med ni poeng. Moss er to poeng bak på en 11. plass.

Sogndal - Moss direkte

Følg Sogndal - Moss

Resultater og tabell fra 1. divisjon

Fotballnyheter