Var enige om Moa-overgang

Vålerenga og Hannover var enige om en overgang, men i siste liten trakk tyskerne seg.

Moa

Mohammed Abdellaoue ville til Hannover, men tyskerne trakk seg i siste liten.

Foto: Junge, Heiko / SCANPIX

- Slik vi opplevde det var vi enige med klubben om rammene for en overgang, men så skjedde det noe på oppløpssiden som gjorde at det ikke ble noe av, sier sportsdirektør Truls Haakonsen til NRK.

Etter det NRK erfarer skal Vålerenga og Hannover ha vært enige om en overgangssum på rundt ti millioner kroner for Mohammed Abdellaoue, men Hannover trakk seg i siste sekund.

En årsak til dette er at Hannover rett før overgangsvinduet stengte gikk til innkjøp av ivorianeren Arouma Kone fra FC Sevilla. I tillegg kjøpte klubben playmakeren Elsom fra Stuttgart.

Moa ville selv ikke kommentere saken overfor NRK, men Håkonsen bekrefter at spissen ønsket en overgang.

- Jeg har ikke lyst til å si noe om summer, men Moa selv ønsket sterkt å få gå, sier Håkonsen til NRK.

Hannover 96 ligger ille til i den tyske Bundesligaen. Etter 20 spilte kamper ligger klubben tredjesist med 17 poeng. Lørdag ble det tap 1-3 hjemme for Nürnberg.

Jakter forsvarsspillere

Dermed forlot ingen Vålerenga-spillere klubben i dette internasjonale overgangsvinduet, og klubben jakter nå forsterkninger.

Norske klubber kan hente spillere fram til 31. mars og Vålerenga jobber videre med å forsterke stallen.

- Alle klubbene i Norge har et ekstremt stort fokus på å skaffe seg bærekraftig økonomi. Det har vi i Vålerenga også, men vi tror det er mulig å kombinere det og sikte oss inn mot en topp fire-plassering under forutsetning at vi får en stall som er konkurransedyktig, sier Haakonsen til VIF-TV.

- Men det forutsetter også at vi i alle fall får på plass en forsvarsspiller til, da det er i den lagdelen vi føler vi må tette noen hull.


Fotballnyheter