NRK Meny
Normal

Torres terroriserte Chelsea

Liverpools Fernando Torres har for vane å score mot Chelsea på Anfield, det gjorde han også søndag.

Fernando Torres

Fernando Torres skyter ballen forbi Petr Chech i Chelsea-målet

Foto: TIM HALES / Ap

Kampfakta: Liverpool - Chelsea 2-0

Torres har slitt med skader og manglende kampform, men i søndagens kamp mot Chelsea viste han at Liverpool er et helt annet lag med en Torres i form.

- Jeg vil kjempe hardt for å komme tilbake til toppform. Det er hverdagen til forballspiller å leve med et press, men jeg føler at formen er på vei, sa en beskjeden Fernando Torres til TV 2 etter kampen.

1-0 kom etter et vakkert Liverpool-angrep. Dirk Kuyt fant Torres på kanten av 16-meteren med en fantastisk pasning, spanjolen tok ned ballen og hadde ingen problemer med å skyte den forbi Petr Cech i Chelsea-målet.

Like før pause viste Torres at han virkelig er tilbake der hvor Liverpool trenger ham. Han fikk ballen på hjørnet av 16-metere, dro seg forbi en spiller og plasserte ballen utagbart til side for Cech.

Kan Liverpool kjempe om en plassering blant de fire beste? Diskuter nederst i saken!

- Gir selvtillit

Etter den elendige seriestarten til Liverpool er laget nå på vei oppover på tabellen etter to seire på rad. De røde er nå oppe på 9. plass og har kontakt med tetlagene, mens forspranget til serieleder Chelsea skrumper til lagene bak.

- Det var en kamp som gav oss selvtillit ettersom det var mot et topplag, men det aller viktigste i dag var at vi tok tre poeng. Nå må vi bare glemme denne kampen og spille like bra mot de andre lagene som ligger midt på tabellen. Da vil vi komme oss oppover på tabellen, sa Torres.

Inn med Drogba

Chelsea-laget var en skygge av det de har vist så langt i sesongen i første omgang, men de blå fra London hadde tydelig fått kjeft av manager Carlo Angelotti i pausen og tok kontrollen på banespillet nesten fra første spark.

Det ble også mer tyngde i Chelsea-angrepet etter at Didier Drogba kom inn etter hvilen, men Liverpool klarte likevel å holde unna takket være tøft forsvarsspill og en strålende opplagt Jose Reina i målet. Han hadde noen fantastiske redninger som var like avgjørende som Torres sine mål for at Liverpool sikret seg alle poengene mot serieledere.

Saken blir oppdatert.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.